Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 bi an hayal ettimde melihle murat bardakci ayni programda ankarani ntarihcesini ve logosu konuda http://images.habervitrini.com/haber_resim/melih_gokcek77.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 oha abi melihle bardakciyi mi karsilastiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salamura Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Ne kadar güzeldi bu program ilk başladığında özellikle osmanlı tarihiyle ilgili bilmediğim baya bir şeyi öğrenmiştim ama özellik son 3-4 aydır program artık tamamen Murat Bardakçı'nın egosu Erhan Afyoncu'nun tutucuyum ben tavırları ile cidden kötü bir hal aldı evet eskidende vardı bu durum lakin en azından programını %60ı Murat Bardakçının birilerini azarlamasını izlemekle geçmiyordu. Birde son bölümde Erhan Afyoncu'nun haremlik-selamlık otelleri tercih ettiğinden bodrum'a gidememesini söylemesi ardından Fatih Altaylı'nın programa baglanarak Erhan Afyonucu'yu arayarak kalay çekmesi vardıki evlere şenlik:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2010 ahaha o olayi anlamadim ben zaten, yani oyle bi meselenin programda alakasi ne... saglam sacmaladilar orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 abi cüşş ya, arşiv yoketmis gerizekalılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 şu arşiv olayı ne ya açsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barinaktanal Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2010 pelin batu arşivim var ondan bahsediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2010 banhammer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2010 barinaktanal said: barinaktanal aaa yeni uye hosgeldin nerden aklına geldi bu nick :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2010 Yucel Ozturk diye biri Tatarlari anlatiyor kacirmayin veya kacirin sdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ilber ortaylı var avrupa goygoyu var hanedanlar çemkirmesi var izlemek isteyen izlesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Hangi kanal kanalturk degil miydi bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 habertürk yalnız çok iyi ilber romanov çariçesi elini öpmüş alman fiil çekimleri uçuşuyor falan ahahahah http://www.haberturk.com/canliyayin abi bardak seyircisine laf etti adam senin seyircin de şimdi çok enteresan bu saate kadar içiyorlar içiyorlar kasaba meydanında kasaba delisine çomak itekler gibi soru soruyorlar dedi hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 seviyorum bu adamı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 öf yarın yds var yoksa sabaha kadar izlerdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bardakçı ne kadar boş konuşan bi adammış ya.sfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 ilber ortaylı biraz daha bilgilenirse karadeliğe dönüşecek sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 bardakçı yüzünden izleyemiyorum ben onu ya, rezil bi insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2015 bardakçı da çok bilgli bir abimiz ama, tv'ye resmen ego tatmini ve demogoji için çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 birinin sayın bardakçıya, "normal" hali ile program yaparsa daha fazla izleyicisinin olacağını ısrarla anlatması lazım veya sopa ile anlatması lazım zira birçok, muadili olmayan konuk ve programın içine etmişliği var... diğer taraftan, yanında ortaylı veya konuk olarak inalcık veya benzeri biri olduğununda kısaca kendisine baskın çıkabilecek biri olduğunda seyir zevki yüksek programlar ortaya çıkıyor, aksi halde akranları ile dalga geçen orta okul çocuğu haline geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 konuk kişi güzel güzel bilgi verirken, birden mail okuyup kaf döşemeye başlaması uyuz ediyor insanı, fatih altaylı çok yapardı bunu, bu da ondan görüp uyguluyor. 2 saat yok siz şöylesiniz, böylesiniz diye mail atan adama laf yetiştiriyor, konuk olan da kopuyor olaydan, geri döndüğünden ne anlatıyorumdum lan oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bunlarin programesnasında sırayla biseyler yumulduklari bi gif gordum gecen yarildim ajgfdkjsadlahj en son bardakci ben de yiyim la bari diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Bende arada mail atıyorum. Sövüyorum oda sövüyor, cehaletle suçlayınca çıldırıyor. Egosu kaf dağını aştığı için uğraşmak çok zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Duzgun yazip anlatican aslında ya cidden programin guzelligini bozuyo adam. ilber onemli bisey anlatiyo birden bagirmaya basliyo siz soylesiniz boylesiniz diye twitterdakilere.sfsfsdds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 pascalnouman said: bunlarin programesnasında sırayla biseyler yumulduklari bi gif gordum gecen yarildim ajgfdkjsadlahj en son bardakci ben de yiyim la bari diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar