Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 elin dolu oynarsında neyle oynarsın bilemem artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Mortis said: kermit said: hepinizin kız arkadaşlarıyla irtibata geçip aldatıyo seni diycem kız arkadaşınızda yoksa anne babanızı arayıp ot çekmeye gidiyo bunlar teyze diyicem arayıp yaptırtmıycam size bu buluşmayı yapsanız bile polise ihbar edicem polis basıcak orayı çok kötü şeyler yapıcam o lan partiye giden çoğu insanın kız arkadaşı yok üzgünüm. yazımın devamınıda oku yoksa demişim polise bastırtcam lan sizi kaede gelirsem inşallah uğrarsın yanıma jasgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kim organize ediyo? adeksle konusuldumu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kesin geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Adeks'le henüz konuşmadık, bir sorun çıkmaz diye umuyorum. Telefon açacağım yarın ya da salı, Kadıköy civarında olan biri direkt gidip görüşürse daha da güzel olur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Kaede said: Geliyoruz biz Bu geliyoruzun bi tanesi benim. Bi tanesi fenris. Ayrıca aktiftableti de haraslıycaz ama gelmez o. Büyük adam oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %95 geliyorum :p 5 de kıvırtma payı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %5 fizim dersim var ona çalışcam desen daha indandırıcı olur bence kıvırtma payı ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kadıköyde adeks mi var lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya işte sanki kız arkadaşım varmış gibi bi izlenim yaratmak istedim ama bozdun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sly-One said: kadıköyde adeks mi var lan var yeni açıldı hemen şifa hastanesinin yanı. İlk açıldıında o WOW LAN partisini yapmıştık orda. Baya rahat ferah güzel bi yer ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 99.9 % gelmiyourm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %100 silicem dota bitince üstteki mesajı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ardeth said: ya işte sanki kız arkadaşım varmış gibi bi izlenim yaratmak istedim ama bozdun :( çok özür dilerim o zmn ama ben kız arkadaşmı varsa böyle ayda yılda bi görcen elemanlarla sabaha kadar anırana kadar gülerek oyun mu deseler oyun derim lan anırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Eğer konuşan yoksa ben yarın akşam gidip konuşabilirim. Tam olarak sayı belirlenirse gitmeden çok nefis olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Tam olarak sayı kapılar kapanana kadar belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 kadıköy olduğu için 50% diyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Tamam ortalama bir sayı söyliym o zaman 20-25 uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yaklaşık 20 de, ben 15 - 25 arası katılım bekliyorum çünkü. Şey bu arada, geçen hafta da konuşmuştuk ama konfirme edecektik; etmeyince iptal olduğunu varsaymışlardır diye umuyorum=) yoksa sinirli olabilir amcam ahuah. Bir önceki buluşmada 25 Ytl'ye 1 soğuk 2 sıcak içecek ve 1 sandviç vardı sanırım. Buna yakın bir şey ayarlayabilirsen süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tamam geçen haftadan tepkili olursa atar yapar daha da gelmem der çıkarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 "Van Minüt" de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Dota dönerse gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Of elim boş döndüm. Gittim, yetkili kimse şu an yok bu akşam gelmeyebilir dedi. Yarın gelin veya telefonla arayıp konuşun cevabımı aldım döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar