Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bi bok anlamadım hemen bitti bu party. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Gece 1'de geldiniz abi, sizin için öyle olması çok normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 kitana said: ben gelmedimki, eğlenemezki insanlar. discorium daha iyi bi seçenekti benim için. memnunum gayet. keşke 13 ünde yapsaydık. Ha bayagi eglendik orasi ayri da, discorium'a yakin cevrenle gitmek varken lanparty'e gelmemene birsey denmez zaten, hakkindir gayet de gidersin, her turlu eglenmen onemli sonucta =]]] Pozitif yorumlar dayayarak drama korukleme operasyonunuzu gururla baltaliyorum, saygilar. Simdi de bahar kokulu yatagima uzanip guzel bir uyku cekecegim, sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 güneş'le violet hold yaptık arada, "abi sıkıntıdan wow'a giriyorum allah bunların belasını versin daha da gelmem lan party'ye" dedi. çok kötüymüşsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Oyuna girsene lan, ne dirdir otuyorsun, gotunu kaldiramiyor adam 862 tane main karakteriyle ugrasmaktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Saat 2de 3te millet dotaya döndü ama sonra cod4le kendimizi bulduk. CoH da left4dead de eğlenceli ve geyik çevirttiren oyunlar ama kişi sayıları az işte. Lan partilere uyacak şöyle bfnin ilk çıktığı zamanki keyfini vericek bi oyun lazım bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 4chan i acik unutan tipler vardi filan asdfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Lan ne adi heriflersiniz Hadi hepsini geçtim NEDEN SNAKE ?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bi el dota döndü topu topu o da iki ok attım kendi takımım bile quitledi biraz cod4 kasıyim bi daha ki lan partyde terör estiricem bi de flatmobile ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 en cok rts oynıyabılmemıze ve en azından benım olduum tarafta sıgara ıcılmemesıne sevındım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 RTS OYNAMADIK RTS DE EZDİK ! ben de eve geldim bi ara geometrik şekiller çok komik göründü gözüme xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Cuce said: en cok rts oynıyabılmemıze ve en azından benım olduum tarafta sıgara ıcılmemesıne sevındım hala oksurup tiksiriyorum ehehe darth vader modunda maske ile gelicem bir dahakine VUUUUUUUUUUH HUUUUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 lan smnden haber verseniz gelirdim aaa. kalamistaydim zaten iki dakka surerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Biz gelmedik kaanla. Emre de bizim yanimizdan geldi ama masamizdaki herkese yollu kiza yavsamadan da etmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Gece 4, NELER OLUYOR??? Bu da yukarıdaki siteyi gezen pek sevgülü Kaede sdfsdgfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Abi onlarla şantaj yapıcaktın yanlış yaptın dasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimapesieL Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 bf 2de kim yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 biz yendik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: Gece 4, NELER OLUYOR??? Bu da yukarıdaki siteyi gezen pek sevgülü Kaede sdfsdgfsf "abi bi de firefox u kapatırken kaydet ve çık demişim firefoxu tekrar açtım ekranda böyle bişey var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bf2'de Cüce, Counter'da Spidee Cod4'te benim yendiğimizi söyleyebiliriz kısaca sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 cod4 > cod5, ama cücenin cod5i de deneyelim önerisi iyiydi. her halükarda cod5 de piyasadaki pek çok oyundan daha oynanası"ymış". evdeki makine leş olunca, kafeden kafeye cod ve benzeri bilimum teknoloji gerektiren oyun oynuyor olmak üzücü tabii. güneşin CS oynayışına lafım yok ama bence abi güneş varsa oynayamayalım anlayışını bırakın abi. crematoryumla iceworldde gayet güzel seriler yakalamış, güneşe koşar adım yaklaşıyoduk ki CSye gelicekler QQladığı için nuke'e geçildi. lakin o da sayımızı kaldırmadı falan. flatoutta 8 kişi oynamak zulüm oldu, nedenini çözemedik. ama problem efedeydi gibi genel bir izlenim hakim. crematoryum bir yerden sora bayıp wepla yardırdı. lan adamı niye alıyonuz oyuna =) en son baktığımda rhastayla ayar veriyordu sonrasını hatırlamıyorum, survival dövüyorduk leventle. hentai.. edit: yuoi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Kaede'nin 4chan'ın daha karanlık kısımlarında basılması üzücüydü tabi sdf Flatout dışında (Finkel kadar dodge yeteneğine sahip adamla da oynamamıştım, bilmem kaç lan partidir oynuyorum şunu yani) en çok eğlendiğim oyun Laft4Dead'le ki onda da diğer takımdakiler ilk kez oynadığından aslında daha dengeli dağıtsak çok daha fazla eğlenirdik, CoD5 Nazi Zombies oldu. 3 kişi 18 round dayandık (tu) Zaugna uyurken bile CoD'a yetebildiğini gösterdi falan. Bilgisayarlar iyi, servis biraz şaşkındı (sabahlamış olmalarına veriyorum ama) gene de sıkıntı çıkarmadan hallettiler. Monitörlere hasta oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Zeppelin said: cod4 > flatoutta 8 kişi oynamak zulüm oldu, nedenini çözemedik. ama problem efedeydi gibi genel bir izlenim hakim. edit: yuoi.. YA NE ALAKASI VAR PC BOZUK !!1!1111!!!ONE!!111! Abi ama harbi pc değiştirdim oturduğum diğer pcde flatout direk hata verdi açılmadı bile neyse 3.de açıldı allaha şükür:P Ayrıca Jediya ilgi azdı neden kuzularım üzmeyin beni bak ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 ZaugnaKhaldun said: abi güneş nasıl kasmış hahahah çakacak nerdeyse bi tane monitöre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Bi de adamlar düzeneği kusursuz kurmuş. Lan noluyor diye masama döniyim dedim screwy GİRİŞİ KAPATMIŞ Jedi güzeldi gene. Her parti de 1 saat falan oynanıyor ne kadar eski olsada. Flatout da 3 server doldurduk, oynandığı sürece çok zevkliydi ama çabuk baydı. BF2 iyiydi baya ama sayıca acaip dengesizdi takımlar. Bi de o kadar CoD 4 üstüne objective based fps amacını kaybetti. Herkes kafa kol giriyordu. CoD 4 süperdi. Ardaya nerf lazım ama. CoD 5 patlaktı bence. O zombie modu güzel gibi de gerisi yalan. Dota tayfası sadece 1 maç attı galiba. Teşekkür ediyorum kendilerine. Left4Dead aşırı zevkliydi ama oyuncu sınırı sinir bozucuydu. CS de güzeldi yıllara rağmen ama hazırlıksız milletin sığmadığı nuke falan kötü oldu. Bi de güneşe nerf lazım. VH, Arena, hatta lvling yapan insanlar vardı. Onları burdan kınıyorum. Kın kın kın CoH da yoktum, yorum yapamam ama anladığım kadarıyla cüce nubları toplayıp tokatlamış Overall kalabalık ve eğlenceli bi LAN partydi ama oynanıcak doğru düzgün oyun kalmamış. Buna bi çare bulmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar