sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bende dalağımı aldırmıştım, elime verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yazık la bende göz ameliyatı oldum iz miz kalmadı allahtan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Çokakýllýadam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kıl çıkmıyor diye biliyorum ben. Apandistimi kavonozda vermişlerdi sonra eve getirdik sonra kayboldu filan. Birde adam içimde iplik unuttu, gerilince iplik belli oluyor derinin altında, gidip aldırmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Sunnet sonrasi kavanozda cukumun derisini verdiler bana, cok ciddiyim, yemin ederim, resmini bulabilirsem biryerden pm ile atarim isteyen midesizlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 MADBOY said: Sunnet sonrasi kavanozda cukumun derisini verdiler bana, cok ciddiyim, yemin ederim, resmini bulabilirsem biryerden pm ile atarim isteyen midesizlere. off o ne lan, oldu olacak pilav yapıp üstüne.. off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 @Çokakıllıadam: Anneler o kavanozları çöpe atıyor sonra da kayboldu diyolar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Denn said: siz götürdünüz mü yanınızda kavanozu ya sdf Bizim 1 hafta falan evde kaldıydı sonra annem atmış üzülmüştüm :( @madboy:buraya koy o parça resmini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Bu başlığa Oğuz'un cevap yazması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 oğuz ibnesi bi mesaj yazsa konu apandiste gelmiycekti yara izinin karizmalıkla ne alakası var evladım bu arada piskopatmısınız gidin o zmn jiletle yaralar açın kendinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Yara değil aslında ya dikiş izi karizma olan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 çok istiyosanız dikiş attırın kendinize lan o zmn asutdgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben bileğimdeki kesiği herkese gösteriyorum lan sen göstermiyo musun yaralarını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben bi tek elimdeki jilet izlerini gösteriyom. oda çok küçükken cebime jiletleri toplamışım sonra unutup elimi cebime sokuyom bi çıkarıyom pert olmuş elim :D cebimin olduğu taraftaki bacağımı felanda kesmiş hatta çocuk aklı işte 5 yada 6 yaşımdaydım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 elim çizilse ben onu bile gösteriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben burnumdaki yarayı gösteriyorum, abim suratıma salon camını kapamıştı. burnumdan bildiğin bir parça koptu anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Abim suratıma bizim evin oturma odasını çaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 senin abin yok lan baştan yalan söylüyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yara izleri dikiş izleri tamamen kaybolmuyor estetik ameliyatla. hafifliyor sadece. kasmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Xaenin said: Abim suratıma bizim evin oturma odasını çaldı. benim abim evi yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar