tunch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 benim anlamadığım bu 10 numara zihniyeti.. avrupada hangi takımda kalmış 10 numara? 10 numara sevdasından kurtulunca futbolumuz bi yerlere varıcak , ama biz görür müyüz o günleri bilemiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 doğru düzgün bir hakemle oynayınca sahada neler olduğunu gördük işte artı olarak bir de antalyanın ofsayttan golü sayılmadı ama olsun olur o kadar aslan gibi maç yönetti hakemler çok az hatayla tamamladılar maçı ve işte sonuç ortada son dakikalarda bile yarı sahasına hapsolmuş bir galatasaray gol pozisyonu bulamadı neredeyse antalyanın bu kısıtlı kadroyla yaptığı işler de takdir edilesi ileride tek başına oynayan ahmet kuru bitap düşürdü servetle meirayı helal olsun ona da 10 milyonluk barbie baros gibi yerlerde sürünmüyor aslanlar gibi futbolunu oynuyor helal olsun golünü de attı saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 lol barbie baros kedi ciğer miyav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 1. MİLAN BAROS Galatasaray 15 Gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Cantona said: doğru düzgün bir hakemle oynayınca sahada neler olduğunu gördük işte artı olarak bir de antalyanın ofsayttan golü sayılmadı ama olsun olur o kadar aslan gibi maç yönetti hakemler çok az hatayla tamamladılar maçı ve işte sonuç ortada son dakikalarda bile yarı sahasına hapsolmuş bir galatasaray gol pozisyonu bulamadı neredeyse antalyanın bu kısıtlı kadroyla yaptığı işler de takdir edilesi ileride tek başına oynayan ahmet kuru bitap düşürdü servetle meirayı helal olsun ona da 10 milyonluk barbie baros gibi yerlerde sürünmüyor aslanlar gibi futbolunu oynuyor helal olsun golünü de attı saygılar Şu ligde o kadar adam arasından Milan Baros'a laf edebilmek için gerçekten futboldan zerre anlamamak gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 macı da izlememis zaten niye ciddiye alıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cantona gizli troll. her topic e girip 1 kere trolliyip çıkıyor. arada sırada atışıyor. lol. barbie baros falan. laflara bak ya sanırsın pele adam. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Adam harbi bunları inanarak yazmış ya :D ne güldüm gece gece hll olsun macı hangi gozlukle izledi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 arkadaşlar ben gördüklerimi yazıyorum bana göre baros çıtkırıldım ve ayakkabılarıyla özdeşleşen bir oyuncu herkesin fikri kendine lütfen dalga geçilmesin ama kırılıyorum ben yine de saygılarımı sunarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cantona said: arkadaşlar ben gördüklerimi yazıyorum bana göre baros çıtkırıldım ve ayakkabılarıyla özdeşleşen bir oyuncu herkesin fikri kendine lütfen dalga geçilmesin ama kırılıyorum ben yine de saygılarımı sunarım ne cıt kırıldım ya adam tek başına defansı parcalıyor, dövüyor sanki :) sen cıt kırıldım diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 sivas berabere arkadaşlar trabzon da puan kaybetti mi bugün tamamdır=) şaka bir yana, arkadaşlar galatasaray sezon başındaki sorunları tekrar yaşıyor. lincoln takıma dönsün kendine gelecektir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Cantona nın renklerle ilgili bi kompleksi var sanırsam. Ayrıca barcelona nın antrenman forması da pembe ama kimse ağzını açıp laf etmiyor. (erkek adam siyah çivili krampon giyer aslında) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar