Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Antalyaspor - Galatasaray 14.02.2009 @ 15.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

doğru düzgün bir hakemle oynayınca sahada neler olduğunu gördük işte artı olarak bir de antalyanın ofsayttan golü sayılmadı ama olsun olur o kadar aslan gibi maç yönetti hakemler çok az hatayla tamamladılar maçı ve işte sonuç ortada son dakikalarda bile yarı sahasına hapsolmuş bir galatasaray gol pozisyonu bulamadı neredeyse antalyanın bu kısıtlı kadroyla yaptığı işler de takdir edilesi ileride tek başına oynayan ahmet kuru bitap düşürdü servetle meirayı helal olsun ona da 10 milyonluk barbie baros gibi yerlerde sürünmüyor aslanlar gibi futbolunu oynuyor helal olsun golünü de attı saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
doğru düzgün bir hakemle oynayınca sahada neler olduğunu gördük işte artı olarak bir de antalyanın ofsayttan golü sayılmadı ama olsun olur o kadar aslan gibi maç yönetti hakemler çok az hatayla tamamladılar maçı ve işte sonuç ortada son dakikalarda bile yarı sahasına hapsolmuş bir galatasaray gol pozisyonu bulamadı neredeyse antalyanın bu kısıtlı kadroyla yaptığı işler de takdir edilesi ileride tek başına oynayan ahmet kuru bitap düşürdü servetle meirayı helal olsun ona da 10 milyonluk barbie baros gibi yerlerde sürünmüyor aslanlar gibi futbolunu oynuyor helal olsun golünü de attı saygılar

Şu ligde o kadar adam arasından Milan Baros'a laf edebilmek için gerçekten futboldan zerre anlamamak gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

Cantona said:
arkadaşlar ben gördüklerimi yazıyorum bana göre baros çıtkırıldım ve ayakkabılarıyla özdeşleşen bir oyuncu herkesin fikri kendine lütfen dalga geçilmesin ama kırılıyorum ben yine de saygılarımı sunarım

ne cıt kırıldım ya adam tek başına defansı parcalıyor, dövüyor sanki :) sen cıt kırıldım diyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...