Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Gündüz maçı. Hakem; Halis Özkahya Karan, Lincoln'den sonra sıra kimde acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Arda ya da sabri atılacak bu macta da. Tutarsa hemen türk futbolunun karanlık tarafından haberler alıyorum hesabı hava atarım asda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şifo'dan galibiyet bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bu sefer Baros'a takacak gibi geliyor hakem. Sabri'ye taksa da bir işe yarasa bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sabriye takmasın sag beke koyacak adam yok baska. bi de adam bisey yapmasa da kosusturuyo, pres falan yapıyo. ama hep yaptıgı mallıklar akılda kalıyo. zor mac olmıcak bence, antalya'ya karsı ustunlugumuz ortada. gecen haftaki gibi hakem faciasının olacagını sanmıyorum. ama hakemlerin galatasaray'ın yaptıgı acıklamaların etkisinde kalıp antalya aleyhine hata yapmasından da korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yok zaten Sabri konusu biraz şakasınaydı, Sabri'nin mücadele ettiği kadar bu takımda mücadele eden adam yok neredeyse. Ama Sabri'nin yerine savunma özelliği olan biri olan Serkan denense iyi olur, çünkü Sabri hücuma katıldığında geriye zor dönüyor ve o kanat boş kalıyor. Dediğin gibi umarım hakemler etki altına kalıp bizim lehimize kararlar vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 rahat kazanırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sabri denedi yine sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pi offside vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 baros yine yatıslarda. salak herif ya, sunun bi kulagını ceksinler, hep aldatmaya yonelik adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 baros fort ömer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 cok guzel oynuyoruz da farka gidecek mac sıkıntıya giriyor gol atamadıkca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 adamların tehlikeli kontra atakları var, de sanctis başarılı. baros niye atladı orda anlamadım?!?! özkahya nın sarı kartı çok doğruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Arda kayıplarda bugün. Milli maç yorgunluğu olsa gerek. Ayhan pek bir şey yapmıyor bugün, yine kart görme potansiyeli var gibi :D Nonda kaleyi yokluyor bakalım atabilecek mi sonunda. Aklıma takılan şey, Baros'a yapılan faulde Baros ceza sahası içinde miydi yoksa dışında mıydı, ayaklar sanki içeride gibiydi, tekrarında tam göstermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dısardaydı. adamların tek atagı var zaten kontradan, baska da kontra falan gormedim ben, bildigin tek kaleydi mac. direkten donmese baros'un topu devamı gelirdi rahat. simdi sıkıntıya girdik resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightSorrow Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ayhan'ın yerine Alpaslan oyuna girse, çocuk gerçekten iyi oyuncu ama yanlış hatırlamıyorsam Kocaeli maçı dışında hiç denenmedi ve o maçta da bir asist yapıp gayet iyi oynamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 atamayana atarlar. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 göstere göstere geldi gol ama. açtım tv yi gol oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 antalyada stat full dolu çok güzel bi atmosfer vardı eve gelirken önünden geçtim GOLLLLLLLLLLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 gol valla.. resmen rıdvan oldum tv başında "gol olur" dedim.. iki gol atsak bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 AHA ANTALYA BASTIR YAVRUM BE.KAZANICAZ.BASTIR ANTALYAM.GOL BİLE ATTIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 ahmet vurdu tokadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2-0 olsun ya skor oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 baros bunları kaçıracaksa bu maç oynamasaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar