Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 annemin pizasını özledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 en güzeli ekmeği yandan 2 ye bbölcen malzemeleri döşicen üstüne kaşarı koycan atcan bi fırın vs. bişeye oooh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Killer said: dominos nedir abi iğrenç ya.little akar LIDIL sezarz'in pizzalarini SIKTIGIN zaman pizza avuc icine sigiyor, %70'i falan yag cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 o yüzden akar demiştir, yağ akıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bende yedim dün, 40tl al25 tl öde kuponu vardı eehue, hatta kalanları az sora kahvaltı olarak yicem, sos ve fiyat avantajı var (beyaz sos güzel baya) ama ben ince kenarlı ve yuvarlak versiyon pizzaları tercih ederim. kalın kenarlı pizza sevmediğime karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Pizza House yargılar. 2 gün kadar önce istedik arkadaşla o Dipsostan. çok da iyi değildi. barbekü sosu daha önce yemedim. acayip kokuyodu, y abozuktu ya da normalde kendisi öyle. diğerler soslar fena degil. ama o pizzayla 2 kişi doymaz. 1 kişiye de fazla gelir 8eğer şahıs hayvan değilse). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 barbekü sosu azcık yanmış plastik + ayakkabı boyası gibi kokuyosa o normal kokusu, bozuk değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 biz ona tütsü aroması diyoruz :) edıt: kokusuymuş tadı sandım ........... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nasıl bu pizza? söylesem mi şimdi? hangi çeşitten söylesem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 cevap gelmedi burger king e sarıyorum yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sirkeci Konyalı'da yiyin pizza diyorsanız :P Onun haricinde eve söylemek için en iyisi dominos bence. Newyork ve barbeküs bu aralar favorim. Bir de 4 kişi 4 büyük yiyen insanlar olduğumuzdan kesmez o pizza hut karesi bizi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 little ceasar ezerde çok pahalı yaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pizza house (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hamuru gereksiz kalın, 4 parça zaten direk kenar oluyor malzeme bile denk gelmiyor üstüne, ucuz falan değil yani aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Malzeme az koyuyorlar,hellim spesyal yedim bugün.Tamam hellim var da çok az pepperoni var.Dendiği gibi köşelere malzeme isabet etmiyor bile,soslar fena değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bir seferlik karın tokluğuna 10tl çok ya =(( 1.25 e işkembe sınırsız ekmek bi de su ow yeah dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 pizza hut ekonomik menü en mantıklısı pizza+patates+içecek öyle çok doyurmuyor ama karbonhidrat açısından zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 peki kaç kuruş =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 küçük boy ve 10 tl derdim ama bu konu neden garbage ye gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 biraz önce sipariş ettik arınkadaşla 1er tane söyledik ikimizde bitiremedik ve şuan nefes alamıyoruz enfes bişi fakat bukez enkaz altında kalmadan ikaz lambalarımızı yakıcaz çünkü çok doyduk (KAFİYELİ OLDU DİMİ!?!?!?!?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar