Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Emaleth said: bi de bi motivasyon tekerlemesi gibi bişeyleri var hatta, arada bir de onu bağırıyorlar. bööle haka dansı gibi, aynı enerji inanmazsınız :P hah, işte bunu diyorum. yok böle bi gerzeklik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 off sırf o gerizekalı bağrışmalar yüzünden o tarz bi yerde çalışmam hayatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ahahaha abi asıl zevki orada olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 AYŞE HANIM BİG GROSS CİKINTENDİRİLIST HAZIR MII EVVET MURTİ BEY KASAYA BAKALIM KASA BOŞ KALMASIN ARKADAŞLAR ARKADAŞLAR BUGÜN ÇOK YAVAŞIZ HADİ DAHA HIZLI SİPARİŞLERE BAKALIM ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 kişi falan yemiceksiniz doymassınzı tek kişi yieceksiniz . 3 kişi doyar falan dediine bakmayın ayrıca ben gayet seviyorum o pizzayı ya zevk işi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Mortis said: kalın seviyorum ben. ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Güzelmiş az önce yedim.Pizza'yı güzel yapan şey sosları. Yalnız fazla karıştırmayın sosları şuan bende olduğu gibi miğde bulantısı yapıyo yedikten sonra :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bir kişi de çıkıp Little Ceasars ezer dememiş. Ayrıca Göztepe'de Turkish pizza var yemeksepetinden söylenebilir. Çok bol malzeme koyuyolar ve 2 büyük ile 4 hayvan doyabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 yedim şimdi fiyatına göre güzel bir ürün ama yine de dominos veya cesars kadar güzel değil :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Holy said: Bir kişi de çıkıp Little Ceasars ezer dememiş. Ayrıca Göztepe'de Turkish pizza var yemeksepetinden söylenebilir. Çok bol malzeme koyuyolar ve 2 büyük ile 4 hayvan doyabiliyor. yazdım sanıyodum heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mülteci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 sadece hamur bugun yedım.ayrıca bumu 3 kısılık pızza ? bıraz zorlasam yerdım tek basıma. ayrıca domınos varken gercekten pızza hutın onunden gecmem bır daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dominos nedir abi iğrenç ya.little akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bandıra bandıra ye beni diyor adeta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bir diğeri hellim peyniri kullanana kadar pizza hut'a devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 pizza max hepsine gider. pizzası enfes, potato wedges ise zevkten gebertir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 10 ytl ye efsane doyabilio musun pizza max da onu söle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 10 liraya ben seni doyururum bebiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tamam ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 bu pizza ile efsane doyan varsa bizden değildir. bununla doyan insan sadece 1 dürüm ile, sadece iki lahmacun ile, sadece bir orta boy mcdonalds menüsü ile doyan insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 16 dilim le doymuo musun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 En güzel şey evde anne tarafından yapılan kızarmış sosis+patates ve bira =) alakasız evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 annen bira da mı yapio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Bi tek onu dışarıdan alıyoruz ehah gerçi yapsa güzel olur fıçı fıçı mis. -aslında sosiste dışardan patateste dışardan sadece yağa atıp kızartıyor bi olayı yok aslında düşününce üzüldüm:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 yağ, ve tencere de dışardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 annen de o evde doğmadıysa o da dışardan :/ üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar