yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Liselerde gençler dans ediyor, takla atıyor, derslerinden geri kalıyor, ne için ? Önemli insanların tribünlerde, sıcakta sırılsıklam olan ve birbirinden komik elbiseler giyen öğrencileri izlemesi için mi? Ataya saygı için mi? -Ataya saygı dans ederek mi oluyor? Bugün haberlerde izledim, 19 Mayıs çalışmalarında takla atan genç boynunu kırmış, Allah'ta ölmemiş. Ölseydi bunun hesabını kim verirdi ? Öğretmenler, müdürler, büyük insanlar mı verirdi ? Belki o genç ilerde Türkiye'ye büyük faydalar sağlayan biri olacaktı ya ölseydi ? Ataya saygı danslarla mı oluyor yoksa türbanlarla statlara gelmekle mi oluyor? 19 Mayıs yani gençlik bayramını, gençler perişan olarak mı kutlayacaklar ? Bu kutlamalar gönül rızası ile mi olmalı yoksa zorlama ile mi? "Kısaca, benim size sorum öğrencileri kullanarak yapılan bu gösterilerin ne kadar gerekli olduğudur." [Bu mesaj yeahh1986 tarafından 14 Mayıs 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 topuna +1 çok gereksiz derim .[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 utanmaz adamlar :P Atatürk boşunamı armağan etti size yılda bi kere çok mu zor bişi sanki kutlamak halbuki birde arkadaş ortamı var tribünde pankartçılar valla keşke yine pankartçı olsam diyesim geliyo çok zevkli bişi ama sıcak da baymıyo değil antalyada 19 mayısı düşünün istanbul hiç kalır yanında[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: kermit_frog, 14 Mayıs 2004 19:29 tarihinde demiş ki: utanmaz adamlar :P Atatürk boşunamı armağan etti size yılda bi kere çok mu zor bişi sanki kutlamak halbuki birde arkadaş ortamı var tribünde pankartçılar valla keşke yine pankartçı olsam diyesim geliyo çok zevkli bişi ama sıcak da baymıyo değil antalyada 19 mayısı düşünün istanbul hiç kalır yanında Giden üç aylık eğitim. Pankartçılık yapanlar ve yapmayanlar arasında üç aylık eğitim farkı. Ben şahsen 2-3 yıl önce pankartçılığımı yaptım. Standart bir mavi kostüm giydik. Bizim gibi iri adamlara tayt gibi oldu. Daha sayılacak çok şey var. Benim sorduğum zor gelip gelmemesi değil gerekliliğidir. [Bu mesaj yeahh1986 tarafından 14 Mayıs 2004 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 yılda bi kere yapılan bişey için bu kadar isteksiz olunmaz ya... bende lisede fon grubundaydım ölürdük tribünde atam izindeyiz yazcaz diye hoş biz göremezdik ya... pankartı yanlış kaldırdınmı fırçayı yerdin. ama güzeldi o günler şimdi çagırslar yine giderim. bi sürü okul birbirimize tezahuratlar yapardık. heyy be..[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quatzal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ata bize mal mal hareketler yapalım die armağan etmedi...ama parkta bahçede hatun yemek içinde etmedi :yapma:[signature][hline]HERE I COME AND THE HELL COMES WITH ME! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Tamam bayramda hiç bi geçit olmasın hiçbi protokol olmasın cumhurbaşkanı la başbakan gitsin trt de gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun desin bide tv lere bayrak kodun mu tamamdır o bayram kutlanmıştır mı senin için bayram? bence gerekli bayramı kutlamak en azından geçit töreni... yapılan takla ve gösterilerde içimizden gelerek yapılması lazım bişey. yani biz genciz spor yapıyoruz gösterimizi begendinizmi gibi konusman gerekir. ders nedirki geri kalsan nolacak senin bayramın kutlanıyor sen kutluyosun.çalışırsın geri kalmazsın.ayıp ya[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahh1986 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 said: Fistan, 14 Mayıs 2004 19:43 tarihinde demiş ki: Tamam bayramda hiç bi geçit olmasın hiçbi protokol olmasın cumhurbaşkanı la başbakan gitsin trt de gençlik ve spor bayramınız kutlu olsun desin bide tv lere bayrak kodun mu tamamdır o bayram kutlanmıştır mı senin için bayram? bence gerekli bayramı kutlamak en azından geçit töreni... yapılan takla ve gösterilerde içimizden gelerek yapılması lazım bişey. yani biz genciz spor yapıyoruz gösterimizi begendinizmi gibi konusman gerekir. ders nedirki geri kalsan nolacak senin bayramın kutlanıyor sen kutluyosun.çalışırsın geri kalmazsın.ayıp ya Biz genciz düşünüyoruz dersin bir makale hazırlarsın bir icat yaparsın. Biz genciz spor yapıyoruz dersin diğer ülkelerin gençleriyle basket maçı futbol maçı yaparsın. Ama yabancı müzikte dans nedir? Şu dans olayı kadar gençleri spora yada düşünmeye teşvik etseler pardon zorlasalar daha iyi olmaz mı?Sorarım size kaçınız 19 Mayıs'ta bir stata gidip geçit törenine gitti ya da kaçınız 19 Mayıs trt 1-2'yi açıp kutlamaları izledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Bunlar geleneksel şeylerdir,kaldırılmaz.Yani aynısını yeniyıl gecesi içinde diyebiliriz.Ayrıca yeniyıl sırf 1 hane ekleniyor diye bütün işyerleri duruyor,1 günlüğüne hastaneler ve özel kurumlar dışında herşey aksıyor.Böyle 19 mayıs kaldıralım gibi önermeler yerine daha yaratıcı şeysiler yapılabilir.[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad welcome back!-Aynalı Sazan allah allah deyip geçer genç osman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sormayin abi beni de sectiler uff uf inonu deydik bugun hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 şimdi şöle oluyür. konuyu açan arkadaş haklı, abidik gubidik kostümlerle, abidik gubidik hareketler yaparak, hele de zorla yaparak, bize verilen gün kutlanmaz, kutlanamaz, bu nedir yağ! fekat diğer taraftan kutlamakta lazım gelir, atam onca yolu aşmış gelmiş, sonra güzelim 19 mayıs'ı bize armağan etmiş, kutlamadan geçmek olmaz. ama böle şempanze kostumüyle çıkıp dansederekte olmaz. 19 mayıs'ın anlam ve önemini gençlere aşılamalı, zorunlu değil, (mecburide değil) kutlamalar yapılmalı, gençlik atlamaya zıplamaya değil, düşünmeye yöneltilmeli. "vadaa" cı gençlik değil, "simgebilimci" gençlik (oha) yetiştirilmeli. bu kadar, bitti ve hatta ba-bay.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 tamam kutlayalim da sen bize verdikleri kiyafetleri bi gorsen...5-6 kisi dolassak ole firuze olurus uheeuh janjanli gomlek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 sadece sende yok bide o yanını düşün orda 100 kişide daha var belki o janjanlı gömlekten yani :P[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 ben de onu diyorum ya zaten bloodscalp, 23 nisan ile 19 mayıs'ın arasında fark olmalı.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Evet bu tip günleri kutlamamak gerek, size sonuna kadar katılıyorum. Zaten hayatımızdan törendi, saygı duruşuydu, istiklal marşıydı gibi gereksiz şeylerle öyle çok değerli zamanımız gidiyorki. Düşünün bir kere, o şekilde boşa geçen zaman yerine evimize dönmüş vede dinleniyor olabilirdik. Bu şekilde dikilip yorulacağımıza dinlenerek daha sonraki ders çalışmalarımızda daha başarılı olurduk. Zaten atamızda bizden daha başarılı gençler olmamızı beklemezmiydi. Onun bizden tek beklentisi ülkemizin gayri safi milli hasılasını arttırmamızdı. Esas olarak Amerikan mandasına girsek GSMH'miz daha bir fazla artardı ama bunu niye reddetmiş tam olarak anlayamadım. Amaan neyse boşverin eminim bir bildiği vardır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2004 fedaykin, bağımsızlık? Ciddimisin bilmiyorum bu arada üstteki yazında.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raptor_Skeleg Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ben çok severim 19 mayısı ama zorunlu olmadıkça katıldığım görülmemiştir kutlamalara :P benim için ayrı bi yeri var[signature][hline]Raptor Skeleg Öss'ye kafam girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 fedaykin ayıp ediyosun ama olmas ki yani. kimse burda "kutlama yapılmasın kıç yayalım" demiyor ki? sadece kutlamaların 19 mayıs'ı daha iyi yansıtması isteniyor, gençlere armağan edilen bir gün için, gençlerin derslerinden geri kalmamaları yani bilgi eksikliği yaşamamaları isteniyor. direk konuyu mandaya himayeye getirdin, şaşırttın yani beni.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Geçen sene bizde gittik burhan felek'e kostüm şirinler'vari idi. Ama ben çok ii vakit geçirdim Hazırlık sınıflarına oluyo genelde bole şeyler onun için dersleri pek etkilemiyo hatta ve hatta dinleniyo insan.Eğlenceli vakit geçiyo. Görevimiz,naapak... ;)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Nasıl bir gençliktir ki bu kadar önemli günleri zaman kaybı olarak değerlendiriyor? vay halimize... 19 Mayıs... Kurtuluş Savaşı'nın başladığı tarih. Bu günü anmak zaman kaybı, derslerden geri kalıyoruz tabi. Yazık çok yazık...[signature][hline]May the Force Be With You [Bu mesaj Bugarea tarafından 15 Mayıs 2004 14:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 kutlamak gerekli ama daha guzel seyler olmalı diye dusunuyorum..[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 said: fedaykin, 14 Mayıs 2004 21:15 tarihinde demiş ki: Evet bu tip günleri kutlamamak gerek, size sonuna kadar katılıyorum. Zaten hayatımızdan törendi, saygı duruşuydu, istiklal marşıydı gibi gereksiz şeylerle öyle çok değerli zamanımız gidiyorki. Düşünün bir kere, o şekilde boşa geçen zaman yerine evimize dönmüş vede dinleniyor olabilirdik. Bu şekilde dikilip yorulacağımıza dinlenerek daha sonraki ders çalışmalarımızda daha başarılı olurduk. Zaten atamızda bizden daha başarılı gençler olmamızı beklemezmiydi. Onun bizden tek beklentisi ülkemizin gayri safi milli hasılasını arttırmamızdı. Esas olarak Amerikan mandasına girsek GSMH'miz daha bir fazla artardı ama bunu niye reddetmiş tam olarak anlayamadım. Amaan neyse boşverin eminim bir bildiği vardır. snrm hür general sinirlenmiş :D[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 bize yurdun "gelecek"i gibi değil mal gibi davranıyolar[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 ööle sadece belirli gün ve haftalarda elde bayrak, balon hoptiri hoptiri zıplamayla, taklalar atıp insandan kuleler yapmayla Ata'ya saygı olmas dooru diosunuz. ancak bu tip gösterilerin psikolojik önemi olduu için süregelio olmaları ihtimali üserinde duruorum ben, yani ne biliim işte insanlara o bayram duygusunu ve sevincini tattırabilmek, gençlerin şiddet ve öfkeyle geçirdii onca zamanın içinde sadece bir gün bile olsa birlik beraberlik duygusunu verebilmek sanırım asıl amaç. ama tabii ki gönül ister ki hoplayıp zıplayarak diil, aldıınız ödüllerle başardıınız işlerle yaşatın 19 mayısı ve gösterin Ata'ya saygınızı...[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına Yavrusunu sinek kapmış gördün mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2004 Anlamadığınız ve de yüksek ihtimalle ömrünüzün sonuna kadar da anlamayacağınız şey törenlerin bu tarzda olduğu için sönük geçmediği, memleketimin insanında bu tarz bir ruh kalmadığı için sönük geçtiğidir.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar