kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 evet okulun yanında bir de çalışmak için zara ya cv doldurdum. herşey güzel 1 ay sonra aradılar mülakat cuma 15.30 da diye. yaklaşık 1.30 saat sonra mülakatta olacağım. ders programı resmen çok sakat düşüyor part-time çalışmak için; ama ben genede şansımı denicem. Programıda beraberimde götürüp hiç olmadı hani kabul ederlerse başka dönem program üzerinde daha çok uğraşıp çalışmak için zaman aralığı açmayı deniceğimi bildiricem vs. umarım kabul ederler. wish me lak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 vişyuverilak. bende bu şekil birşey arıyorum. izmir'de hele parttime olayı. var mı öneri verebilecek deeğiganlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 zara deyince bi an şarkıcı olan sandım devreler gitti geldi aldınmı işi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hangi şehir? benim 2 arkadasim magaza muduru zara larda. bi tanesi istanbulda hatta, metrocity olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 İyi şanslar YEEEEAAAAAAAAAAAAAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Maaş ne kadarmış ? YEAHHHHHHHHHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Vingthor said: vişyuverilak. bende bu şekil birşey arıyorum. izmir'de hele parttime olayı. var mı öneri verebilecek deeğiganlıselway'da arıyodu en son bir-iki mağaza. genelde giyim mağazaları alıyor eleman bak oralara. olmadı mcdonalds :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 MC DONALDS YEAHHHHHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Zegna said: hangi şehir? benim 2 arkadasim magaza muduru zara larda. bi tanesi istanbulda hatta, metrocity olabilir. istanbul, bağdat caddesi. mülakat harika geçti tabi. nede olsa ben giriyorum YEAAAAAAAAAAAAAAAAH ps:maaş 1 e kadar varıyor ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 İşe girersen 3 gün geçtikten sonra senin tanıdıkların geldiğinde herhangi bir zara indirimi olup olmayacağını öğrenirsen bi . tanımıyorum seni ama öyle bir şey varsa tanışırız memnuniyetle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 kotaları var galiba. Arkadaşım parttime çalışıyor mersin forumda 1000-1200 alıyor.Full 1700 veriyormuş. Inditex e bağlı mağazalar bunlar yılın en iyi işvrereni seçilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 okulu bırakıp zaraya mı başvursam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 algıda seçicilik parodn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 iimiş lan, zara bu kadar veriosa pull and bear'da benzer bişi verir o zaman.. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ulan o bershkada nasıl kızlar çalışıyo öyle, bershka dururken zaradamı çalışılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 bershkadaki erkekler gay (genelleme yapmayalım 1-2 tane gördüm onlar da öyleydi :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Zara iyidir işinizi bilirseniz. Bildiğiniz her dile ekstradan bin TL maaş alırsınız. Eğerki Zara guurplardan birinde çalışıyoe(Pull&bear,CHARLES&KEITH etc etc...) ve üstüne birde ispanyolca biliyorsanız demeyin keyfinize... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Merak ettim zara mülakatı nasıl birşey?Ne sordular,ne oldu falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Rotweiler said: Zara iyidir işinizi bilirseniz. Bildiğiniz her dile ekstradan bin TL maaş alırsınız. Eğerki Zara guurplardan birinde çalışıyoe(Pull&bear,CHARLES&KEITH etc etc...) ve üstüne birde ispanyolca biliyorsanız demeyin keyfinize... abi turkiyede ispanyolca bilince nolucak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 İspanya ya gönderiyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 siz ispanyolca konuşmayı iyi bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 charles&keith zara grubunun değil bildigim kadarıyla. demsa grubuna ait. guess, mothercare, fornarinna ve charles and keith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Rotweiler said: Zara iyidir işinizi bilirseniz. Bildiğiniz her dile ekstradan bin TL maaş alırsınız. Eğerki Zara guurplardan birinde çalışıyoe(Pull&bear,CHARLES&KEITH etc etc...) ve üstüne birde ispanyolca biliyorsanız demeyin keyfinize... çekindırılıst bu ne yaa. harbiden dile bu kadar önem veriyorlarsa yazın başlayayım ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Şu ÖSS geçsin giriyim bi hukuk fakültesine birçok yerde devam zorunluluğu yok zaten giricem ben de part time bi işe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2009 öle okul bitirilmio ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar