Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Ayrica USA amborgosu yiyen devletlerin ne hale geldigini goruyoruz, bu cok milliyetci arkadaslari USA urunlerini boykota ve USA teknolojisi ile uretilen herseyin boykotuna davet ediyorum.. Yerse tabi.. şuan kullandığım hiçbir cihaz amerikan malı değil. İstediğim herşeyi bulabiliyorum. saol paşam Birşeyide unutma ikinci dünya savaşından beri dünyada en çok katliamı yapan ülke hangisi sence? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 abi internettesin? bilgisayar kullaniyosun? selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 adam demokrasi getiriyor demiş ya AHAHAHAHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 amerikanın ticari kuvveti ile demokrasi ve özgürlüğü nasıl bağladığını tam olarak anlayamadım. yok bağlamadıysan söylediği şey "amerika ekonomik olarak çok güçlü olduğu için otomatikman demokrasi ve özgürlüğün tanımını yapmaya hak kazanıyor" a geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Laorx said: Alseven said: Ayrica USA amborgosu yiyen devletlerin ne hale geldigini goruyoruz, bu cok milliyetci arkadaslari USA urunlerini boykota ve USA teknolojisi ile uretilen herseyin boykotuna davet ediyorum.. Yerse tabi.. şuan kullandığım hiçbir cihaz amerikan malı değil. İstediğim herşeyi bulabiliyorum. saol paşam Birşeyide unutma ikinci dünya savaşından beri dünyada en çok katliamı yapan ülke hangisi sence? Ya kullandigin klavyenin teknolojisinden tut, baktigin ekrana, yazdigin forumun programlama diline, kullandigin isletim sistemine, INTERNET altyapisina, yani sadece bunlar yetermi sana cevap icin Katliamda gorcelidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 [large]Dövmelerim... ben... ve USA...[/large] COMING SOON Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ardeth said: amerikanın ticari kuvveti ile demokrasi ve özgürlüğü nasıl bağladığını tam olarak anlayamadım. yok bağlamadıysan söylediği şey "amerika ekonomik olarak çok güçlü olduğu için otomatikman demokrasi ve özgürlüğün tanımını yapmaya hak kazanıyor" a geliyor. Ya cin devletinin ticari kuvveti ve rusyanin ticari kuvveti azmi? Insanlar USA de yasamak istiyor ozgur olmak istiyor.. Biz daha iyisini yapana en iyisi bu. ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Katliamda gorcelidir.. sana göre süt, bana göre çikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 konu nereye gelmis lan. http://www.mbcboats.com/fbbuploads/1207317054-thread_direction.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 tamam çok olsun ne fark eder? ticari kuvvet konusunu neden açtın o zaman? amerika demokrasi getirdi lafına gülen insanlara amerika sizi teknolojisiyle ezer gibi bir yaklaşımın demokrasi ile bağını kuramadım. hani azcık internet konusu ile globalleşme falan gibi konulara girerek ucundan tuttun diyelim de gerisi gelmez gibi. ayrıca siz arkadaşlarınızla buluşup sohbet ettiğiniz zaman 10 saat aynı konuyu mu konuşuyorsunuz? sohbet ortamı abi burası değişir konu yani alışın buna artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sina seni benjaminlerimle doverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Laorx said: Alseven said: Ayrica USA amborgosu yiyen devletlerin ne hale geldigini goruyoruz, bu cok milliyetci arkadaslari USA urunlerini boykota ve USA teknolojisi ile uretilen herseyin boykotuna davet ediyorum.. Yerse tabi.. şuan kullandığım hiçbir cihaz amerikan malı değil. İstediğim herşeyi bulabiliyorum. saol paşam Birşeyide unutma ikinci dünya savaşından beri dünyada en çok katliamı yapan ülke hangisi sence? Ya kullandigin klavyenin teknolojisinden tut, baktigin ekrana, yazdigin forumun programlama diline, kullandigin isletim sistemine, INTERNET altyapisina, yani sadece bunlar yetermi sana cevap icin Katliamda gorcelidir.. katliam goreceli degildir, insan öldürüyorsan katliamdır. bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 balonlu trolleri ozlemisim ben Alseven ne yapiyorsun amerikada? nerdesin ne is yapiyorsun, okuyor musun, calisiyor musun, ne tur vizadasin yoksa greencard limisin, yoksa full vatandas misin? kendinden bahset bana biraz, merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 If you kill one, it is a tragedy, but if you kill ten million, it is a statistic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ardeth, Toplamak istiyorum demek istediklermi, 1. Dunyada gelismis ve cagdas toplumlain en buyuk destegi ve gucu USA ordusu ve USA ozgurlugudur. 2. USA olmasa rusya ve cin dunyanin agzina sicar. Yaninda iran ve radikal islamcilarda tabi, ha katoliklerde var bu listede. 3. USA insanlik icin su ana kadar gelmis gecmis tum medeniyetlerden daha cok bilimsel katki saglamistir ve halen bunu sinirsiz bir vizyonla devam ettiriyor. 4. Dunya bugun uzaya ciktiysa bu USA sayesindedir. 5. USA dunyadaki cagdas ve ozgur kitlelerin kalesidir. Herkez buraya goc etmek ister bu para degildir, ozgurluk acligidir. Bilimsel ozgurluk, dusunsel ozgurluk, dinsel ozgurluk 6. USA degilde rusya alsa dunya kaynaklarini dahami faydali olur insanlik icin, simdi humanist gercek disi kominist soylemlerle herkese esitlik filan ile gelmeyin, gercek dunyada en iyisi budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Volfied said: kendinden bahset bana biraz, merak ettim sdfsf cocukluguna inelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 adam adeta bir 1984 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Ardeth, 4. Dunya bugun uzaya ciktiysa bu USA sayesindedir. 6. USA degilde rusya alsa dunya kaynaklarini dahami faydali olur insanlik icin, simdi humanist gercek disi kominist soylemlerle herkese esitlik filan ile gelmeyin, gercek dunyada en iyisi budur. of ben konuşmıcam, kimle tartışıyomuşuz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Jose can you see? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Cuce, Kimi oldurmus USA ordusu soyle bana? Irak? ( Diktator, radikla islam) Vietnam? ( Kominizm savas) Pakistan? (radikal islam) Kore? ( Kuzey korenin hali ortada) Hitler? Afganistan? ( Taliban) Kimi sebepsiz oldurmus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: 2. USA olmasa rusya ve cin dunyanin agzina sicar. Yaninda iran ve radikal islamcilarda tabi, ha katoliklerde var bu listede. Ahahaha bu ne ya.. Homer'ın USA USA diye bağırması geldi aklıma bi an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Dünyanın polisi amerika diyorsun yani. Sen mi verdin onlara dünyanın jandarması görevini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 amerika ya özgürlükler ülkesi abi demokrasi var anasını satayım dayı amerikalıların ve amerikanın bokunu ye ne diyim lol öyle bi konuşuyon ki amerika amerika diye Türk değilmisin lan ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar