Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövmelerim... ve ben...

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Penthesilea,

Ne kadar suredir USA de yasiyorsun bilmiyorum ama bilmeni isterim 9/11 NYde benim 2 arkadasimin babalari oldu ok

Bu yuzden boyle amerikaya gelip kendi gettosunu kuran, kendine irlanda asilli amerikali veya turk asilli amerikali diyen insanlar bu topraklara birsey katmiyor bunu bil

HEPIMIZ AMERIKALIYIZ VE BUNUNLA GURUR DUYMAMIZ LAZIM

ok?
Sosyal ağlarda paylaş

Alseven said:
Penthesilea,

Ne kadar suredir USA de yasiyorsun bilmiyorum ama bilmeni isterim 9/11 NYde benim 2 arkadasimin babalari oldu ok

Bu yuzden boyle amerikaya gelip kendi gettosunu kuran, kendine irlanda asilli amerikali veya turk asilli amerikali diyen insanlar bu topraklara birsey katmiyor bunu bil

HEPIMIZ AMERIKALIYIZ VE BUNUNLA GURUR DUYMAMIZ LAZIM

ok?
valla ben yuksek lisans yapiyorum, gereginden fazla katki yapiyorum haliyle. sen ne yapiyorsun?

ghetto konusunda zaten yorum yapmayayim, Providence'a yolun duserse gelip gorursun ghettomuzu, ama mahalleye girerken kolda ay yildiz var mi kontrol edip yoksa dovuyoruz.

Amerika dedigin suni bi ulke, suni bi kultur. Elit bi tabakanin pesinden giden milyonlarca aptal. Keske boyle olmasaydi da dunyanin en buyuk gucu, bu noktaya savaslar, somuru ve sahte bir demokrasi ile gelmis diyemeseydim.

Ben gercekten cok ulkeye gittim, milletinden olsam gurur duymayacagim nadir ulkelerden biri ABD'dir.

Da sen cidden baya baya trollsun gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi o degil de bu yazdiklarimi bi sekilde goruyolarsa yarin aksam Turkiye'deyim sdfds

amerikada düşünce özgürlüğü yokmuş demekki
noldu lan tırt amerikalı
gerçi senin düşünemiyceğini biliyolardır ondan ellemiyolardır.
sen değil ilke şu nicki garip olan hırboya diyom ahdgsa
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:
Abi o degil de bu yazdiklarimi bi sekilde goruyolarsa yarin aksam Turkiye'deyim sdfds

Korkma seni homeland security e ihbar edecek degilim

Troll flanda degilim cidden boyle dusunuyorum sen beni anliyorsun nedemek istedigimi

Amerikada kalmak istiyorsundur kesin, is filan bakiyorsundur nede olsa okul vizen bitmeden hemen bir sponsor lazim

Sana tavsiyem amerikanin ne oldugunu anla, Amerika ozgurlukler ulkesidir ve inan bana amerika olmasa dunyada demokrasi diye birsey kalmazdi.

Kici kirik avrupa kendini zor korurdu rusyaya karsi.

O yuzden bende gerek TR deki cagdas kitle gerekse avrupli zibidiler ( hani o amerikayi begenmeyen elestiren) hergece sukur etmeli tanriya

Dunyada gelismis toplumlar varsa bu USA sayesindedir.
Sosyal ağlarda paylaş

Alseven said:

Korkma seni homeland security e ihbar edecek degilim

Troll flanda degilim cidden boyle dusunuyorum sen beni anliyorsun nedemek istedigimi

Amerikada kalmak istiyorsundur kesin, is filan bakiyorsundur nede olsa okul vizen bitmeden hemen bir sponsor lazim

Sana tavsiyem amerikanin ne oldugunu anla, Amerika ozgurlukler ulkesidir ve inan bana amerika olmasa dunyada demokrasi diye birsey kalmazdi.

Kici kirik avrupa kendini zor korurdu rusyaya karsi.

O yuzden bende gerek TR deki cagdas kitle gerekse avrupli zibidiler ( hani o amerikayi begenmeyen elestiren) hergece sukur etmeli tanriya

Dunyada gelismis toplumlar varsa bu USA sayesindedir.

ahaha şakamısın ya, amerikan sempatizanı çıktı paşam
Sosyal ağlarda paylaş

USA dunyanin en guclu ordusuna ve dunyanin beyin gucu olarak en ust akademik kaynagina sahiptir.

Af buyurda USA degilde kim olacak o ?

Bugun hayatinizda ki bircok seyi USAli bilim insanlari icat etmistir.

Afedersin ama hayatinda USA sayesinde nelerin kolaylastigini kendine itiraf edersen anlarsin nedemek istedigimi.

Senin icin boyle bir ortami saglayan USA nin kurdugu altyapi ozgurlukcu bilgiyi sinirsiz sununa internet! dir Ok?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...