aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 alnima 3 hilal yaptiririm, laf edeninde agzini times squarede kirarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea, Ne kadar suredir USA de yasiyorsun bilmiyorum ama bilmeni isterim 9/11 NYde benim 2 arkadasimin babalari oldu ok Bu yuzden boyle amerikaya gelip kendi gettosunu kuran, kendine irlanda asilli amerikali veya turk asilli amerikali diyen insanlar bu topraklara birsey katmiyor bunu bil HEPIMIZ AMERIKALIYIZ VE BUNUNLA GURUR DUYMAMIZ LAZIM ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben değilim nerden çıkardın ? bide ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 mahmoud abi sen sakin ol abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 adam amerikalıymış ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 said: HEPIMIZ AMERIKALIYIZ VE BUNUNLA GURUR DUYMAMIZ LAZIM ben değilim, amerikalı olacağıma japon olurum ama tecihlerim türk olmaktan yana tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven şakasın herhalde. Hadi kamerayı çıkarsın biri de el sallayalım, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 entellektüel trol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Penthesilea, Ne kadar suredir USA de yasiyorsun bilmiyorum ama bilmeni isterim 9/11 NYde benim 2 arkadasimin babalari oldu ok Bu yuzden boyle amerikaya gelip kendi gettosunu kuran, kendine irlanda asilli amerikali veya turk asilli amerikali diyen insanlar bu topraklara birsey katmiyor bunu bil HEPIMIZ AMERIKALIYIZ VE BUNUNLA GURUR DUYMAMIZ LAZIM ok?valla ben yuksek lisans yapiyorum, gereginden fazla katki yapiyorum haliyle. sen ne yapiyorsun? ghetto konusunda zaten yorum yapmayayim, Providence'a yolun duserse gelip gorursun ghettomuzu, ama mahalleye girerken kolda ay yildiz var mi kontrol edip yoksa dovuyoruz. Amerika dedigin suni bi ulke, suni bi kultur. Elit bi tabakanin pesinden giden milyonlarca aptal. Keske boyle olmasaydi da dunyanin en buyuk gucu, bu noktaya savaslar, somuru ve sahte bir demokrasi ile gelmis diyemeseydim. Ben gercekten cok ulkeye gittim, milletinden olsam gurur duymayacagim nadir ulkelerden biri ABD'dir. Da sen cidden baya baya trollsun gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ya bırakın şu adamı artık, cevap fln yazmayın. biz troll demekten yorulduk adam trollemekten yorulmadı. ignore edin, kendi kendine sıkılıp gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Abi o degil de bu yazdiklarimi bi sekilde goruyolarsa yarin aksam Turkiye'deyim sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sarp bey miydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 arda asdjas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea said: Abi o degil de bu yazdiklarimi bi sekilde goruyolarsa yarin aksam Turkiye'deyim sdfds amerikada düşünce özgürlüğü yokmuş demekki noldu lan tırt amerikalı gerçi senin düşünemiyceğini biliyolardır ondan ellemiyolardır. sen değil ilke şu nicki garip olan hırboya diyom ahdgsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 konu nerelere gelmiş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Penthesilea said: Abi o degil de bu yazdiklarimi bi sekilde goruyolarsa yarin aksam Turkiye'deyim sdfds Korkma seni homeland security e ihbar edecek degilim Troll flanda degilim cidden boyle dusunuyorum sen beni anliyorsun nedemek istedigimi Amerikada kalmak istiyorsundur kesin, is filan bakiyorsundur nede olsa okul vizen bitmeden hemen bir sponsor lazim Sana tavsiyem amerikanin ne oldugunu anla, Amerika ozgurlukler ulkesidir ve inan bana amerika olmasa dunyada demokrasi diye birsey kalmazdi. Kici kirik avrupa kendini zor korurdu rusyaya karsi. O yuzden bende gerek TR deki cagdas kitle gerekse avrupli zibidiler ( hani o amerikayi begenmeyen elestiren) hergece sukur etmeli tanriya Dunyada gelismis toplumlar varsa bu USA sayesindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 ben kararı verdim sen bone un fake isin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 god bless america. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 sonra oyunlarda amerika neden ilah gibi olmuş diyoruz oha ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 evet bence de amerika olmasa serbest ticaret demokrasisi olmazdı çok korkunç :( paradan para kazananlar da olmazdı of ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Alseven said: Korkma seni homeland security e ihbar edecek degilim Troll flanda degilim cidden boyle dusunuyorum sen beni anliyorsun nedemek istedigimi Amerikada kalmak istiyorsundur kesin, is filan bakiyorsundur nede olsa okul vizen bitmeden hemen bir sponsor lazim Sana tavsiyem amerikanin ne oldugunu anla, Amerika ozgurlukler ulkesidir ve inan bana amerika olmasa dunyada demokrasi diye birsey kalmazdi. Kici kirik avrupa kendini zor korurdu rusyaya karsi. O yuzden bende gerek TR deki cagdas kitle gerekse avrupli zibidiler ( hani o amerikayi begenmeyen elestiren) hergece sukur etmeli tanriya Dunyada gelismis toplumlar varsa bu USA sayesindedir. ahaha şakamısın ya, amerikan sempatizanı çıktı paşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 USA dunyanin en guclu ordusuna ve dunyanin beyin gucu olarak en ust akademik kaynagina sahiptir. Af buyurda USA degilde kim olacak o ? Bugun hayatinizda ki bircok seyi USAli bilim insanlari icat etmistir. Afedersin ama hayatinda USA sayesinde nelerin kolaylastigini kendine itiraf edersen anlarsin nedemek istedigimi. Senin icin boyle bir ortami saglayan USA nin kurdugu altyapi ozgurlukcu bilgiyi sinirsiz sununa internet! dir Ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 AMERİKANIN BOKUNU YERİM BEN BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alseven Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Ayrica USA amborgosu yiyen devletlerin ne hale geldigini goruyoruz, bu cok milliyetci arkadaslari USA urunlerini boykota ve USA teknolojisi ile uretilen herseyin boykotuna davet ediyorum.. Yerse tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Buyse said: AMERİKANIN BOKUNU YERİM BEN BE balonlu arkadaş yemiş çok beğenmiş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar