Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ders seçimim vardı. ama istediğim hocanın kontejanı , seçimler açıldığı gibi doldu. vazgeçen olur, diğer hocadan alan olur diye, indirdim ghostmouse, her saniye linke tıklaması için bıraktım makineyi. 10 dakka sonra geldim almışım dersi seni seviyorum g.m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 takdir ettim düşünce şeklini Dynun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi ghostmouse bende şaşırıyor yahu benzer bi amaçla kullanayım demiştim de hep aynı noktayı tıklamıyor özellikle sürüklerken falan 3. 4. seferlerde çuvallıyor her şey birbirine giriyor genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abicim ya geldiğinde morutanyalıların sanat tarihi diye bir ders aldığını görseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ya link orda, sabit tıklıyodu bozmuyodu zaten, bi de 2 üstündeki 2 altındaki dersleri seçtiğim için yakınlarda tıklanabilincek başka bişi yoktu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 eheh sırf bu yüzden seni bilgisayar mühendisliğine alırlar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ailemizin akıl güpü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Evet bunu bende denemiştim ama zaten zar zor girdiğim sistemde pencereyi kapatarak en az 45dakika mı daha yemişti.Çünkü mouse un optik olduğunu altınında beyaz olduğunu ve imlecin sürekli atarlanıp başka yerlere gittiğini hesap edememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ultimada skill kasarken kullanıyoduk ghostmouse u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 alchemy kasarken iyi oluyodu genelde yada inscription muydu neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 elesso said: ultimada skill kasarken kullanıyoduk ghostmouse u ben ingame tuşa makro atardım sonra da tuşa bozuk para sıkıştırırdım öyle makro yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 uo sağolsun, ghost mouse'da masterım. 3. 4. de takılması sızın yeteneksızlıgınızden, ben 3 gun aynı macroyu bozmadan kullandım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ben g mouse inscription kasılması için yazılmış bir program sanıyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Voys said: uo sağolsun, ghost mouse'da masterım. 3. 4. de takılması sızın yeteneksızlıgınızden, ben 3 gun aynı macroyu bozmadan kullandım valla Lantar.net makro programı ezer geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 program da neymiş biz zamanında çatal, bıçak, kürdan sıkıştırıp yapardık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 kürdün gelini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dan dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 dinanım seneye endüstriyel tasarımda.go dinan go! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar