4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 evet mac iyi geciyor bjk saglam basıyor ama cok kötü gol yediler. birde yusuf sahada boş yere duruyor bence 1 metre onundeki adama basmıyor :) onun yerine delgado cok dahaiyi iş yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 şanpiyon trabzon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ernst'in "off the ball" türkiye standartının çok üstünde.. delgadoya birazcık öğretse nerde durulur nereye koşulur çok iyi iş yaparlar.. yusuf da adamın 2 adım yanında pas bekliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yok be adam iyi turkiyede iş yapar işte : ) bu ibrahim üzülmezde tam saatli bomba 5dk farkettim öyle bir salaklık yapcagını yine bjk onun uzunden gol yicek cok kacıyor yattarayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 üzülmez şimdi gözü döner 2 tekme sallar yattara ya oda adam gibi oynar futbolu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Ernst çok iyi cidden. 45 dakika daha dayanırsak süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 serdar özkan yusuf çıkmalı ikinci yarı bobo ile erkan zengin girmeli 60dan sonra da cisse-delgado değişikliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ya kazanalım yada trabzon yensin. berabere bitmesin abi. hem yine tepkiler ertelenir vede trabzona darbe vururuz. çünkü trabzon bu maçı kazanırsa bence % 98 şampiyonluğu garantiler zaten. fenere ve cimboma 14 hafta kala 7 puan fark olur ve 2 takımlada trabzonda oynayacak. sivas ı saymıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 tunch said: serdar özkan yusuf çıkmalı ikinci yarı bobo ile erkan zengin girmeli 60dan sonra da cisse-delgado değişikliği bobo sakat değilmi kadroda yok sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 o zaman 10 kişi oynıyalım , serdarın olmasından daha fazla zarar vermez eksik oynamamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Trabzon puan kaybetsin. Bastır beşiktaş. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 1 gollük bastırmasını istiyormuş gibi bişey hissettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 trabzon kazanırsa sampiyon olur insallah. yani biz olmayacaksak onlar olsun :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Sivas olmasında Trabzona razıyım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 fazla yabancı olmadı mı yahu? sivok cisse ernst bobo delgado tello cisse kimi çıkardı tam göremedim tello mu çıktı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 2 kere cisse dedin. Kaç kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ahahah maç heyecanı :P fail :D 0-1 trabzon önde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 said: Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunu Tello altı pasın biraz dışına doğru gönderdi.. Bobo çok iyi yükseldi.. Song'un yanında harika bir kafa vuruşu geldi Brezilyalı oyuncudan.. Ve top ağlarla buluştu.. 1-1 dk 78 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu arada direk söyliyelim , yunus yıldırım birkaç klasik türk hakemi kararı dışında mükemmel maç yönetti. helal olsun. kameralar çekmese hakemin olup olmadığı belli olmıycak neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 1-1 bitti. Bu maçta 1 puan iyi bence. Zaten en kötü 1 puan için gelmiştik mis oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 valla gs bi daha sanmıyorum böyle puanlar kaybetsin.çok üzülücekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Güzel sonuç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 bu maçın 0 olacağını tüm dünya biliyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 inailmaz yani ben boyle besiktas yilladir izlemedim 1 puani zor aldik hic beklemiyordum boyle bisey. o ibrahimle dalga geciyorduk mahvetti bizide yattarayida ne diyim tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 hakkaten ibrahim üzülmez son yılların en iyi türk sol beki performansını sergiledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar