Exodous Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Neredeyse hiç lag yaşamadım. Bir tek oilville'de oldu lag, o da çok kalabalık olduğundan. Yoksa ayarları biraz kıstın mı lag mag olmuyor. Not: Fiyatın düşmesine kendi adıma ben de üzüldüm ya. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 mmorpg.com tekrar 30 gun oynamak icin free key veriyor. saldirin. 1244 tane kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Link'ide verelim iğrenç tasarımlı sitede hiçbirşey rahat bulunmuyor. http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/150/Fallen-Earth-Free-Game-Giveaway.html Beyler 8-9 kişi olursak türk guild'i kurucaz. Oyun sandbox oldugu için biraz zor yeni başlayanlar için ama her türlü yardımı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2010 en az 9 olmasi gerekio guild icin toplanırsak kurariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Evet lag sorunu yok TTNET ile ilgili bir sorun vardı herhalde simdi gayet iyi USA serverı olmasına rağmen şaşırtıcı. Biz zaten 9 arkadaş gelecez muhtemelen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2010 ohoy gelin gelin hatta lvl 11e ilk ulaşana çok kıyak bi cargo bike hediye edeyim daha başlamadan event yapmış oluruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 oba LVL 11 mi +3 lvl kaldı demek :P Oyun gayet iyi guzel hoş olmuş ama şu binek/araç olayı beni deli etti ya. Ölüp clone centerdan bir çıkıyorsun binek/araç haritanın öbür ucunda koşta koş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Garaja gidip cüzi bir ücret karşılığı bineği tow edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Orası oylede o zaman görev yerlerine gidip gelmek için koşucan :)Sırf Stable/Garage lar arası transport içinde kullanıldıktan sonra bineğin aktif bir rolü kalmıyor ki oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2010 ya şimdi böle düşünüyosun da ilerde öyle yerlere denk gelecen ki araba ankarada kalacak sen nijeryada respawn olacan istiyosan yürü mecbur cektirion aracı... ben en son 16 blueya cektirdim arabayı evlat acısı gibi koydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 isteyene 60TLye satarım aldığım fiyat LVL 20 char nick Rabido Motosiklet, ATV ve AT var hesapta ayrıca Enforcer olacaktı 1.20 civarı red chip i war bir sürü silah mermi salvaged itemler filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Ula bir mmorpg'de de dikiş tuttur be. Sen en iyisi git hoi oyna. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Selam, oyunu hala oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Baya var. Ben oynuyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Oyunda büyük eksiklikler var halledilmez şeyler değil hepside. Örneğin boss'lardan patates,havuç,bandaj cıkması gibi. Kimse görev dışı pve yapmıyor o yüzden. Daha ayrıntılı yazıcam şuan zamanım yok... Bende oyuna ara verdim o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Oyunu satın alırken şimdilik sunulan teklifde ki atv veya skill artmış versiyonlardan hangisini tavsiye edersiniz? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 exodus oyun ici nickin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Baya oynayan var, Oyunda ufak tefek sorunlar ve eksikler var ama kısa sürede çözülmeyecek şeyler değil. Gayet iyi gidiyor oyun şu an. Ben hala Melee mi yoksa Rifle mı gitsem karar veremedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 senin nick ne oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Exodous said: Baya var. Ben oynuyorum mesela. hüseyin abi ahanda yakaladım :) sarmadı abi ne yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 lakajor said: senin nick ne oyunda Tysre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UrsusMaritimus Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bende yeni geldim aım dunjin daha lvl 3 ancayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Merak etme çok hızlı level atlanıyor. Ben akşamları 2-3 saat oynayarak günde 1 level atladım ortalama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 benim nick lakajor ve yigi bunlardan ulaşırsan yardımcı olurum oyun içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lakajor Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 saatte bir lvl atlatabilirim bana ulaşan arkadaşları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar