Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

laptop wireless la bağlanma soruncuğu


OogahBoogah

Öne çıkan mesajlar

rawkon adlı arkadaşın dediği temizleme işlemini yaptın mı ?
veya kesin çözüm olarak wireless ağının adını değiştir ssid, windows ağ bağlantı türlerini(wep/wpa/wpa2) ve bunların keylerini bilgisayara ssid adları altında kaydeder, bu nedenle 2 adet aynı ssid si olan ağda sorunlar yaşanabilir...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Annem geçen notebook aldı kendine her yerde bağlanıyor, bizim evde bağlanmıyordu. Nintendo DS, benim ve kız kardeşimin laptopları ve eski masaüstüne taktığımız wireless kartı hep bağlandı için sorun herhalde annemin yeni bilgisayarda dedim, alım bilgisayarı Starbucks'lara, wireless cafelere falan gittim hepsinde bağlandı.

Sonra evdeki modemi resetledim, evde de bağlanmaya başladı. Modem'in firewall'ı ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama modemi kurcalamak yerime reset atmak daha kolayıma geldiği için yardım edemeyeceğim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Bende çoğu yerden bağlanırken bir arkadaşın evinden bağlanamıyorum.. Bir arkadaşım telefonda, wpa2 kurman gerekiyor olabilir dedi.. Windowsun sitesinden indiremedim , başka bir yerden bulup indirsem benim sorun olurmu acaba ? Benim wireless bağdaştırıcısı intel, peki intelin ağ yönetici programı indirsem ( eğer varsa ) acaba bu seferde daha köklü bir sorun olurmu ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...