OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Daha önce aşka evlerde kullandığım laptopla kendi evimde wirless la bağlanamaıyorum ve nedeni hakkında hiç bi fikrim yok bağlan diyorum şifre soruyo yazıyorum sonra bağlandınız ama tam deil tarzı bi mesaj çıkyıo ne yapmalıyım modem markam airties rt 210 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Kendi evinden ilk kez mi bağlanıyorsun nete? Kendi evinden başka bir bilgisayar ile denedin mi sayfa açabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 evet şuan laptop la bağlanıyorum fakat kablo ile işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hmm ilginç bir sorun. Modem ayarlarını resetlemeyi dene, modemin wireless bağlantıya izin vermiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yokmu başka bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 windows'un kendi bağlantı şeysini kullanıyosun özelliklerine girip kayıtlı şifreleri sil. yemezse modemin ayarlarına girip şifrelemeyi WPA yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 abi wpa yapmayı buldum ötekisini bulamadım 64bit vista kullanıyorum wpa yapınca da ağ listesinde benim modemi görünce yanında bi çarpı çıkıo bunla bağlantı ayarları uyuşmuyo diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 vista kullanıyorsan saatin yanındaki bvağlantı şeysine sağ tıkla, tanıla ve onar'ı seç verdiği çözümleri uygula. eğer xp ise bağlantı özelliklerinden dns ve ip ayarlarını otomatik yapmasını seçip bir de öyle dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 rawkon adlı arkadaşın dediği temizleme işlemini yaptın mı ? veya kesin çözüm olarak wireless ağının adını değiştir ssid, windows ağ bağlantı türlerini(wep/wpa/wpa2) ve bunların keylerini bilgisayara ssid adları altında kaydeder, bu nedenle 2 adet aynı ssid si olan ağda sorunlar yaşanabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 yapamadım çünkü bilmiyorum nasıl yapıldıgını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 modemi arka tusundan resetlesem duzelirmi veya ne oluyo ordan reseetleyince modemi bi o kaldi denemedigim lan dan baglaniyorum oda gitmesin simdi durduk yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 ttnet kullanıcı bilgilerini bilmiyosan yapma onu (ben yaptım ordan biliyorum sdfg) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yok smile adsl im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Annem geçen notebook aldı kendine her yerde bağlanıyor, bizim evde bağlanmıyordu. Nintendo DS, benim ve kız kardeşimin laptopları ve eski masaüstüne taktığımız wireless kartı hep bağlandı için sorun herhalde annemin yeni bilgisayarda dedim, alım bilgisayarı Starbucks'lara, wireless cafelere falan gittim hepsinde bağlandı. Sonra evdeki modemi resetledim, evde de bağlanmaya başladı. Modem'in firewall'ı ile ilgili olduğunu düşünüyorum ama modemi kurcalamak yerime reset atmak daha kolayıma geldiği için yardım edemeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 yani modemi resetlersen lan dan baglanmama bisi olmazmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 eğer o smile adsl in kullanıcı adı ve şifresini biliyorsan resetle,tabi bunları modemde nereye yazacağınıda bilmen gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2009 Bende çoğu yerden bağlanırken bir arkadaşın evinden bağlanamıyorum.. Bir arkadaşım telefonda, wpa2 kurman gerekiyor olabilir dedi.. Windowsun sitesinden indiremedim , başka bir yerden bulup indirsem benim sorun olurmu acaba ? Benim wireless bağdaştırıcısı intel, peki intelin ağ yönetici programı indirsem ( eğer varsa ) acaba bu seferde daha köklü bir sorun olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2009 Firewall'dan kaynaklanabilir. Mac filtremele falan yapmış olabilir birisi. Bi modemi resetleyip dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar