Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Fiyatlar korkunç en başta aldığım 3 oyun dışında bişi alamadım henüz. 14 şubata da 2 kaldı daha bir şey alabileceğim de yok hani ama hazırlık yapmak adına soruyorum, oyunları nereden alıyorsunuz?PES2009 200 lira gözüküyor bir çok yerde amazon.co.uk da 84 liraya geliyor mesela. Yurt dışından nereden güvenilir ve hızlı sipariş verebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 istanbulda feza elektronik vardı. ucuzdu galiba orada oyunlar. takas falan da oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 imkanınız var www.sendit.com yarı fiyatına geliyor neredeyse oyunlar,ama uzun süre beklersiniz ve kendinizi PTT'ye emanet edersiniz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Peki dikkat etmem gereken bir şey varmı? Bu play asia yı gördüm şu an ama region hep US / Japan gerçi "No Region Protection " yazıyor ama yine de güvenemedim. Takas yolu iyiymiş nerede oluyor bu feza tam olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ps3de region sınırlaması yok her oyun çalışır kafan rahat olsun alırken. sendit'i de tavsiye ederim, en az 9-10 oyun aldım heralde ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Türkiye'den almak hata bence. Özellikle orjinal oyun manyağıysanız, bir de 180 milyon civarı verdiğiniz oyunun arkasında kocaman bir bandrol gördüğünü ve oyun pakedine zarar verdiğini görünce içiniz cız ediyor. eğer böyle bir takıntınız varsa yurtdışı sitelerini tavsiye ederim. Türkiye'deki gibi bandrol olmadığından mis gibi bir oyun elde etmiş olacaksınız. Ayrıca sendit Türkiye'de çok popüler, ama her zaman dediğim gibi arşivi çooook dar. Güncel oyunları takip edip sürekli alırsanız belki. Ama tutup 2-3 ay önceki oyunu bile bulamıyorsunuz sitede. Collector's editionlar felan hiç olmuyor zaten. Bu yüzden www.gameseek.co.uk tercih ediyorum ben. Bol bol collector's edition'um oldu sayelerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bone'un dediklerine katılıyorum ayrıca türkiyede mirrors edge 180ytl dnrlarda falan, senditte 48-49 ytlye geliyo mesela sendit her ne kadar az oyuna sahip olsa da arada çok güzel indirimler oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 senditten 5 tane oyun sepete attım mesela.110 euro tutuyo. vergi gümrük kargo margo ücreti varmı.yoksa gerçekten sadece 110 euro ya alabiliyomuyuz.ne kadar sürede gelir bide.işte sıkntı varmı.gelmeme dolandırma falan filan gibi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 senditte euro değil sterlin sanırım, dikkat et sakata gelme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 yuh.sterlin ne kadar suan :) euro diye gormusum.euro veya dolar uzerinden alabilceğimiz bi yer yokmu? sterlinse türkiyeden alırım direk yani aynı hesap :) olmadı 5 değil 2 oyun alırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sendit.com da fiyatlar hep euro sterlin görmedim.. ayrıca gerçekten ucuz bi yermiş 2-3 oyun alınaiblir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 euro fiyatı da var sterli,n fiyatıda 4 oyun 100 euro ya geliyor assasin creed,mgs4,dead space,litte big planet alınmaz mı.gayet alınır.ama işte kargo margo vergi varmı biri söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 abi naptınız, orda sağda seçenek var ister euro ister sterlin (: red'in söylediklerine de cevaben, bir kerede yüklü alışverişi tavsiye etmiyorum, tek tek veya ikişer söyle bence, gümrükte takılma ihtimalini arttırmış olursun diğer türlü. geliş süresi bazen uzun olabiliyor. ama genelde bu uzunluk bizim posta sistemimiz yüzünden oluyor. oyun siparişi verdikten bi iki gün sonra shipping e veriliyor zaten normalde max 1,5 haftada gelmesi lazım ama uzuyo işte süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ha ayrıca euro 2.12, sterlin 2.32 şu an fakat fear 2 mesela 36 euro veya 30 sterlin, ki bu sterlin olarak alırsanız 69.6ytl, euro olarak alırsanız 76.32ytl oluyor. kura dikkat edin alırken, "sterlinmiş bu vihuuu" gibi bi yanılgıya düşmeyin. ha unutmuşum bide, kargo 2 sterlin yani 4,64 ytl bişeycik deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 4 oyun sipariş eden varmı.hani onumuzdeki hafta falan sipariş vermeyi düşünüyorum.eğer reveng in dediği gibi gümrükte takılma ihtimali varsa 2 2 alırım. toplamı 100-120 euro olan birşeyin gümrükte kalmamsı lzm yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 işte ben hep tek tek verdim şimdiye kadar siparişi o konuda yardımcı olamadım tabi (: varsa yüklü alışveriş yapan bilgilendirsin bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Teşekkürler yardımlarınız için, Ben de red gibi yapmaya karar verdim o bakımdan gümrük işlerinden anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 gümrük olayı konusunda hakkaten biri yardımcı olsun.cunku hani onumuzdeki hafta 4 oyun siparişi vericem.burda bi oyuna 100 küsrü tl vericeğime 4 oyuna 200 küsür veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bildiğim ve donanımhaberden okuduğum kadarıyla normal posta ile gelirse 100dolardan sonrası büyük risk, gümrükte takılabilme olasılığı fazla, ama ups fedex gibi şirketlerde bu limit 200dolara kadar çıkıyor. 100$'dan fazla mal gelceği zaman onu gift yaptırmak veya şirkete mail atıp abey faturada biraz düşük göster demek, takılmama şansını arttırır. tabii herşeyden önce bizim ordaki gümrük memurunun keyfine bakıyor olay, adam isterse 1000$lık koca bi kutuyu geçirir, isterse tek bi oyunda arıza çıkartır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 o zaman 2 oyun 2 oyun alırım.ugraşmaya gerek yok gümrük falan filan kargo ücreti vs yok dimi.sadece oyun parasını ödüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 2 sterlin kargo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Max.2 oyun almıslıgım var herhangi bir sorun yasamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 adana amerikan pazarı... oyun 120ytl... deiştirme 50 ytl... haftalık kira 20 ytl... bu kadar basit... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yazılan siteler faydalı görünüyor gerçekten sağolun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 ben ankarada kizilayda o yeraltinda metroda japon oyuncaktan aliyorum kuzenim ordan 10-15 tane falan oyun aldigi icin tanidik ucuza veriyolar oyunlari mesela fifa09 u 90 ytl ye aldim dualshock 3 controller 100 ytl ye geldi ama size kaca verirler bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar