Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 oyunlarını nerden alıyorsunuz?

Tyrael

Öne çıkan mesajlar

Fiyatlar korkunç en başta aldığım 3 oyun dışında bişi alamadım henüz. 14 şubata da 2 kaldı daha bir şey alabileceğim de yok hani ama hazırlık yapmak adına soruyorum, oyunları nereden alıyorsunuz?PES2009 200 lira gözüküyor bir çok yerde amazon.co.uk da 84 liraya geliyor mesela. Yurt dışından nereden güvenilir ve hızlı sipariş verebilirim?
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'den almak hata bence. Özellikle orjinal oyun manyağıysanız, bir de 180 milyon civarı verdiğiniz oyunun arkasında kocaman bir bandrol gördüğünü ve oyun pakedine zarar verdiğini görünce içiniz cız ediyor.

eğer böyle bir takıntınız varsa yurtdışı sitelerini tavsiye ederim. Türkiye'deki gibi bandrol olmadığından mis gibi bir oyun elde etmiş olacaksınız.

Ayrıca sendit Türkiye'de çok popüler, ama her zaman dediğim gibi arşivi çooook dar. Güncel oyunları takip edip sürekli alırsanız belki. Ama tutup 2-3 ay önceki oyunu bile bulamıyorsunuz sitede. Collector's editionlar felan hiç olmuyor zaten. Bu yüzden www.gameseek.co.uk tercih ediyorum ben. Bol bol collector's edition'um oldu sayelerinde.
Sosyal ağlarda paylaş

abi naptınız, orda sağda seçenek var ister euro ister sterlin (:

red'in söylediklerine de cevaben, bir kerede yüklü alışverişi tavsiye etmiyorum, tek tek veya ikişer söyle bence, gümrükte takılma ihtimalini arttırmış olursun diğer türlü. geliş süresi bazen uzun olabiliyor. ama genelde bu uzunluk bizim posta sistemimiz yüzünden oluyor. oyun siparişi verdikten bi iki gün sonra shipping e veriliyor zaten normalde max 1,5 haftada gelmesi lazım ama uzuyo işte süre.
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim ve donanımhaberden okuduğum kadarıyla normal posta ile gelirse 100dolardan sonrası büyük risk, gümrükte takılabilme olasılığı fazla, ama ups fedex gibi şirketlerde bu limit 200dolara kadar çıkıyor.
100$'dan fazla mal gelceği zaman onu gift yaptırmak veya şirkete mail atıp abey faturada biraz düşük göster demek, takılmama şansını arttırır.

tabii herşeyden önce bizim ordaki gümrük memurunun keyfine bakıyor olay, adam isterse 1000$lık koca bi kutuyu geçirir, isterse tek bi oyunda arıza çıkartır :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...