xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şimdi kendime 2 tencere yemek yapıyorum ve biraz sonra bitecek. şöyle internettede bulabileceğim bir film olsun ki yemeğin tadıyla birleşsin o film. yeşilçam filmi en iyisidir bu arada. yabancı film istemiyorum bi kere. şöyle eskilerden zevkli, komik falan olsun istiorm. hadi bak bekliorm. yemekleri kendime servis edesiye kadar bakalım nolcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 havva durumu die bi film var bulursan onu izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 neşeli günler miydi neydi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fasülye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 sakar şakir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Aşk Tutulması yeni bi türk filmi ama güzel ben biraz önce izledim eğlenceli bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mahçup delikanlı! Cine5te oluyor 2 günde 1 tarık akan gülşen bubikoğlu felan sdfdgf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 'gelini samanlıkta bastılar donunu gül dalına astılar' (film bu romandan uyarlama) edit: ama biraz pembe çamdibi sineması. gitmez yemeğe pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 eisenheim said: havva durumu die bi film var bulursan onu izle su anda izliyorum super bisi. ilyas salmani dusun! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar