Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En Büyük Hayalleriniz


Voys

Öne çıkan mesajlar

-Arnavurköy'de lüks müstakil ve deniz manzaralı dublex ya da triplex bi evim olsun.

-Kendi işim olsun, kimseye sorumluluğum olmasın ve 10 milyar civarı bir şey kazanayım ayda.

-1.70 den uzun, çok güzel ve kendine bakmayı seven bi sevgilim olsun ve bununla evleneyım. en geçte 2-3 yıl içinde olsun.

-Hafiften ünlü olayım. yaptığım iş olabilir, televizyonda magazinsel olabilir, geniş sosyal çevre olabilir. nasıl olduğu fark etmez.

-Benim baktığım, fakir bir aile olsun. Ev alayım, ben okutayım, ben çalıştırayım, herşeyleriyle ben ilgileneyim. Aile belli bir gelirin üzerine çıktıkdan sonra yeni bir aile bulayım.

-okurken ayrı eve çıkayım. mumkunse tek başıma.

-1 tane erkek çocuğum olsun. başka da olmasın.

-piyangodur lotodur öyle bir şans oyunundan 10 milyar'dan fazla bi ikramiye çıksın.

-bir ormanda 4-5 arkadaş 1 hafta kamp yapalım teknolojisiz.

-Tüm dünya başkentlerini ve ünlü şehirlerini gezeyim.

-Ölümüm, param olduğu bir sırada ''2 aylık ömrünüz kalmış'' şeklinde olsun. ve 1. ayın ortalarında, bütün adrenalin sporlarını yapmış ve kalpten ölmemiş olarak uçaktan paraşütsüz atlayarak öleyim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok abartı olmayan aylık düzenli gelen yeterli bir para (3-4 ev kirası gibi). wanderer modunda gezmek üzerine. ama harcayacak çok param olmamalı. kafama essin bruge'a gideyim 3 ay yaşayayım ordan amsterdama geçeyim. moskova göreyim. edinbrada 6 ay yaşayayım. fransanın province bölgesinde köyleri gezeyim. abi şurda iyi şarap var desinler kalkıp oraya gideyim. üstü açık bir arabayla bütün italyayı gezeyim (bkz: bbc). ama hiçbir zaman lüksün köpeği olmayayım gidip ortalama otellerde kalayım. ortalama bir yemek yiyeyim. en iyi yemeğide yiyeyim ama bunu alışkanlık haline getirmeyeyim falan. tek başıma olayım bu sırada. her gittiğim yerde bir kadın bulayım. sonra birgün yorulduğum dönüp bakayım hayat görüşüm kültürüm tecrübem dışında inşa ettiğim birşeyimin olmadığını göreyim. yalnız öleyim böle. yalnız ölmek daha kolay heralde
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...