Voys Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 -Arnavurköy'de lüks müstakil ve deniz manzaralı dublex ya da triplex bi evim olsun. -Kendi işim olsun, kimseye sorumluluğum olmasın ve 10 milyar civarı bir şey kazanayım ayda. -1.70 den uzun, çok güzel ve kendine bakmayı seven bi sevgilim olsun ve bununla evleneyım. en geçte 2-3 yıl içinde olsun. -Hafiften ünlü olayım. yaptığım iş olabilir, televizyonda magazinsel olabilir, geniş sosyal çevre olabilir. nasıl olduğu fark etmez. -Benim baktığım, fakir bir aile olsun. Ev alayım, ben okutayım, ben çalıştırayım, herşeyleriyle ben ilgileneyim. Aile belli bir gelirin üzerine çıktıkdan sonra yeni bir aile bulayım. -okurken ayrı eve çıkayım. mumkunse tek başıma. -1 tane erkek çocuğum olsun. başka da olmasın. -piyangodur lotodur öyle bir şans oyunundan 10 milyar'dan fazla bi ikramiye çıksın. -bir ormanda 4-5 arkadaş 1 hafta kamp yapalım teknolojisiz. -Tüm dünya başkentlerini ve ünlü şehirlerini gezeyim. -Ölümüm, param olduğu bir sırada ''2 aylık ömrünüz kalmış'' şeklinde olsun. ve 1. ayın ortalarında, bütün adrenalin sporlarını yapmış ve kalpten ölmemiş olarak uçaktan paraşütsüz atlayarak öleyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 guccük allah olayım diyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 buraya yazamayacağım kadar büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 olum editle onu çok yanlış anlaşılabilinir lan o ahauahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ahahah harbiden ha ama güzel oldu kalsın dfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 telekinesis zamanda yolculuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 çok abartı olmayan aylık düzenli gelen yeterli bir para (3-4 ev kirası gibi). wanderer modunda gezmek üzerine. ama harcayacak çok param olmamalı. kafama essin bruge'a gideyim 3 ay yaşayayım ordan amsterdama geçeyim. moskova göreyim. edinbrada 6 ay yaşayayım. fransanın province bölgesinde köyleri gezeyim. abi şurda iyi şarap var desinler kalkıp oraya gideyim. üstü açık bir arabayla bütün italyayı gezeyim (bkz: bbc). ama hiçbir zaman lüksün köpeği olmayayım gidip ortalama otellerde kalayım. ortalama bir yemek yiyeyim. en iyi yemeğide yiyeyim ama bunu alışkanlık haline getirmeyeyim falan. tek başıma olayım bu sırada. her gittiğim yerde bir kadın bulayım. sonra birgün yorulduğum dönüp bakayım hayat görüşüm kültürüm tecrübem dışında inşa ettiğim birşeyimin olmadığını göreyim. yalnız öleyim böle. yalnız ölmek daha kolay heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 garbage'da meme görmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Hayal olmasın gerçek olsun ozaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 artık ölebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 damarlara gel!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 en buyuk hayalim gokhan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Mortis said: hoşuna mı gitti? gitmemi... şimdi olsa da elimi gezdirebilsem o damarların üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 damarli seylerin ustunde elini gezdirmek hosuna gidiyo demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 RabbiT said: Hayal olmasın gerçek olsun ozaman.. ölüyorum şu anda dirilgh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 o kadar damarlısını bulsak herkes gezdirmek ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 benim öyle damarım olsa bütün gün oynar sonunda patlatırdım. iyiki inek olmamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bi hayalim olması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 adolesan fantezileri peşinde koşuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bir rulo döneri elime alıp ısıra ısıra yemek isterdim dfgh.Gerçi iç çiğ olurmuş ama yerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 3+1 150 m2 bi ev bide honda S2000-yada herhangi bi spor araba gerisini ben hallederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Züpürge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 nice de bi güzel yalı.. bi aston martin db9.. 10 milyon dolarcık.. eet o kadar sanırım.. çok bişey istemiyorum lan aslında xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 yaratma yeteneğim olsun. hem de bu yetenek gm olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 balina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar