Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ?!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Macır yimeğimiş. Dayının yediği böreğimsi şey. Tipte korkunçmuş yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 abi börek öylemi yenir çüş hiçmi medeniyet görmediniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 adam belki öyle yemekten memnun, lezzetini öyle anlıyo. sana ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sen avukatı mısın ? ortaokulda çok kullanırdık bu lafı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yanında da boza mı içiyo ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 medeniyet görme ayağına bütün kültürler gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Tiki kafelerin birinde, karşınıza hiç bilmediğiniz bir japon yemeği gelse ve elle yemeniz gerektiği söylense, ne yapardı bu "medeni" arkadaşlar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 HALKIN SESİ ROKET ADAM. YÜRÜ BE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Pizza elle yenen birşey. Memlekette çatal bıçak kullanıyorlar ayar oluyorum. Elle yiyincede bakıyorlar şikayetçiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rawkon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 eisenheim said: sen avukatı mısın ? ortaokulda çok kullanırdık bu lafı değilim, bizzat o arkadaş gibiyim. yani böreği ELLE YİYORUM! ELLİYORUM. elleşmeden dadı cıgmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Masquerade said: HALKIN SESİ ROKET ADAM. YÜRÜ BE! TEŞEKKÜR EDERİM TEŞEKKÜR EDERİM SAĞOLUN EFENDİM http://www.bobiler.org/upload/photographs/149658279b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 spagetti kaşık yardımı ile yenilmezmiş. ama gösteriş ayağına yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 baniçka normalde çok güzel bi börek fotoğraftakine aldanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ayrıca antala serpme böreğine benziyor yemeğenler gün geldiğinde kesinlikle kıymalısını denesinler. genellikle sabah 6-11 arası bulabileceğiniz bir börek antalyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Baniçka hiç yemedim de Boşnak böreği diye anılan hatta Boşnak börekçisinin sattığı o börek enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ben daha fazla bu konuya girmeyeyim yoksa sonum kötü gibi. buralarda hasredini çekmiim şimdi burda konuşulcak yemek şeylerinin... :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 roket adam said: Baniçka hiç yemedim de Boşnak böreği diye anılan hatta Boşnak börekçisinin sattığı o börek enfes. boşnak böreği bambaşka. daha güzel bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Boşnak ım haftada bir boşnak böreği çıkar evde.Süperdir ayrıca. slm <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Biz de arnavut göçmeniyiz, dolaysıyla boşnak böreği çıkmaz ama gidip alınır :) İzmitte bolca var bu boşnak börekçisinin dükkanından, süper bişi, gece gece canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 gel yiyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 bi arkadaşım memleketten geldi yeni getirdi. lokkum gibi canınız çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 bLackcha0s said: gel yiyelim izmitte değilim yav. daha bugün döndüm istanbula. ama haftaya söz, darkrider ı da alırız sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 şöle bişi varmış hatta Moskwichlen hayda, vidalalan ört beni Otverkalan aç, sındılan kes beni Baniçka gibi ye, kruşka gibi yak beni Şoşada gezdir, zavoyda ez beni. :,( moskiwich= eski bir rus arabası macırlarda bulunur bol bol,.. markası lada,.. hayda=sür , vidala=battaniye , otverka=tornovida , sındı=makas, baniçka=lezzetli bi börek sabahları güzel gider, kuruşka=el arabası, şoşa=asvalt, cadde, zavoy=viraj oftogara=tren istasyonu Macırların Özellikleri « : 03 Şubat 2008, 09:44:13 » BİR MACIR; Akın akın Bulgarski Müzika dinler. Diskoya gider Kendine Bulgar dedirtmez. Çifte vatandaş olmalıdır. Senede en az bir kere Bulgaristan'a gider. Ayrıcalıklarını kötüye kullanmaz. Kınalarda, kıroların macır kızlarına laf atmasına müsade etmez. Fafla, zakuska, baniçka, kifla, miliçka,lutenitsa gibi yiyecekleri hayatından eksik etmez. Sıcak kanlıdır, macır ortamlarına hemen uyum sağlar, Ortam yapar Evropalı Türk olduğunu belli eder. Sınırdan, grozdova, domaşno,peşterska, fafla, lutenitsa, şpekof gibi malları kaçak geçirmez; yasalara uyar. (Bu mamülleri kaçak geçirse bile kendini yakalattırmaz, bunun sebebide yaşlıların çantalar üzerine okudukları dualardır) UEFA maçlarında, Türk takımlarına karşı Bulgar takımlarını tutmaz. Macırcası kuvvetlidir ve bu şekilde konuşmaktan çekinmez; Mabbetçidir, esprilidir. Bulgaristan Chat kanallarına takılır. Macır oyun havalarını iyi bilir. Çalışkandır, en az 3 kat ev yapar, bundan aşağısı kurtarmaz; en üst katı bitirince de üstüne Türk bayrağını diker. Geçmişiniunutmaz. Türkiye'de zengin olup yıllar sonra BG'ye giderek sonradan görme tavırlarını takınmaz, Ordakilere hava basmaz Bulgaristandaki soydaşları düşünür; Seçim olduğunda BG'deki Türk partileri için oyunu kullanmayı ihmal etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Henotagggg Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2023 RabbiT, 12.02.2009 00:33 tarihinde dedi ki: Macır yimeğimiş. Dayının yediği böreğimsi şey. Tipte korkunçmuş yahu. http://img299.imageshack.us/img299/3561/s5000114bs5.jpg Baniçkaya börek diyorsan yorum yapma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar