Mach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Cevabın aşikar olduğu belli ama ne kadar aşikar olduğunu merak ettim. İstatistiksel bir çalışma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tartışmasız horde !!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Horde ezebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 alliance sucks. roflcopter memhehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 orç nerdeyse pati orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 For the Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 o 8 ally kimse çabuk çıksın ortaya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Oyun ilk çıktıında ally idim ama sonra doğru yolu buldum For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 night elfler, gnomelar hesap verin asddasas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ally yim 1000 tane farklı karakter açsam yine ally olurum, oyundaki yegane amacımda hord kesmek.. Başka hiç bir şey için uğraşmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 horde oynuyorum ama alliance racial lari OP direk bkz: human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 The Alliance The Alliance mainly consists of immature players under 13, so usually it's the over-played faction. There's very little cooperation and everyone's a fucking Night Elf. Players choose this also because its the only "pretty" race where one doesn't have to feel like the failure fat fuck cake they really are IRL. Additionally, Alliance PvP is a guaranteed loss, as every wow faggot will run around on their own and shout out immature crap. Real winners. The Horde This side is basically furries and 15-year-old boys who want to be TOTALLY SERIOUS BUSINESS. But they're all fucking idiots too, on both sides. Most of these serious Horde players act like they were paid to play it and harp on people in Ventrilo to not use swear words. If you wish to be invisible in PvP, roll a healing class and you will never be attacked by Alliance. This is because killing the healer first is a valid strategy, but since Alliance is fucktarded, Horde healers are immortal and invisible at the same time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bende ally reroll yaptım ama ısınamadım bi turlu :P undy lock accam sanırım yeniden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 us serverlarından euya geçtiğimden beri ally oynamak zorunda kalan biri olarak söylüyorm ki "for da horde" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Ben uzun süre horde da oynadım ally da. karakterlerin daha çirkin olması dışında oyuncu kalitesinde de pek bi fark göremedim açıkçası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 valla horde çok elite muhabbetleri belki oyunun ilk dönemi için geçerliydi de tbc ile beraber belfler sağolsun nelf 12 years old kitlesi direkt oraya aktı. tüm legaluz/legolus/legolaz/legolass ve türevleri artık belf ahahahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ally ım paladinim bu kadar basit.. elften paladin mi olurmuş ake :' be paladin nedir yani.. meh.. o yüzden ally for the divine play :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 may the light be with you. EKİ EKİ EKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yaratiklari mi kontrol etcem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Dynun said: The Alliance The Alliance mainly consists of immature players under 13, so usually it's the over-played faction. There's very little cooperation and everyone's a fucking Night Elf. Players choose this also because its the only "pretty" race where one doesn't have to feel like the failure fat fuck cake they really are IRL. Additionally, Alliance PvP is a guaranteed loss, as every wow faggot will run around on their own and shout out immature crap. Real winners. The Horde This side is basically furries and 15-year-old boys who want to be TOTALLY SERIOUS BUSINESS. But they're all fucking idiots too, on both sides. Most of these serious Horde players act like they were paid to play it and harp on people in Ventrilo to not use swear words. If you wish to be invisible in PvP, roll a healing class and you will never be attacked by Alliance. This is because killing the healer first is a valid strategy, but since Alliance is fucktarded, Horde healers are immortal and invisible at the same time. Yahu ağzına sağlık, bu horde ların healerlarını öldürmeme olayı sadece bizim battlegroup ta var sanıyordum, genel hastalık galiba ally lerde.. Zaten horde lar healer siz gezmiyor bi de ally ler direk önüne çıkana şuursuzca daldığı için her bg hüsran... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alpg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 abi dunemaulda oynuyorum BG'leri nadiren kazanıyoruz acaba ben mi aşırı kötü oynuyorum da benim yüzümden kaybediyoruz benim olmadıgım her bgyi kazanıyomuyuz diye düşünmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sırf tauren ineklerine gıcıklığımdan ally diyorum.bir taurenle aynı partide olduğumu düşünemiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 sirf taurenler icin horde! for the moooo power! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar