Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

19 Nisan Opeth İstanbul Konseri

Desqpio

Öne çıkan mesajlar

Setlist godheads lament ve the night and the silent water hariç başarılıydı.
Tnatsw efsaneydi.
Bi de mike konuşurken arkadan komiklik yapan denyolar felan olmasaydı daha iyi olcaktı.
Seyirci kitlesinin leş olması tabi ki şaşırtmadı ama.

ÖRDEAAAAAAAAAAAAAAAAK
/ekmek
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bileklik ve kolye attım , Hatta önce kolye(tasma) yı attım. Görmedi diye bilekliğimi attım.

Bilekliği görüp önce koluna taktı sonra çıkarıp teşekkür etti.

Sonra tasmayı gördü. Bu çok ince ben bunu kedime tasma yaparım ahah diye eğlenip onu da bilekliğin yanına koydu.

Çıkışında opethin çıkmasını bekledik kulisin önünde. Adamlar kovaladı bizi falan ama gitmedik , köpek falan getirdiler, gitmedik. En sonunda tamam verin biletleri biz imzalatırız diye aldılar biletleri. İmzalatırken camdan kestik adamları cidden imzalatıolar mı diye. İmzalattılar eheh , bi guard da bana baget verdi :D imzalı biletim ve bagetm olmuş oldu. Hem de arabayla çıkışlarını izledik falan.

Bi kızla tanıştım , guardlara charge çekip kulise dalmış tanışmış falan , guardlar arasında reputation yapmıştı karı...

Eğlenceli bir konserdi bence , ses sistemini beğenmemiş olsam da , night and the silent water ve credence ta koptum ben konserde..
Sosyal ağlarda paylaş

senin için eğlenceden fazlası olmuş, bagetler imzalar falan >:[ genel olarak sağ tarafa hiçbir şey atılmadığı için almak için infial bile olmadı. konser sonunda baget pena falan bile atmadılar, alanlar da neumanınkileri aldılar. opeth bişeyler atmayınca heralde bu 2. bis falan dedik.
Sosyal ağlarda paylaş

Zeppelin said:
senin için eğlenceden fazlası olmuş, bagetler imzalar falan >:[ genel olarak sağ tarafa hiçbir şey atılmadığı için almak için infial bile olmadı. konser sonunda baget pena falan bile atmadılar, alanlar da neumanınkileri aldılar. opeth bişeyler atmayınca heralde bu 2. bis falan dedik.

Sağ taraftaydım ben de , sahne önünde de , guardlardan tanıdıklar çıktı eheheheh ^^ acayip güzel oldu valla.
Sosyal ağlarda paylaş

Tayfa çok leşti be. Hayatımda ilk kez bir deneyelim lan diyerek vip bilet aldım, ses ne kadar kötüydü, arkaya felaket özendim.

Sly sağolsun konser çıkışı beni ve kingofloss'u bıraktı taksim'e cuce'ye gittim sızdım, o uyurken çukulatasından bir kare hacıladım ve kaçtım evinden.

Gökhan ulduar yapışınızı izledim çok kötüsünüz abi. Gerçekten. O kadar üzüldüm ki hesabı açıp pve yapmaya karar verdim sizinle o derece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...