Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Taze bi druidim varda normal ve HCler için tavsiye edebileceğiniz resto spec nedir? Henuz itemlar AH bazlı olacak yani elimde resto item hiç yok diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Benim raidler için kullandığım build bu: http://www.wowhead.com/?talent=0VG0uZZf0IubhgVuVIst Ama illa Nature's Swiftness olsun diyorsan Improved Tranquility yerine onu seçebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Valla dediğim en ufak bişi yok ilk kez druid healer olucam o yuzden siz ne derseniz o olacak. Öncelik yani 3-4 hafta normal ve heroic yapıcak sadece o yuzden 5man için en verimli healer spec lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yani üzerinde yeşil fazla yoksa full rare veya ah diorsun epic bişiler alırsan çok kolaydır healerlık Druid ile uzun süre oynadım genelde tank oldum :D indir heal bot'u bi elinde pizza diğer elinde mouse click spawmda işe yarar :D fakat önceden normal dungeon yapman boss taktikleri ve senin konumun açısından tecrübe edinmeni sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sadece heal bot addonu yeterli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Absolut eski bir oyuncusun. Action barına yanyana dizsen bile veya 123 e koy abi heal abilitylerini barı izle heali düşene at reju ht 2 kere normal at. Git 3 kere AV yap bak 3 senelik healer gibi olcan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Priest healini iyi biliyorumda ne bilyim druid yeni bi heyecan işte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 tabi end game biraz daha uğraştırır ama heroicler için kaygılanma sen biraz gear topla yeter. Dediğim gibi 2-3 pvp at 2-3 normal run off kralsın. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bende dun levelledim druidi başladım hemen kasmaya 11/0/60 kullaniyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 2.8k ile baya saglam item topluyorum haler olarak hehe. du bakalım gun ola hayır ola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 regalyanınkine çok benzer bişey kullanıyorum ben de heallarsam http://www.wowhead.com/?talent=0VG0zZZf0fuiuxVuAhst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Şöyle bişey de var : http://www.wowhead.com/?talent=0VG0uohZZf0IubuxVuA0st Living Seed yerine .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Living seed çok abartı güclü değil belki ama regrowth spammerler icin harika bi spell zaten heroic healleyeceksen tankına fln bakıyor neyi kullanıp neyi kullanmayacağın mesela cok dandik bi tanka gelirsen , healing touchun casting timeını kısaltman ve üstüne +healing verent talentini alman iş görüyor ama benim kişisel tercihim tankın itemler dandikse cok dmg yiyorsa regrowth spamı düsünme yani paso regrowth at ölümüne :D living seed regrowth un crit rate i sayesinde hep proclayacak ve o her dmg aldığında ekstradan healleyecektir. ayrıca sürekli regrowth spam ettiğin icin nature's grace i dibine kadar kullanacaksın, iyi bi gearlı bi tanka denk gelirsen zaten coğu zmn lifebloom + revuj u aktif tutman bile yetiyor.. cok gerekirse bi nourish atarsın benden tavisye bi sekilde yamala kendini naxx 10man e fln 4set bonusu yap tier 7 sonrası ztn flash of light gibi , revujları doldur targetlere bas nourish (nuriş?) ver nurişi ver nurişi :D raid veya party healingde revuj kullanmaya bak, ha ani dmg alırsa birileri patlat hemen swiftmendi kafasına, revuj + swiftmend ciddi iyi healliyor ve büyük zmn kazandırıo raid vs yapacaksan benim tavsiye tranquility talentini al, 4 dakikada bir aoe heal ki 2k~ ticklio fln harika oluyor bilhassa raid dmg arttığı durumlarda hayat kurtarıo (barkskinsiz kullanma ziyan oluo :D) glyph icin regrowth glyphi sakın ha es geçme eğerki innervate glyphini alırsan çılgınlar gibi cast yapabilirsin innervate in üzerindeyken ;p patchwerk gibi fightlarda işe yarıyor ama heroic icin gerekli dğil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 healing touch atan var mı ya ? gereksiz bi spell bence bi tek NS ile atıyorum çok sıkışınca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 glyph olarak da regrowth swiftmend manan yetmiyorsa innervate yetiyorsa lifebloom =O süper şu an druid healer olarak pve de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Regrowth spam olmaz ya .. Seni bi yere kadar goturur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 hotları döşeyeceksin can düştüğü zaman regrowth atacaksın. druid ile spam olmaz zaten paladin gibi değil, spirite dayalı oldugundan during cast regen çok az. hotlar ile tutabildiğin kadar tutmak gerek. gear seçerken de spell power ve spirit abanılıp crit sallanmalı. haste işe yarayabilir ama sırf haste i var diye de item alınmasına gerenk yok. öncelik SP ve spirit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 http://www.wowhead.com/?talent=0VG0uZZf0IubuxquAhst Benim alt için kullandığım bu abso, Glyphler ise regrowth , swiftmend, innervate. Lifebloom ise alternatif de innarvate hoşuma gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 raidlerde de %10 haste hotlarin global cd cap'i icin yeterli oluyor. Mana regen sorunu da olmadigini gorunce haste itemlar yerine crit gitmek daha mantikli gibi. Rraid bufflarla %20-21 crite fln cikmak guzel oluyo .. 1/4 sansla nourish crit fln mis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 mana sorunu yoksa en yüksek HPS glyphed RG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Longshanks said: mana sorunu yoksa en yüksek HPS glyphed RG eet ve fightlar cok da uzun sürmediği icin Regrowth spam <3 revuj revuj regrowth revuj revuj regrowth seklinde de yapabiliorsun bütün raid healingde çatır çatır da alayına gidiyor =) unbuffed 1200 spirit 1000~ ooc mp5 olunca catır catır gidio +1950 healing i düsük bi tek iştie hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 en çok healingi LB yapıyor onu da söyliyim tonklarımızdan eksik etmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar