Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Valla bal mıdır nedir bilmem banada düşmüyordu , biri bana düşüp duruyor female orc guardlardan alıyorum dedi =p Gittim denedim 4 seferde 2 defa düştü ama o 10 candyden ihtiyacınız olanını bulmak imkansız, çok aptal bir achivement olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ABIIIIIIIIIIIIIII benim paladinde gecen valentines dan kalma candy vardi bi paket ve acinca achivement geldi hutnerda 4 paket harcadim hala yok RNG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sonunda dustu bi tane candy bag ama 2 tane kaldı yine candy. hala bekliorm yani. deli etti. su title cok guzel sırf ondan kasıorm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Troll Rogue yok. -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bende harbi şans varmış ha ilk gün bitirdim 4 5 hediye paketi açarak. tabi 1 bucuk kandil de achive bitti balına onun da etkisi var :) 2. kandil hala çantada duruo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 2 tane kalmıstı 2. bag of candy dustu ama 2 taneden 1 tane cıktı içinden. 1 taneye daha ihtiyacım war. of delircem yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Lan şekerler deli etti beni. 2 tane black dress çıktı o sadece 1 defa çıktı. 2 tane şekere ihtiyacım var. Ayrıca milleti kandırmak da iyiydi. AH'ye tanesi 6g'den koydum şekerleri hepsi sattı lol. İşlemiyo halbuki achiv için. Bi de şu güllere ihtiyacım var. Onu da aldım mı bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Kojiroh said: Lan şekerler deli etti beni. 2 tane black dress çıktı o sadece 1 defa çıktı. 2 tane şekere ihtiyacım var. Ayrıca milleti kandırmak da iyiydi. AH'ye tanesi 6g'den koydum şekerleri hepsi sattı lol. İşlemiyo halbuki achiv için. Bi de şu güllere ihtiyacım var. Onu da aldım mı bitiyo. 5 tane black dress, 2 tane piknik sepedi (işin komiği mage karakterimle sadece 2 kere paket açtım, ikisinden de piknik sepedi çıktı, ben onu druid'ime istiyodum ama >_<) çıktı ama hala ihtiyacım olan 1 candy çıkmadı, çıldırmak üzereyim. >_< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 3 sepet dısında rare bise cıkmadı bana, ne dress ne de pet. 2 tane candy bag dun gece arka arkaya cıktı. 1 tane seker kaldı, I LOVE YOU. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Aha bag of candies çıktı an itibariyle... Umarım çıkar aradığım şeker. :P Edit: Oh be, çıktı... Bitti sonunda bu achivement da... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 An itibariyle sadece dranei pala kaldı, pet bile aldım o derece ballıyım. WTB karazhan da horde char ı olmayıp, dranei pala açıp bana msn den açtım diyebilecek pati... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Oh be aldım title'ı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Olmaz böyle iş ya. Gül için UK falan yapıyoruz, 2 rolluyorum lol. Şeker de çıkmadı hala :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Masquerade said: Oh be aldım title'ı. :) ss or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 toggie said: 3 sepet dısında rare bise cıkmadı bana, ne dress ne de pet. 2 tane candy bag dun gece arka arkaya cıktı. 1 tane seker kaldı, I LOVE YOU. oha aynı bana oldu işte. sende shaman oynuodun galiba toggie. acaba butun shamanlara aynı şeyi mi yapıolar anlamadım ki. tek fark bana 3 kez dress dustu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hep eziliyoruz kardesim QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dreagloth said: An itibariyle sadece dranei pala kaldı, pet bile aldım o derece ballıyım. WTB karazhan da horde char ı olmayıp, dranei pala açıp bana msn den açtım diyebilecek pati... ancak aksam acabilirim lalala olsun ismi gece 9-10 gibi gelirim eve unutmazsam acayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Saol aldım ben title bir pala yı 30 sn kovaladıktan sonra :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 bag of candies düştü fekat daha 4 tane lazım paso aynısı düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 oh be sonunda aldım title'lı. "Rendell the Love Fool" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 6. CANY BAG DUSTU VE HALA ALL YOURS ISIMLI LANET CANDY DUSMEDIGINDEN ALAMADIM BU ACHIVEMENT I 8 TANEDEN 6 SINI BUL SEKLINDE DEGISTIRMIYEN BLIZZARD A KAFAM GIRSIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 abi bune şaka gibi banada all yours 5 defa üstüste düştü xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Abi bu meret Gift of Adoration'lardan düşmüyo mu? Çıldıracam ya, bugün 5-6 tane gift açtım 1 tane çıkmadı ya, bi tek ekmek çıkıyo SW'den lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 pledge ve gift of adorationlardan dusuyo. yani debuff yokken aldıgın kutuların hepsinden dusuyo. bana 362674545. picnic basket dustu az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Title'ı daha 2. günden aldık da pet hala olmuyo... Her şehri hem pledge i hem gifti bol bol denedim. I ıh... Çıkmıyo da çıkmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar