Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It's Always Sunny in Philadelphia (2005) - FX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilmiyorum belki başlığı vardır ama silinmiştir. Gazetede gördüm inceliyim dedim netten. Güzel bir komedi dizisine benziyor

imdb puani feci. İzlemeye değermi diycem ama ayıp olcak heralde böyle bir puana :)
overrated'mı değilmi izleyip görücez

imdb
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Sadece Danny DeVitolu birkaç bölümünü izledim, tek diyeceğim şimdiye kadar niye haberim olmamış bu diziden, burda niye bu kadar underrated bir halde, ne kadar win bir dizidir bu.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
fenris said:
http://img26.imageshack.us/img26/8821/wildcard.jpg
devam ediyo mu bu? yeni sezon filan?

Walla 5. sezondan bahsedilmiyo imdb'de . Çıkar umarım. 4. sezon finalinin baya sağlam olması da korkutuyo burda.
Mesaj tarihi:
Bu dizi inanılmaz bir dizidir, yeni sezonu September 2009 diyor wikipediada. Dizideki oyuncular aynı zamanda dizinin yazarları ve çok iyi arkadaşlar, bazıları sevgililer falan. Sesli sesli kahkaha attığım ender dizilerden biridir bu. Sitcom kahkaha efekti olmaması da çok büyük bir artı.
Mesaj tarihi:
Quadrophenia said:
Bu dizi inanılmaz bir dizidir, yeni sezonu September 2009 diyor wikipediada. Dizideki oyuncular aynı zamanda dizinin yazarları ve çok iyi arkadaşlar, bazıları sevgililer falan. Sesli sesli kahkaha attığım ender dizilerden biridir bu. Sitcom kahkaha efekti olmaması da çok büyük bir artı.

sweet dee ile mac nişanlandı yanlış hatırlamıyosam.

Karakterler müthiş, senaryo müthiş. Hakikaten yapılmış en iyi dizilerden biri. Mükemmel.
  • Yeni Oluştur...