Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bilmiyorum belki başlığı vardır ama silinmiştir. Gazetede gördüm inceliyim dedim netten. Güzel bir komedi dizisine benziyor imdb puani feci. İzlemeye değermi diycem ama ayıp olcak heralde böyle bir puana :) overrated'mı değilmi izleyip görücez imdb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 efsanedir izleyin gayet=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evet izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Sezonları neden bu kadar az bölüm abi bu dizinin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 o puan underrated bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bayağı güzeldir, eskiden cnbce verirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 şu an e-2 de yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 cnbc-e veriyordu bir ara,2-3 bölüm izlemiştim hoştu ama nedense ısınamadım şu diziye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 2000'lerin friends'i diyorum ben bu diziye. İnanılmaz komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=DlTN9p9sdhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kral diziydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Marl0_on said: şu an e-2 de yayınlıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ilk 4 sezonu çekiyorum bakalım. süper dizi diye "hatırlıyorum" sadece fdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Sesli güldüm ya süper yapmışlar diziyi :)-D escinsellik,ırkçılık vs..... ne varsa dokundurmuşlar daha ilk bölümden. inş. böyle devam eder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ilerde Danny DeVito geliyor diziye,dahada iyi oluyor,ama cnbc-e'de yayınlananlar dışında hiç izlemedim,izlediğim kadarı mükemmeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Sadece Danny DeVitolu birkaç bölümünü izledim, tek diyeceğim şimdiye kadar niye haberim olmamış bu diziden, burda niye bu kadar underrated bir halde, ne kadar win bir dizidir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://img26.imageshack.us/img26/8821/wildcard.jpg devam ediyo mu bu? yeni sezon filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 E 2 de her pazartesi saat 23 30 da var bütün bölümlerini izledim sanırsam inanılmaz komik bir dizi : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 fenris said: http://img26.imageshack.us/img26/8821/wildcard.jpg devam ediyo mu bu? yeni sezon filan? Walla 5. sezondan bahsedilmiyo imdb'de . Çıkar umarım. 4. sezon finalinin baya sağlam olması da korkutuyo burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Bu dizi inanılmaz bir dizidir, yeni sezonu September 2009 diyor wikipediada. Dizideki oyuncular aynı zamanda dizinin yazarları ve çok iyi arkadaşlar, bazıları sevgililer falan. Sesli sesli kahkaha attığım ender dizilerden biridir bu. Sitcom kahkaha efekti olmaması da çok büyük bir artı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 ikinci sezonu bitirdim tadını cıkara cıkara izliyorum. Charlie Süper ya (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Abi 2 sezon izledim de, tek beğenmeyen kişi benim sanırsam. Devamlı birbirine bağırıp çağırıp duruyor yahu bunlar :S . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Quadrophenia said: Bu dizi inanılmaz bir dizidir, yeni sezonu September 2009 diyor wikipediada. Dizideki oyuncular aynı zamanda dizinin yazarları ve çok iyi arkadaşlar, bazıları sevgililer falan. Sesli sesli kahkaha attığım ender dizilerden biridir bu. Sitcom kahkaha efekti olmaması da çok büyük bir artı. sweet dee ile mac nişanlandı yanlış hatırlamıyosam. Karakterler müthiş, senaryo müthiş. Hakikaten yapılmış en iyi dizilerden biri. Mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Kahkaha efekti olsa zaten aralıksız falan verilmesi lazım çünkü bölüm başlar başlamaz gelişen olaylar,absürdlükler falan duraksamıyor hiç : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar