eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 oley oley süper haber[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Sana vaaaaaah demek istiyorum çünkü Trabzon şampiyon olacak... Çamur güreşiii[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! [Bu mesaj Pascal tarafından 05 Mayıs 2004 22:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ha bak daha garanti deil dimi?? olsun garanti bence ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 ya futbolla pek alakam yoktur da, nedir bu olay. niye onlar elenince biz girdik direk? ülke puanı olayı mı?[signature][hline]Fly In The Ointment Having sex is like having brigde, if you don't have a good partner, you better have a good hand! I love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 monaca Şamp. olursa temsilcimiz direkt katılamayacak...[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 evet.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SilverSurfer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 o bizim temsilcimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Trabzon direk katilcak[signature][hline]Owner Ra Unlive Online Gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 baskasının seyiyle gerdege girilmez bjk ve gs liler siz kasmayın kendinizi eze eze sampiyon olucaz uzmeyin kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Bundan korkuyordum :( Hiç olmazsa elenir 0 çekme rezilliğine katlanmaz dedim yüce fener taraftarı ama gene eziyet görücek :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 bjk ye uefada basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Siz uefaya gidebilecekmisiniz ki? :=)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 biz 0 puanı mustafa denizli yuzunden aldık hic sewmiorm adamı merak etmeyin dahi daum yapar yine yapıcagını uefaya degil direk gruplara girecez ondan sora gorursunuz bakalım 0 mı cekiorz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Ben uyarıyım dedim Geçen sene en kötü 2.Takım seçilmiştiniz Daum rekora oynar herzaman En kötü 1. takım olmayın :) Daumdan umutluyum ama ciddi ciddi.Çok güzel avrupa vizyonu var adamın. Kokainci daum oldu dahi daum :=) ah bu taraftar yokmu bu taraftar...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 lucescu neler neler demisti unutuosn heralde kopekler istedi diye atlar olmez mi ole bisey demisti glb sora da I LOVE YOU LUCE! noldu ? defansınz emre de gs bjk maclarında haraket cekmiomuydu bjk taraftarına ? KAPTANINIZ tayfur hangi takımda oynadı ilk basta ? bilmeden konusmayın gelmeden once cok tartısıldı daum sonuc ne :adam temiz cıktı mahkemede daha ne konusuosunz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ŞAMFİYON FENER ULEAAAAAAAAAAN ![signature][hline]Bloody Golden Majesty & Lunitari [/i] Kolayoyun OGC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: -NaMeLeSs-, 06 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: lucescu neler neler demisti unutuosn heralde kopekler istedi diye atlar olmez mi ole bisey demisti glb sora da I LOVE YOU LUCE! noldu ? defansınz emre de gs bjk maclarında haraket cekmiomuydu bjk taraftarına ? KAPTANINIZ tayfur hangi takımda oynadı ilk basta ? bilmeden konusmayın gelmeden once cok tartısıldı daum sonuc ne :adam temiz cıktı mahkemede daha ne konusuosunz? Kaptan Tayfur Fenerden çıkma. Rüştü ve Engin hangi klubun kapısından gelmiş size? Feyyaz Sergen nerden geldi size? Futbolcuyu kıyaslamıyacaksın.Çok saçma birşey Ben Dauma kokainci flm demiyorum.En sevdiğim adam daum.Yeri ayrıdır hayatımda ilk şampiyonluğumu onunla yaşadım.O zamanlar bi şapkası vardı sürekli takardı onu bana vermişti hala duruyor odamda :=) Bu futbol dünyası böyledir.Neyin ne olucağı belli değildir. Şu anda fenerden rüştü gelsin seve seve tezahurat ederim ona Emre aşık vs de öyle ama Fatih Terim Fatih Akyel gibi tipler gelirse beşiktaşı bırakırım.[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 monaco alır gider...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Banko Porto Bu arada Rustu fılan nereye gelıyor yaw, hayal fılan kurmayın.Gelırse Volkan'ın yedegı olarak sadece Fener'e gelır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Valla gelmezmi diosun? püh fenerden büyük klup olamamışız. Her gece hayalini kuruyordum ne ümitlerle rüştüyü bekliyordum Offf offf uykusuz kaldım ben onun için onun yaptığına bak...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Gelırse Volkan'ın yedegı olarak sadece Fener'e gelır. nası yani rüştü fb de de yedek olcaksa kendi ağzından duyduğum gibi... "tr de sadece fb yok galatasary ve bjk de önemli kulüpler..onlardn gelecek teklifleri de prof. olarak değerlendiririm.."[signature][hline][b]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: blackchaos, 06 Mayıs 2004 18:24 tarihinde demiş ki: said: -NaMeLeSs-, 06 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: lucescu neler neler demisti unutuosn heralde kopekler istedi diye atlar olmez mi ole bisey demisti glb sora da I LOVE YOU LUCE! noldu ? defansınz emre de gs bjk maclarında haraket cekmiomuydu bjk taraftarına ? KAPTANINIZ tayfur hangi takımda oynadı ilk basta ? bilmeden konusmayın gelmeden once cok tartısıldı daum sonuc ne :adam temiz cıktı mahkemede daha ne konusuosunz? Kaptan Tayfur Fenerden çıkma. Rüştü ve Engin hangi klubun kapısından gelmiş size? Feyyaz Sergen nerden geldi size? Futbolcuyu kıyaslamıyacaksın.Çok saçma birşey Ben Dauma kokainci flm demiyorum.En sevdiğim adam daum.Yeri ayrıdır hayatımda ilk şampiyonluğumu onunla yaşadım.O zamanlar bi şapkası vardı sürekli takardı onu bana vermişti hala duruyor odamda :=) Bu futbol dünyası böyledir.Neyin ne olucağı belli değildir. Şu anda fenerden rüştü gelsin seve seve tezahurat ederim ona Emre aşık vs de öyle ama Fatih Terim Fatih Akyel gibi tipler gelirse beşiktaşı bırakırım. Futbolcuyu kıyaslamıcaksın diosn da hala rustu kapı mapı diosn o cok sewdiginiz sergen bize geldiginde de ben cocuklugumdan beri fenerliyim dio.. bende fatih akyeli sewmem hala ama bu saatten sora bu olayı tartısmak gereksiz bi tane Fenerbahceli taraftarı dovmeye calısmıstı ama ona bakarsanız oteldede (gs de oynarken) bi gs liye vurmaya kalkmıstı bunların ornekleri cok. fatih terimden bende nefret ederim de o ayrı konu .bize veya bjk ye gelecegini zannetmem hele bu seneki bjk -gs macından sora hicc gelmez .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ARkadaşlar ben bugün profesyonel futbolcu olsam hangi takımda oynuyosam onu tutarım. O yüzden şu an içine girdiğiniz tartışma gereksiz bi tartışma. Tartışılacak şey avrupada Nagalip fenerbahçe'nin ve trabzonspor'un neler yapacağıdır.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Bana Luce'nin kellesini getirine tam 100bin lira vereceğim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 monaco alırsa kupayı ve ligde 3. olursa fener eleme turu oynar(daha dogrusu turkiye sampiyonu) su anda 3. monaco. porto alırsa kupayı direk gideriz.[signature][hline]i love this game! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: -NaMeLeSs-, 06 Mayıs 2004 18:00 tarihinde demiş ki: bilmeden konusmayın gelmeden once cok tartısıldı daum sonuc ne :adam temiz cıktı mahkemede daha ne konusuosunz? ha yani mahkeme sonuçlanmadan önce biri suçlu oluyor ozaman öyle mi? ellerinde tuz paketleri sallayanları unutmadık daum da unutmamıştır zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar