Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bostancıdaki kardelen dürüm evi vaktiyle taşınmıştı daha sonra yeni yeri tutmayınca kapandı... var mıdır akıbetinin ne olduğunu bilen? o dürümü, künefeyi, ezmesiyle ayranını takip eden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 kardelen acı kaybımızdır:( hemen evinde yanındaydı mükemmel oluyodu ama bizim dürüm yine bostancıda daha da mükemmel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 gece gece acıktırdın be abi. bu saatte yemek servisi yapan var mıdır acep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Vaktinde müdavimiydik. Böyle bir yer var yakın tarihte açılan ancak eski Kardelen ile alakası var mı bilmiyorum, denemedim de. Zaten Kardelen her el değiştirişinde daha bir bozulmuştu. Gerçi bozuk hali bile iyidir. Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın, özledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 http://www.yemeksepeti.com (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yýldo baggins Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ahaha, how i met your motherdaki hamburgerciyi anımsattı bu bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 palmiye diye iğrenç bir yer olmuştu. daha sonra yanındaki araba yıkamacı almış sanırım. taşımıştı kozyatağı sapağına yakın bir yerlere sonra tutmadı kapandı işte... alternatifi var mıdır arkadaşlar? fırat dürüm var yakınımda ama dürümü ne kadar iyi olsa da hoş bir mekan değil. kardelen'i mumla aratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Vay be, ne seveni varmış. Neyse, güzel günlerdi, güzel mekandı. Açıkçası Lunaparktan yukarı çıkarken solda Fırat dürümevi var. Bir Fırat Dürüm yiyin orda. Yakın mesafede en iyi yer orası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 kardelen in yeditepe nin orada bir subesi var diye biliyorum ben duruyor mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 ah ulan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 fırat dürüm harici dürümcü önerisi yok mudur?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 uplıyorum. bostancı şubesi harici yeditepe üniversitesinin orada da bir şubesi olduğu yazılmış ekşisözlükte. var mıdır bir bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ben geçenlerde kardelen diye biryerden yemek sepetinden sipariş verip ve çok beğenmiştim. orası olabilir bahsettiğin yer bak istersen yemek sepetine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 sahrayıcedid'te bulunan sanırım. ilk fırsatta uğrarım da kardelen dürüm evinden kastettiğimi müdavimleri bilir ondan yeditepedeki şubesini soruyorum aslı var mıdır diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Benim var önerim . Atatürk caddesinin başında bi kahramanmaraşlı bi herif var adını bilmediğim. Böyle kulube gibi bi yer ama kebabı,çorbası güzeldir tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 sahrayıcedidteki de değilmiş. yok mu kardelen dürüm tadında bir dürümcü kadıköy içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 kardelen bi donem ben arcane esh dral felan haftanin 3 gunu yedigimiz durumcuydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 aynen arcane said: Vaktinde müdavimiydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 şimdi sahrayıceditte nerde var düzgün dürümcü, bi tek minibüs caddesindeki dürümcü bişibişi usta mı kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 fikirtepede fırat dürüm var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ssknın arkasındaki yer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 eet ama erken kapatır orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oo eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Werewolf said: şimdi sahrayıceditte nerde var düzgün dürümcü, bi tek minibüs caddesindeki dürümcü bişibişi usta mı kaldı? hangi talihsiz kızı dürüm yemeye götürüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 ahahahaha ne kızı lan hayal mi görüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar