Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kardelen dürüm evi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bostancıdaki kardelen dürüm evi vaktiyle taşınmıştı daha sonra yeni yeri tutmayınca kapandı... var mıdır akıbetinin ne olduğunu bilen? o dürümü, künefeyi, ezmesiyle ayranını takip eden?
Mesaj tarihi:
Vaktinde müdavimiydik.

Böyle bir yer var yakın tarihte açılan ancak eski Kardelen ile alakası var mı bilmiyorum, denemedim de.

Zaten Kardelen her el değiştirişinde daha bir bozulmuştu. Gerçi bozuk hali bile iyidir.

Bilgisi olan varsa beni de aydınlatsın, özledim.
Mesaj tarihi:
palmiye diye iğrenç bir yer olmuştu. daha sonra yanındaki araba yıkamacı almış sanırım. taşımıştı kozyatağı sapağına yakın bir yerlere sonra tutmadı kapandı işte... alternatifi var mıdır arkadaşlar? fırat dürüm var yakınımda ama dürümü ne kadar iyi olsa da hoş bir mekan değil. kardelen'i mumla aratıyor.
Mesaj tarihi:
Vay be, ne seveni varmış. Neyse, güzel günlerdi, güzel mekandı.

Açıkçası Lunaparktan yukarı çıkarken solda Fırat dürümevi var. Bir Fırat Dürüm yiyin orda. Yakın mesafede en iyi yer orası.
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
sahrayıcedid'te bulunan sanırım. ilk fırsatta uğrarım da kardelen dürüm evinden kastettiğimi müdavimleri bilir ondan yeditepedeki şubesini soruyorum aslı var mıdır diye..
Mesaj tarihi:
Benim var önerim . Atatürk caddesinin başında bi kahramanmaraşlı bi herif var adını bilmediğim. Böyle kulube gibi bi yer ama kebabı,çorbası güzeldir tavsiye ederim.
  • 3 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...