yezid Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 PC'ye çıktı dört-beş gün önce. NFS'nin dandikliğinden sıkılmış ve arcade tarzda eğlenceli bir oyun arayan varsa hiç durmasın, çok eğlendim ben oyunda. Grafikler gayet güzel, arabaların duvara girince yavaş çekimde eğilip bükülmesi falan mükemmel olmuş. Oynanmalı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 özellikle road rage çok eğlenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 sonunda çıkardılar pc ye. nfs deki gibi şehirde dolaşabiliyorsun. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Favorim herzaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 story mode içerisinde tuşları ayarlamayı başarabilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 evet tuşlar ayarlanmıyor nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 iki kişi kapıştığın seçeneğe girince ordan ayarlanabiliyo sanırım ayarlı kalıyo sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 esc ile menüye girip f1 f2 ile optionsa tuşlara falan ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 kontrol ayarlarına giriyorum tuşları dğeiştiriyorum fakat kayıt edilmiyor. misal gaz tuşunu yukarı ok yapıyorum bu şekilde kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 cok iyi diyolar oyun icin hatta korsan ile netten bile oynanabiliyomus :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 burnout paradise'i yaklasik bir yildir oynuyorum xboxtan, cok cok zevkli bir oyundur. Yaris veya araba oyunu seven adam degilimdir, ona ragmen hastasi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 oha dual monitor(hatta trible) destekliyormus bu.. super o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 ya gereksiz kasıyor arkadaşlar benzer bir durum yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 indireyim. kaldırmazsa bilgisayar dağıtırım burayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 bende de aynı şekilde.. EA konsoldan port yapamıyor , nfs sonrasında bu oyunda gereksiz yere kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2009 Bende demosu 8800GT ile tam detay en ufak takılma olmadan çalıştı. Sipariş ettim bir kaç güne gelcek sanırım. Gelince yorumlarımı yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 9600 mgs ekran kartlı laptop bile çalıştırdı takılmadan oynuyorum. kesinlikle mükemmel bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 başta çok sevdim sonra çok sıradan gelmeye başladın. değişik hiç bişey olmuyo bi yerden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 çok tekrarlıyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 hakkaten öyle sürekli aynı şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 eski oyunlarda crash mod u vardı. Bundada var mı biraz oynadımda hiç açılmadı öyle bişey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 crash derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 crash modu dediğin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Azmodai said: Yaris veya araba oyunu seven adam degilimdir, ona ragmen hastasi oldum. Zaten Burnout yarış oyunu sayılamaz bence (: Çok eğlencelidir ama. Herkese tavsiye. Paradise'da (adını hatırlayamadığım) trafiğe dalıp verdiğin hasar kadar puan aldığın şey var mı? edit: fireblade'in bahsettiği crash modu benim sorduğum şey olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 show time diye birşey var, arabayı top gibi sektirerek zarar veriyorsun. senin deidğin gibi yok galiba, hoş ben henüx licence B deyim, belki ileride çıkıyordur. ama baydı sürekli tekrar ediyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar