Wispy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Gerçekler bunlar. Fury arenada en iyi sustained dpsle baskı kuran dps'i. Paladin'le birleşince zaten S1 günlerini hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Hunter sanki biraz abartilmis .. Garip .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Synergenx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Wispy said: Warrior zaten OP. Fury çok vuruyor. Warriorlar baya aştı kendini bu 2h x2 den sonra :) Dps'lerine yetişmek için baya bir efor sarfediyorum yahu :) Nerf! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Fury Warrior'a kalkan eller kırılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 warrior oynamayanlar hemen belli ediyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 yok cüce teşrif etmedi ona şaşırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Regalya said: mulgear6 said: vah yazık =/ druid tank kadar ez mode degilsiniz kusura bakmayın 345345345353453453453453453453453453453453534 şeklinde oynuyorum ^^ o 6 ve 9 Cooldown yanlız keybind değil :P onu geç farkettim çaktırma xD neyse burak da farketmemiş sorun yok X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Nerf gelmedi diyen arkadaşlara burdan saygılarımı sunuyorum harbiden hiç nerf gelmemiş Rogue'a. 4.5k AP 33% crit'le şamanın birine poison da varken üzerinde 1.5k muti vuran class ın da bunu denge için yaptık diyen blizz'in de Allah belasını versin=) Ne oynayalım şimdi ? tümde class mı deiştirelim yoksa abuk subuk sub > combat mı denielim nedir? Yine gelip PVE den bahsedicekseniz bu oyunun içerisinde pvp nin de var olduğunu hesap ederek cevap yazınız plox. Bu salak damage'lerin fazlasını 70 ken yapıyorduk ki o zaman insancıkların HP leride 30-40k larda gezmiyordu.. En düşük HP 18k hadi o seni öldürmeden 1k vurarak bu class'ları bi öldür. Geçtim prot warrior veya feral druid kesme olayını. Sanırım blizzard ın oyundaki dengeyi sağlama anlayışı bundan ibaret. "PVE DPS tamam pvp ye bi ara bakarız." ps:Nerf e debuff demiycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Ben de 2200 rated paladinleri yendim duel'da dün. 3000 AP 30 crit 550 resilience var. Mind Numbing kullanıp double wound gitmiyorsan, garotte rupture atmıyorsan, LOLZ wut is SND diyorsan öldürememen normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Bu arada titansteel shanker+Librarian Paper Cutterla 1.5k vurman da normal. O gearle özellikle mutilatele 4500 AP yapman imkansız. Hatta oyundaki en iyi gearle bile unbuffed 4500 AP yapamazsın, deadliness falan lazım. O bile kutarmaz Benim pve gearde gördüğüm unbuffed en yüksek AP 3900'dü o da shadowdance spec yani her türlü AP modifier'ı dahil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 İyide patchden sonra senin muti 1500 vuruyorsa, patchten öncede 1875 vuruyordu demekki. Sonuçta nerflenen miktar bu kadar. Peki sen patchten önce 1875 vuruyorsan bana kim 4k-4k çakıyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Wispy said: Bu arada titansteel shanker+Librarian Paper Cutterla 1.5k vurman da normal. O gearle özellikle mutilatele 4500 AP yapman imkansız. Hatta oyundaki en iyi gearle bile unbuffed 4500 AP yapamazsın, deadliness falan lazım. O bile kutarmaz Benim pve gearde gördüğüm unbuffed en yüksek AP 3900'dü o da shadowdance spec yani her türlü AP modifier'ı dahil. 3500 ap var işte adamda. Reflection of Torment açılırsa 4.5k olur. Bunu demek istiyor galiba?? Ama harbi librarian paper cutter nedir? Muti için saçma bir silah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 muti pve dps bufflandı. istediğin kadar tersini iddia etmekte serbestsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Cutter ile değil arkadaşım spec deiştirdiğim için o silah elimde =) + 4500 unbuffed olduğunu bi yerde yazmadım nerden çıkardınızki. Buff almamış haliyle bile eski halinde 2,5-3k arasında değişiyordu dmg'lar. Cutter da çok abartı dmg kaybı da görmedim 1.8 dagger'la da çok yakın damage'lar çıkıyor. 1.0 lık dagger'la çekilmiş bi muti videosu vardı şimdi bakıl bulamıycam onla bile adam 1.5k civarı dmg'lar çıkarttırıyordu =) Bu arada rogue oynayan varmı ki aranızda böyle geniş geniş sallıyorsunuz yok olmaz olamaz gibisinden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Vallahi benim karakterde unbuffed 3k ap var ve çatır çatır 2k 2k sokuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Julifton said: Cutter ile değil arkadaşım spec deiştirdiğim için o silah elimde =) + 4500 unbuffed olduğunu bi yerde yazmadım nerden çıkardınızki. Buff almamış haliyle bile eski halinde 2,5-3k arasında değişiyordu dmg'lar. Cutter da çok abartı dmg kaybı da görmedim 1.8 dagger'la da çok yakın damage'lar çıkıyor. 1.0 lık dagger'la çekilmiş bi muti videosu vardı şimdi bakıl bulamıycam onla bile adam 1.5k civarı dmg'lar çıkarttırıyordu =) Bu arada rogue oynayan varmı ki aranızda böyle geniş geniş sallıyorsunuz yok olmaz olamaz gibisinden? Night Elf Male rogue oynuyorum 21/30/20/ specle (Spec WTFPAWN2v2 de 1150 ratingim var. Ne zaman duel istersen yer söyle sarı şahinle geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2009 ozii_x said: yok cüce teşrif etmedi ona şaşırdım.. in par olduk diger sınıflarla, artık bagrımı actım nerflenmeyı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 AHAHAHAH I LOLED SO HARd. Mutilate tooltip'te 20% demesine rağmen hala 50% fazla dmg koyuyormuş poisonlı targetlara. Placebo effect bu olsa gerek sdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 bence oyunu azaltmalısın wispy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 ss or didnt happen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 "As several rogues have noted, despite the tooltip change, mutilate is still doing 50% more damage against poisoned targets. I tested this out using target dummies and grey daggers tonight, and it was unmistakable. 500 damage without poison, 750 damage with poison. A grace period from Blizzard until 3.1.0? " Worldofming'den Eve gidince denerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Wispy said: Ne alaka bir buga karşı HAHAHAHAH I LOLED SO HARD diyerek cümleye başlamışsın daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Hayır ona gülmedim ki Placebo effect'e güldüm yazmışım zaten. Nerf dediler, herkes daha az vuruyorum diye ağladı ağladı aslında yokmuş öyle birşey. Komik bence yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Bende durum bu, xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar