logcupasa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, özel bir televizyon kanalında mal varlığını açıklarken, Ankara’da Çayyolu’nda kooperatif evi, Pursaklar’da 500 metrekarelik arsası ile oğluna ait bir evi olduğunu söyleyen Gökçek’in üzerine kayıtlı iki evin olduğunu iddia etti. Gökçek’i istifaya çağıran Vural, “Ankaralıları rencide edecek şekilde kömür, patates, soğanla kandıran Gökçek ve yandaşları ev sahibi oluyor"diye konuştu. Vural Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in mal varlığıyla ilgili iddialarda bulundu. Gökçek’in özel bir televizyon kanalında katıldığı programda, mal varlığına ilişkin açıklamalarına ilişkin ses kaydını basın mensuplarına dinleten Vural, bu açıklamalarında “Çayyolu’nda bir kooperatif evi, Pursaklar’da 500 küsur metrekare arsası ile oğluna ait evin olduğunu söyleyen Gökçek’in, üzerine kayıtlı iki ayrı evi olduğuna ilişkin Emlak Vergisi Beyannamesi suretini basın mensuplarına gösterdi. Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi’ne göre, Ankara’da İbrahim Melih Gökçek isminde 20 Ekim 1948 doğumlu sadece bir kişinin bulunduğunu söyleyen Vural, 2007 yılında 895 bin 882 liraya satın alınan Dikmen Turan Güneş Bulvarındaki binanın Gökçek’in üzerine kayıtlı olduğunu kaydetti. Emlak Vergisi beyannamesinde Gökçek’in Çankaya’da Aziziye Mahallesi Refik Belendir sokağındaki 75/7 numaralı daireyi ikametgah adresi olarak gösterdiğini, bunun da ikinci bir evinin daha olduğunu ortaya koyduğunu söyleyen Vural, bu eve ait tapu senedini de basın mensuplarına gösterdi. Vural “İddiamızı belgeleriyle ortaya koyduk. Tek eksik olan Sayın Gökçek’in istifa dilekçesidirö diye konuştu. -“KÖMÜR, PATATES, SOĞAN DAĞITIRAK VATANDAŞI KANDIRIYORLAR" Vural, Gökçek’in Ankaralıları rencide edecek şekilde “kömür, patates, soğanö dağıtırken kendisinin ve yandaşlarının ev sahibi olduğunu belirtirek “Bu rantların hesabını verecekö dedi. Emlak Vergisi beyannamesinde yer alan emlakın kimden satın alındığını soran Vural Gökçek’e “Bu satın alınan evin imar planı var mı? Kendisi Pursaklar’da 500 metrekare arsam var bir de oğlumun evi var dedi, peki bu kimin evi, gerçek değeri nedirö sorularını da yöneltti. “PAZARTESİ GÜNÜ OĞLUNUN ALIŞVERİŞ MERKEZLERİYLE İLGİSİNİ AÇIKLAYACAĞIM" Vural, Pazartesi günü yapacağı basın toplantısında ise Gökçek’in oğlunun hangi alışveriş merkezlerinde yeri olduğunu ve Belediye Başkanlığına ait arsalarda nasıl usülsüzlük yapıldığını açıklayacağını bildirdi. Gökçek’in satın aldığı binanın 4 bin 687 lira vergi borcu olduğunu da öne süren Vural “Ankara’da hiç dikili ağacım yok diyordu ancak bu evler Gökçek’e ait. Kimsenin helal malının takipçisi değiliz.ö diye konuştu. GÖKÇEK: DOĞRUYSA İSTİFA EDERİM Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, mal varlığına ilişkin MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın iddialarının doğru olması halinde istifa edeceğini açıkladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün bazı yayın organlarında yer alan, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın mal varlığı iddialarıyla ilgili bir açıklama yaptı. Gökçek, Vural’ın iddialarının doğru olması halinde istifa edeceğini, aksi durumda istifasını değilse bile özür dilemesini bekleyeceğini söyledi. Gökçek’in açıklaması şöyle: "Sayın Oktay Vural, benim, ’mal varlığımı gizlediğimi ve yalan beyanda bulunduğumu’ belirtmiş. Sayın Vural, mal varlığımla ilgili birtakım bilgiler vererek, bazı iddialarda bulunmuş ve istifamı istemiş. Sayın Oktay Vural’ın bu ifadelerini üzüntüyle okudum. Milliyetçi bir arkadaşın, incelemeden bu tarz ifadelerde bulunması gerçekten üzücü. Sayın Oktay Vural’ın, mal varlığımla ilgili verdiği bilgiler doğruysa ben istifa teklifini kabul ediyorum. Ancak kendisinin verdiği bilgiler doğru değilse, ben de bunu belgelersem Sayın Vural kendisi istifa edecek mi? Veya en azından kamuoyu önünde benden özür dileyecek mi? Merak ve sabırla cevabını bekliyorum." Bakıp gorecegız zaman neyı gosterecek :) Gokcek hemen uzuntuyle okudum ...Yalan beyanda bulundugumu fln demıs ...Yahu kım ınanır senın acıkladıgın o mal varlıgına ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 İstifa ederim diye bir koz sürdüyse öne ama bir bildiği vardır. allahım lütfen ispatlansın çok süpaneke amin, kene gibi adam öldürsen yine zehirler kendisi gitsin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 istifa ederim dedigim ispatlanirsa mal varligimi aciklarim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ya bu arsız adam istifa etmez gider tekrar yerel seçimlere girer, kazanamazsa 'bakın istifa edeceğim demiştim, işte istifa ediyorum artık Ankara'ya adaylığımı koymayacağım' der pişkin pişkin sonra kafayı yedirtir bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 nedanko said: istifa ederim dedigim ispatlanirsa mal varligimi aciklarim! ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 o alışveriş merkezi olayını açıklatmazlar bence, cok kişinin eli var cünkü alışveriş merkezlerinde diye biliyorum. "iyi" diye bildiimiz adamlarda dahil buna. benim anlamadığım, havlayan köpek ısırmaz diye bi laf vardır. tmm publicity herşey politikada ama gidip başsavcılığa suç duyurusunda bulunamıyo musun nedir yani? yaptığın şeyi desteklemeden böyle ortaya atlayınca da havada kalıyo yani. sen sonra gidip bilmemne kanalında tartışmıssın adamla kaç yazar yani adam hala elini kolunu sallıya sallıya calıp cırpıyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 gündeme türban mürban bir şey getirir unuttururlar, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 nerden istifa ediceni soylememis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Ben dinledim o konuşmasını, ispatlanırsa istifade ederim demişti. Yanlış anlamışsınız siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 ya bırak, adamın önüne kapı gibi belge getirsen "konumuzun dışına çıkıyoruz ama sahte belgelerle gelmeyin halkı kandırmayın höepheğühpeöhğ" diyerek geçiştirip sonra tv'de yine balon patlatır kendi çapında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 nedanko said: istifa ederim dedigim ispatlanirsa mal varligimi aciklarim! ahahahah superdi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Bu adamın Türkiye'de bir sürü arsası vardır eminim. Yurtdışındaki bankalarda parası da vardır. Birçok site yapılcak yerlerde inşaat izni vermeden önce kendisi etraftaki arsaları alıyor, sonra değerlenince kullanıyor, bu da var. Ama herşeyi öyle usulune göre yapıyor ki, mahkemeye gidip suçlaman mümkün değil. ginaly said: Ben dinledim o konuşmasını, ispatlanırsa istifade ederim demişti. Yanlış anlamışsınız siz. asdsafdfsfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar