Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hangi surface pad leri kullanıyorsunuz ve ne tür yararları var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fuardan aldığım fırat mousepadini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Qpad yumu$ak kullaniyorum 2005ten beri. Ortalama bir kayganligi var, cok geni$. Degi$tirirsem teflon pad alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Baya uzun bi suredir(4-5+ sene) x-ray pad thunder 8 kullaniyorum. aldigim ilk hafta "iade edebilirmiyim acaba" diye dusunen benim icin su zamana kadar deli gibi kullanip heryere tasidigim bir pad haline gelmisti. Iki kati fiyat isteselermis degermis derim herkese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 yaklaşık 5-6 senedir mouse pad kullanmıyorum. bildiğin direk masanın üstündeyim. neden böyle bilmiyorum. hakkaten neden kullanmıyorum? pek bişey değişmio ki gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fps oyun oynamadıktan sonra çok da önemli dğeil. ha fps oyunda çok iddialı değilsen de önemli değil. ben de kullanmıyorum, mousepad yetersiz geliyor benim için, masam çok geniş olduğundan yardırıyorum tüm masa üstünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 KHaRoN said: Baya uzun bi suredir(4-5+ sene) x-ray pad thunder 8 kullaniyorum. aldigim ilk hafta "iade edebilirmiyim acaba" diye dusunen benim icin su zamana kadar deli gibi kullanip heryere tasidigim bir pad haline gelmisti. Iki kati fiyat isteselermis degermis derim herkese. kendi sitesi türkiye'ye gönderiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 siyah tabanlı klasör kullanıyorum. FPS'de oynuyorum, şimdilik sorun yok gibi ama bende bişey almayı düşünüyorum aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hööhhh bi pad 40$ mı!!??? şimdi baktımda sitesinden ohanzi yani yazıktır ya ülkenin dolarına, yapmayın beyler o derece farketmez yaw. mouse alsanız bi derecede, pade o para verilmez valla:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yıllarca cebit ve compex gibi fuarlardan 3 er beşer topladığım reklamlı mousepadleri kullandım da uzun süredir vermiyorlar artık. Ikea dan aldığım rengarenk bişi var onu kullanıyorum mousepad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mutlaka ama mutlaka bileklikli bişi kullanıyorum, yoksa bi uyuşuyo kolum taa sırtıma kadar, geçmioda bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 wotlk CE mousepadini kullanıyorum sürekli petimi de yanımda gezdiriyorum o kadar para verdim dfhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 a4tech x-7 gaming pad almıştım. bayağı geniş, iki taraflı. fena degli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Razer eXactmat kullanıyorum, iki farklı yüzeye sahip. Metal artistik şekilli bir plaka üzerinde bir yüzü, katı hafif pütürlü yüzeye sahip (control adını verdikleri) yüzeye sahip, diğer yüzünün tarifinde zorlanacağım (deniyorum) ancak plastik hissi vermeyen (ama plastik)sanki zımparanın hiç olmayacak kadar düşük numarada ve pürüzsüz hali gibi :D http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=exactmat&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi Diamondback mouse ile beraber benim vazgeçilmezlerimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Aaaa, hala maus ped kullananlar varmış :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Cilali masa modunda takiliyordum birkac sene de, masayi degistirdikten sonra sorun cikarmaya basladi, Razer Mantis Speedpad kullaniyorum su an, pek memnunum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 KHaRoN said: Baya uzun bi suredir(4-5+ sene) x-ray pad thunder 8 kullaniyorum. Ben de 5 senedir Logitech MX510 ile birlikte kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyordum ama iki tarafı da iyice eskidi. Üstünde çıkartamadığım top top lekeler oluşmuştu. Mouse bunlara değdiği için rahat kaymıyordu. Kazımayı denedim çıkartamadım. Yenisini ısmarlamayı düşündüm, sitelere bakıyordum... Baktım tamamen su geçirmez yazıyor sitenin birinde. Gittim mutfağa. Bulaşık süngerini deterjanla iyice köpürttüm. Süngerin sert tarafıyla 10-15 saniye ovdum sonra musluğun altına tutup havluyla kurulayıverdim. Yeni gibi oldu maşallah. Sanırım bi beş sene daha kullanırım ben artık bunu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 wotk CE dan çıkan mousepad i kullanıyorum, hala cillop gibi. çizik, eskime, yamulma vb hiçbişi yok, yeni gibi alet. :) bi sonraki CE a kadar idare eder bu beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Eralp said: Aaaa, hala maus ped kullananlar varmış :S. Fare ve masaya iyilik + extra hassaslık. Mousepad denince aklına sadece Gold'da 3 liraya satılan baloncuklu kedili mousepadler geliyorsa bilemem :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 steelseries qck öldürdüm bi tane 2 3 yıl kullandım, ondan sonra zaten fps oynamayı bıraktığım için almamıştım yeni ama birkaç ay önce d&r'da yeni nesil qck mini gördüm aldım 1 tane dayanamayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Teflon değil bu dimi, bildiğimiz kumaş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 kumaş evet qck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Benimki de artık eskidi, terden aşındı soldu falan, yeni almam lazım da masam çok büyük değil, hatta bir kısmı klavyenin altına kaçıyor mevcut pad'in :p Böyle 3 boy seçeneği olması güzelmiş, fiyatı da uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 teflon steelseries'lerden öneririm, canını okuyarak 7 senedir kullanıyorum.. (kola, sigara, kahve ne varsa döktüm bir şey olmadı alete) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 vücudumdaki ter, yağ + yemek yerken dökülen yağ, kırıntı vs gibi şeyleri emerek mutlak kayganlığa ulaşmış üstünde einsteina benzer bir amcanın resmi olan bir pad var bende. Tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar