Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mouse pad

Reogmar

Öne çıkan mesajlar

KHaRoN said:
Baya uzun bi suredir(4-5+ sene) x-ray pad thunder 8 kullaniyorum.

aldigim ilk hafta "iade edebilirmiyim acaba" diye dusunen benim icin su zamana kadar deli gibi kullanip heryere tasidigim bir pad haline gelmisti. Iki kati fiyat isteselermis degermis derim herkese.

kendi sitesi türkiye'ye gönderiyor mu?
Sosyal ağlarda paylaş

Razer eXactmat kullanıyorum, iki farklı yüzeye sahip. Metal artistik şekilli bir plaka üzerinde bir yüzü, katı hafif pütürlü yüzeye sahip (control adını verdikleri) yüzeye sahip, diğer yüzünün tarifinde zorlanacağım (deniyorum) ancak plastik hissi vermeyen (ama plastik)sanki zımparanın hiç olmayacak kadar düşük numarada ve pürüzsüz hali gibi :D

http://images.google.com.tr/images?hl=tr&q=exactmat&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wi

Diamondback mouse ile beraber benim vazgeçilmezlerimden.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
KHaRoN said:
Baya uzun bi suredir(4-5+ sene) x-ray pad thunder 8 kullaniyorum.

Ben de 5 senedir Logitech MX510 ile birlikte kullanıyorum. Değiştirmeyi düşünmüyordum ama iki tarafı da iyice eskidi.

Üstünde çıkartamadığım top top lekeler oluşmuştu. Mouse bunlara değdiği için rahat kaymıyordu. Kazımayı denedim çıkartamadım. Yenisini ısmarlamayı düşündüm, sitelere bakıyordum... Baktım tamamen su geçirmez yazıyor sitenin birinde. Gittim mutfağa. Bulaşık süngerini deterjanla iyice köpürttüm. Süngerin sert tarafıyla 10-15 saniye ovdum sonra musluğun altına tutup havluyla kurulayıverdim. Yeni gibi oldu maşallah.

Sanırım bi beş sene daha kullanırım ben artık bunu. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...