Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 320d coupe dediin kaç kuruş ya :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Selam, Giriş seviyesi için en iyi aracımız bu artık forumda ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paticik muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış haberimiz yok sdfssfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobi Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 sevmeye başladım ben bu bölümü :) bide şu kısa kasalı cliolar çok hoş duruyor bence fiyatlarıda uygun olması lazım bence bi sorsan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 fiat ailesinden ferrari dışında araba alınmaz :) ben derim ki 2. el megane bak extreme ler gayet güzel mesela 1.5 dizel extreme bakabilirsin o fiyatlara bulunur tahminim. opel 1.3 dizel başarılı bir araba 2. eline bakabilirsin gerçi ben opel sevmem pek içi dandik geliyor bana neden bilmiyorum. ben de 1.6 fsi golf kullanıyorum ve çok memnunum dizaynı olsun kalitesi olsun oturaklılığı olsun dizel diye şartlamassan kendini 2. ellerine bakabilirsin benzin tüketimi dışında çok memnun kalacağına eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 fiat ailesinde ferrari disinda alinmaz denmiste :) ilginc bir not ferrari nin fabrikasinada fiat ailesi disinda arabayla almiyorlar fabrikaya sadece ve sadece fiatlarla girebiliyorsun birde iveco larla her arabanin temiz olmasi sart kosuluyor yikanmis olacak kirli arac alinmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 ahahah isviçrede de araba yıkamak yasak bildiğim kadarıyla. tezata gel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 isviçrede sokağa sakız bile atamazsın bırak araba yıkamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi zaten benzin tüketimi için araç değiştirmeyi düşünüyorum onun için golf düşünmem kesinlikle.bendeki 2000 model polo'mdan bile çok memnunum açıkcası yakıt tüketimi hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 pejo yakit tüketiminde siliyordu ama ): fiat 500 var güzel araba fiat diyince bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi renault okadar para etmez yapmayın etmeyin bu devirde zaten 0 araba alınmaz 2. el sağlam bişey bulun binin.. o paraya harika arabalar var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 abi dizel araç alırken 20 bin km de falan olması sıkıntı yaratmaz mı ? dizel motorun ömrü ne kadar ki ? 100 bin KM falan gidiyo diyolar sağlam sora sıkıntı yaratıyomuş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Dizel motorun omruyle alakali bi problemimiz yok, hatta cogu acidan tam tersi gecerlidir. Problemli kisim turbonun durumu, saglam kastirilmis bi turbo, biraz da hor kullanildiysa sikinti cikarabilir. Kontrol ettirmek lzm bi, o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 bu sahibinden.com da araba çıkmıyo artık eskiye göre ? sorun mu var ya ? bu arada 2.el dizel araç alırken max kaç km düşünmeliyiz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2009 tercihen 60k bakimina girmis veya daha dusuk kmler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Bence alırken değilde satarken kaç kilometrede olacak onu düşünmek daha doğru. Mesela satarken 100.000'e ulaşacak bi arabayı almak isteyen az olacaktır. Bence satacağın zaman 80.000'den fazla olmayacak şekilde bişey almak doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Dizel için 100.000 birşey değil ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 abi nası 100 bin bşi diil ? ben çok mu yanlış biliyorum ? 100bin olan arabayı almayın falan diyolar ? kaç km olması lazım ki max ömrünün ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2009 Ya arabasına göre değişir... Gerçi bugünkü her araba renault undan skoda sına kadar gayet sağlamlar... Ama mesela 2000 yapımı BMW ler bugün 250.000km lerde geziyor ve hala gık demeden gidiyorlar. 2. ellerine talep bile var... Dizel araba için 100.000 birşey değil çünkü dizel motorun ömrü benzinli motordan çok daha fazladır. Bunun iki sebebi var. 1. si yakıt kimyası gereği dizel motora yağlama etkisi de yapar, o yüzden aşınmaları azaltır. 2. si ise dizel motorlar benzinlilerden çok daha düşük devirlerde çalıştığı için motorun oynar parçaları daha az kullanılmış olur. Benzinlide 4000 devirde vites değiştirmek normal denir, azıcık seri kullanmak istersen 4.000 devirin altına indirmezsin... Dizelde ise 2000 devirde vites değişimi yaparsın genelde, yeterli gücü düşük devirde verdiği için zaten motoru bağırtmaya gerek yoktur... Bunları göz önüne alarak dizel araba için 100.000 hiç birşey değil dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 abi çok fena o zaman durum,işler değişebilir ha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 100.000 bir araba için sorun çıkaracak seviye olmayabilir ama aracın iç mekanı dayanmıyor o kadar uzun kilometrelere. İlla bir direksiyonda yıpranma, koltuklarda pörsüme, araç içerisinde taksivari bir koku yerleşmesi oluyor :) O yüzden çok uzatmamak lazım. 100.000'de psikolojik bir sınırdır yoksa 99.000 ile 101.000 arasında bir fark yok yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 MrMarvelous said: Renault Symbol de araba değil ki arkadaş. Kardeşimin Peg Perego akülü arabasında daha çok donanım ve teknoloji var. ahaha 1 yıl kadar clio kullanmışlığım var. Gerçekten doğru diyor. yalan veya abartı değil yani. deafsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Selam, 100k km artık komik bir sınır bence. 150k km civarı diesel bir aracı km'sini dezavantaj olarak görmeden rahatlıkla alabilirim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Vodan said: 100.000 bir araba için sorun çıkaracak seviye olmayabilir ama aracın iç mekanı dayanmıyor o kadar uzun kilometrelere. İlla bir direksiyonda yıpranma, koltuklarda pörsüme, araç içerisinde taksivari bir koku yerleşmesi oluyor :) O yüzden çok uzatmamak lazım. 100.000'de psikolojik bir sınırdır yoksa 99.000 ile 101.000 arasında bir fark yok yani :) evet o doğru. özellikle deri koltuklu arabalar çok yıpranıyor... ama gu da kullanım tarzına göre değişir... Arabasına çok iyi bakanlar da var. Misal ben =). Benim araba şu anda 40.000 de ama içinin sıfırdan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar