RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 peki arkadaslar bu olay ne kadar sure aliyor, hacklendim dielim itemlarimi geri istedim kac gunde yapiolar bu kurtarma olayını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Gm ile oyun içi kontaktan sonra 15 dakika ile 2 saat arasında değişti bnm tabi eskiden 1 hafta bile sürüodu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben hacklendiğimde (2-3 hafta önce) saat 13.00 civarında konuştum gm'le, akşam raidden önce yolladılar itemleri. Hatta, gelmedi diye GM'e ticket attım, mail'i check etti dedi. 5dk önce check ettim yoktu, mail icon'u da yok dedim. Bir daha bak olması lazım dedi. Bakıyorum şimdi dedim; bakmıyorsun, seni takip eden bir gm'imiz var şu an dedi. asdasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 RaidenXelRu said: peki arkadaslar bu olay ne kadar sure aliyor, hacklendim dielim itemlarimi geri istedim kac gunde yapiolar bu kurtarma olayını? eski sistemde acc kapanıp sana mail falan atıyorlardı çok uzun sürüyordu , yeni sistemle hemen hallediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 deadwoll said: Ben hacklendiğimde (2-3 hafta önce) saat 13.00 civarında konuştum gm'le, akşam raidden önce yolladılar itemleri. Hatta, gelmedi diye GM'e ticket attım, mail'i check etti dedi. 5dk önce check ettim yoktu, mail icon'u da yok dedim. Bir daha bak olması lazım dedi. Bakıyorum şimdi dedim; bakmıyorsun, seni takip eden bir gm'imiz var şu an dedi. asdasfa BIGBROTHER IS WATCHING YOU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ben de bir kere uçan mountta gm'den kaybolan itemımı isterken, karsımda kanatlı uçan bir troll görmüştüm. Bir baktım konuştuğum gm, ss aldım ama gitti formatta hey gidi gunler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Longshanks said: hateful aksesuarları rating yapınca deadly e çeviriyorum :D dsfdsf gm e yanlış almışım diyip honoru istiyorum sonra da gidip deadlysini alıyorum iide 3 gün süresi var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Dworgian said: Longshanks said: hateful aksesuarları rating yapınca deadly e çeviriyorum :D dsfdsf gm e yanlış almışım diyip honoru istiyorum sonra da gidip deadlysini alıyorum iide 3 gün süresi var :S karıstırma orasını he de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 At yalanı sevim inananı gibi bişey olmuş :D Yok zira ben t7.5 head i tank aldıktan 5 gün sora bumkine dönünce blizz bana 4 ayrı gmle 4 kere "değiştirme süresi 3 gündür" dedi de kaldım öyle o kafalıkla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Hayır böyle cinliklere niyetli ama ne yapacagını bilmeyen arkadaşlarıda yanlış yönlendiriyosunuz yazık adama deniyecek duracak ama ama ben gördümpaticikte oluyoduuu diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Khelben said: RaidenXelRu said: peki arkadaslar bu olay ne kadar sure aliyor, hacklendim dielim itemlarimi geri istedim kac gunde yapiolar bu kurtarma olayını? eski sistemde acc kapanıp sana mail falan atıyorlardı çok uzun sürüyordu , yeni sistemle hemen hallediyorlar. arkadaş "abi hacklendim ne die ticket açim bi de gm gelince yarıdm etsene çevir fln" dedi dedim ticketa şöyle şöyle yaz gm gelince ben konuşurum. ama gm bile gelmeden itemları geldi adamın 2 saat sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Dworgian said: At yalanı sevim inananı gibi bişey olmuş :D Yok zira ben t7.5 head i tank aldıktan 5 gün sora bumkine dönünce blizz bana 4 ayrı gmle 4 kere "değiştirme süresi 3 gündür" dedi de kaldım öyle o kafalıkla :Dyahu niye sallıyım. çok uzun süre geçmeden almıştım hem bracer hem necklace ı bu şekilde. inanmazsanız inanmayın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Denk gelmiş 1 kere olmuştur da öyle bi yazmışsın ki paso öyle yapıo gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2009 bi de o değiştirmeyi her zaman yapmıyorlar galiba. vakti zamanında level 60 alterac valley yaparak dagger alacaktım rogue ma. yanlıslıkla gidip spell damage'i almışım. ticket falan açtım böyle böyle diye. gm, her zaman bu değişikliği yapmayız emin misin şimdi item değiştirmeye falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 sen ne dedin ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Longshanks said: Dworgian said: At yalanı sevim inananı gibi bişey olmuş :D Yok zira ben t7.5 head i tank aldıktan 5 gün sora bumkine dönünce blizz bana 4 ayrı gmle 4 kere "değiştirme süresi 3 gündür" dedi de kaldım öyle o kafalıkla :Dyahu niye sallıyım. çok uzun süre geçmeden almıştım hem bracer hem necklace ı bu şekilde. inanmazsanız inanmayın yani. evet bana da 3 gün dendi bi kaç kere degistirmek istedigimde 3 gün geçtiyse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 aynen 3 günse ve equip edilmemişse dendi banada yanlışlıkla alınan 1.7k lık bir mount için. değiştirdiler tabi mountu çünkü alır almaz açtım ticketı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Vay be. Bende öyle yanlışlıkla bir mount almıştım. Üstüne bindikten sonra yanlışlık yaptığımı fark ettim. Ticket attım. Artık kullanmışın falan dedi gm. Ben: İnsanlar boşuna illegal yoldan gold almıyomuş demekki GM: ... Ben: ... tabi Gitti ulan okadar gold boş yere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Bilmedigimiz neler varmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Warlock olun, hiç derdiniz yok, alabilecek başka set parçanız yok. Yok efendim, healer mı olayım, tank mı olayım, dps mi olayım. Kendiyle barışık bir class Warlock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar