senko Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 somut demek istemiş aquila. da oyun yap getir diyorlarmış, yazılımcı adam nasıl tek başına oyun, mod yapabilecek ki. bu işin grafiği var modellemesi var, varda var. hani en dandik oyun bile (tetris yapmayacaksan) ufak bir ekip istiyor. ki ben cin aliyi bile doğru düzgün çizemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tek basina degil ya, oyle projelerde bulunmus olman onemli, okulda olsun okul disi olsun, en azindan biseylere caba vermis oldugunu gosterebilmek onemli olan. bi de, otur tek basina bioshock yap degil, onu yapsan zaten kral olursun sektorde =p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 rpg yapmasınlar bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3d0 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bu fifa xbox ta guzelde pc de niye mokoko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 simcik ciktim efenim ilk olarak baya guzel gecti lan mulakat, 3. mulakatimdi bu kaptim en sonunda olayi :P bekleme salonunda boyle finans firmalari icin bekleyenler var bi, bi de ben varim EA icin, adamlar full suit up gelmisler ben tisort kot falan ehueuhe. Iste sohbet ettik baya, adam brown'a nasil geldinle basladi dallandi budaklandi, ilerde napiyo hayal ediosun kendini, neblim iste grup olarak nelerde calistin 3+ insanla ve bu insanlar seni nasil define eder, bi projede en fazla kac satir kod yazmissindir, hangi dilde en iyisin siralama yap, sonra bu siralamadaki dilleri karsilastirtti. iste toplantida hangi noktalarindan bahsetmemi istersin ozellikle falan filan gibi seyler. bu arada mulakatta en favori oyunlarin soruldugunda tadindan yenmiyo ya, cok keyifli is valla su game development, bi sekilde ucundan kiyisindan girebilmek lazim ya :) Kaan, sana ve Serkan'a buradan en buyuk tesekkurlerimi yolluyorum, yanimda 7/24 dead space oynamaniz sayesinde baya konusacak seyim oldu son donem EA oyunlariyla ilgili ahah oyun tecrubesi soruyolar bi kere direk, ben iste game theoretical ai calistim hep, hic video game kodlamadim ama oyun environment'indan cok calistim falan dedim, tabi adamlar oyun tecrubesi istiolar yani. sonuc olarak adamin soyledigi: biz genelde software engineer aliyoruz, bunun bicok alt dali var iste AI, System, Graphics falan.. Zeki, genel bilgisi olan ve isleri cabuk kapicak insanlar aliyoruz ve cok kisi almiyoruz. Eger AI uzerine Software Engineer pozisyonu varsa, direk son tura gecersin hicbi sorun olmadan dedi. Eger sadece genel alimlar yapilacaksa hala cok buyuk sansin var ama iste buradaki eksin daha onceden oyun yapma tecruben olmamasi dedi, ama bu bi sart da degil dedi. 2 haftaya cevap verceklermis, bakalim bakalim. Eger genel alim yaparlarsa pek sansim yok gibi gelio bana, zaten piyangodan cikmisti bu EA isi, olursa da guzel olur tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Hiç tanımadığım bir insana kendime bira ısmarlattırmak istedim yahu.Tebrik ederim valla mülakatı alırsan hele ki zaten almasan bile böyle ea ile mülakatlar microsoft ile miydi ne mülakatlar falan hoşmuş.Tebrikler başarılar. Edit : Cümlem yarım kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Aga oha maşşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 iyi lan ea bok gibi bi oyun yapınca en azından bi muhattabımız olur rahat rahat küfrederiz penth e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bize de ara mahalle yazilimcilari cok kralsiniz ama sizinle calismyi dusunmuyoruz diyo, adaletsiz dunya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 tesekkurler valla isalah bakalim, da dedigim gibi sadece genel pozisyon olursa bence sansim yok. olm sukru msn'de de dedigim gibi oturucaz oyun yapicaz abi baska yolu yok bu isin, flash'la baslayalim ise ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 ben basliyorum calismalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 beni baş karakter yapın çok satar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 M rated olur o zaman oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 OrÇun Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 oha helal aga rep. lütfen söyle adamlara bi pes oynasınlar da ne halt yaptıklarını görsünler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 fifa 09 pes 09 ı döver. (ps3 kullanıcısı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 umarım olur :) selamımı söylemeyi unutma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 penth şu NFS serisine bi el at be. sdfsdffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 nfs'yi imha edip daha gerçekçi bişiler yapsınlar... sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 aha! PENTH LAN MAXIS'İ RAHAT BIRAKIN OLM DÖVERİM!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 çok selam söyle öpüyorum hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 İnsan kaynaklarından Gabrielle'ye selamımı söyle, az çok sözümüz geçer iey camiasında, bi güzellik yapsınlar. Bi türlü adının okunuşunu öğrenemedim diye kızmıştı dsfsgsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 fifa 98 i elleşmeden tekrar sürsünler piyasaya...hiç bir futbol oyunu öyle zevk vermedi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Sevgi ve saygılarımı ilet ve sonra ekle :ea sport dınıgeym. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 mythic ten ellerini ceksinlerrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar