mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2011 uyandım ben hadi uçalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2011 gençler ya ben bu fspassengersı kurdum fakat sp1 veya sp2 olması lazım diyip çalıştırmıyo. sanırım sp3 yüklü bende bu sorunu nasıl aşabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emircanz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 yardıııııım heeelp sp3 ü de kaldıramıyorum gömülü mü neymiş kaldım böle :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 PMDG 737 NGX'in çıkmasıyla bir dönüş yaptım, var mı uçan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Tekrar kurdum FSX'i. 737/800'ü kaldiramadım. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://www.microsoft.com/games/flight/#signup evet kızlar, beta için kayıtlar açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 bedava olcakmis havaii falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 o hurriyet okuyoruz demek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 http://i.imgur.com/DLI5i.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Final vakti kim upladı lan bu konuyu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Ben baya unuttum kullanmayı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2012 oyun hardcore-sim olmıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Beta beta beta beta!!! :D yürrüüü be :D linkim ve keyim geldi. çok mutluyum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 hadi be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 "Microsoft Beta" said: Congratulations! You have been selected to participate in the Microsoft® Flight beta! We’re excited to have you and hope you have a great time flying. Cumartesi öncesi game testini yapacakmışız. Cumartesi de belirli saatler arasında online simulator aktifleştirilecekmiş ve tüm betacılar hep beraber real time simülasyon yapacakmışız. Yarın izinliyim. Bir şekilde alacağım o izni. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Süper ya bişi sorucam. Bir bölüm vardı tam hatırlayamadım Amsterdam'dan hamburg'a uçucaz sanırım uçak tam kalktığı zaman bir yolcu kalp krizi geçiriyor acil iniş için Roterdam hava alanını seçiyoruz. Ben o bölümde gps'den yeni veri ekliyorum ve yeni bir rota yaratıp Roterdam hava alanını seçiyorum ama ne zaman GPS'den NAV'a alsam (ILS için) uçak tekrar eski rotasına dönüyor dolayısla bir türlü indiremedim uçağı. NAV için ayrı bir rota güzergahı mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Banada geldi beta dün gece. İndiriyorum şimdi oyunu :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Lord_Argos said: Ben o bölümde gps'den yeni veri ekliyorum ve yeni bir rota yaratıp Roterdam hava alanını seçiyorum ama ne zaman GPS'den NAV'a alsam (ILS için) uçak tekrar eski rotasına dönüyor dolayısla bir türlü indiremedim uçağı.ils için frekans seçiyor musun? onu gps'in menulerden birinde buluyorsun, her havaalanının ils için frekansı var. eğer onu girdiğin halde gene oluyorsa, ils için 2 düğme var, birisi aktif hale getiriyor girdiğin frekansı ona basmayı unutuyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 bana gelmemiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 anlatsanıza olm biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 olm harbi lan bende merak ediyorum. az oynamadıydk bi aralar patilerle, çok ta zevkli oluyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Olay havai adalarında geçiyor. Uçuş öğretiyor sağlam şekilde. Mouse artık bir nevi joystick görevi görüyor. Grafikler bir nebze daha düzeltilmiş ama sonuçta microsoft. :D Çok büyük beklentiler içinde olmayın. Belki de beta sebebiyle grafiklerde very high ya da ultra yoktu. High ile de güzel performans sağlıyorsunuz. Görevler var. Çoğunluğu piste iniş eğitimi. Henüz free run'a çıkmadım. Görevler daha cezbedici geliyor şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 PMDG el atınca oyuna über birşeye dönüşür yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 bize niye vermiyor bu MS beta key'i ya. Joystickim hazır bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2012 Ha bir ee unutmadan ekleyeyim. Rüzgar direnci, yağmur falan çok realistik. Baya güzel olmuş oyun. Parası neyse verip alacağım full. Bu arada iş sebebiyle online community geyiğine yetişemedim. Içimde uhtedir... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar