Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 joey+dr.todd(scrubs)=barney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 2. sezonda bir bölüm var joeyle chandler ın 48 saat kadar koltuktan kalkmadıkları bence çok efsanedir. şu an aklıma direkt o geldi niye bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 friends ezer.Nasıl himym geçmiş şaşırdım valla:S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 friends'in en büyük özelliği samimi oluşu. yani izlerken daha önce dediğim gibi ordaki herkesin yerine koyabilirsiniz kendinizi. yani joey'in yemek ve sex tutkusu, chandler'ın kötü esprileri (efsane esprileri bi yana), ross'un duygusallığı, monica'nın takıntılılığı, phoebe'nin hipiliği, rachel'ın kokoşluğu. izleyen insan hepsinde kendini bi şekilde görebiliyor yani. o evde misafir gibi seyirci hep. gene başlasa filan ne bilyim chandler la monicanın komşusu olsa rossla rachel filan. bişeyler olsa başlasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ben ikisini de izlemedim ama how i met your mother'ın ismi hoşuma gittiği için ona oy verdim. gerçi bi bölümünü izlemiştim ve hiç komik gelmemişti ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 said: Hangisi Daha iyi? Cons said: azmodai kralsin orcun babs. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Ya su HIMYM'ye oy verenler acilen oturup "The One Where Ross is Fine" bolumunu izlemeliler euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 How I Met Your Mother'a oy atanların büyük çoğunluğu Friends izlememiştir eminim. Yoksa zor daha fazla oy alması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Penthesilea said: Ya su HIMYM'ye oy verenler acilen oturup "The One Where Ross is Fine" bolumunu izlemeliler euhe o ilk bakış yeter. aym fayyyyyyn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 unagi bu arada little britain topiği var bi. orda biraz bağırdım seyredin diye. madem bu kadar friends fanı var şeyi söyleyeyim little britain 3 sezon ingilterede yayınlanıyor sonradan little britain USA 6 bölümlük bir sezon çekiliyor HBO tarafından. friends'den ross (david schwimmer) yönetiyor bölümleri. yine simon pegg ile bir filmi var 'big nothing'. bunuda öneririm. simon pegg hastasıyla iyi uyuşmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 david schwimmer 10 friends bölümünü yönetmiş zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 şu adam gibi dansedemiyorum. olmuyor. epic yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Yakarım lan ben bu topici. Oturun Friends izleyin, HIMYM ne be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Vingthor said: unagi bu arada little britain topiği var bi. orda biraz bağırdım seyredin diye. madem bu kadar friends fanı var şeyi söyleyeyim little britain 3 sezon ingilterede yayınlanıyor sonradan little britain USA 6 bölümlük bir sezon çekiliyor HBO tarafından. friends'den ross (david schwimmer) yönetiyor bölümleri. yine simon pegg ile bir filmi var 'big nothing'. bunuda öneririm. simon pegg hastasıyla iyi uyuşmuşlar Big Nothing çok iyi film evet, David Schwimmer sevmesemde film güzel çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 hiçbiri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 himym'i merak ettim ve ilk 3 bolumunu izleyip degerlendirmeye alacagim. Ama Friends'i gececegini sanmamaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 geçemez zaten ya, barney yüzünden overrated bi dizidir bu. Friends'de her karakter bir barney. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Ilk 2 bolumu izledim, sardi. Muhtemelen izlemeye devam edicem. ama Friends'in kopyasi gibi duruyor ama o sicakligi hissetmedim. Ilk sezondan sonra soylicem fikrimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 dizi kötü değil, muhtemelen hepsini izlersin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 çiftleşme> arkadaşlar > ananla nasıl karşılaştım bi de seinfeld var. Onun kategorisi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2009 HIMYM'a verdim oyumu, Friends'i izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 8. episode'uda izledim. Friends'in tirnagi olamaz diyorum suana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2009 Friendsi 5-6 kere bastan sonra izleyen biri olarak HIMY onun rakibi olamaz diye düşünüyorum. Esas soru bence Coupling mi HIMY mı olmalıydı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2009 OYLAR ORTADA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar