mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 denmiş mi bilmiyorum ama ballı hardal ezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 roket adam said: Sarımsaklı mayonez ve patates ikilisi ağız kokusuna yol açıyor mu ya? Geçen yedim de, bigking xxl almıştım, zaten sğoan olduğundan anlayamadım sdfsgsdf. En kötü yanı bu burger'ın, soğan koymasınlar abi. soğansız lütfen de olsun bitsin yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Hmm öyle ekletip çıkartabiliyoruz da oradayken aklıma gelmedi nedense. Öyle yapayım o zaman evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 arcane said: Acı sos kazanmalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wisslett Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 bAllııııı HARDAAaaaaal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ehehe salata alıp yoğurtlu sos isteyin. sonra salatayı yiyemeyin. kusmuk gibi resmen tadı sosun. italyan sos daha idare eder bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Yavşu anketlere 1 den fazla seçenek şansı getirin yav!. Ben hepsini seviyorum hepsini istiyorum, ranch sos ve ballı hardal hariç tabii. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 konyada BK yok lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ya bu sosları calve üretiyoda neden piyasaya sürmüyo yok satar valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kimse almaz diye sürmüyo piyasaya. zaten cogu var calve olmasa bile marketlerde. kıyıda köşede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ohyeah said: konyada BK yok lan =/ vardi ya, bitane alisverismerkezi vardi, yeni acildi sanirim, konyaya is icin gittigimde yedim hatta orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 standard ketchup & mayo ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bu kaçıncı sos topiği lan!11! okumadım da herseferinda aynı şey kesin ketçap mayonez severim ben diyenlerle dalga geçilip x sosunu nerde bulurum muhabbeti dönmüştür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sarımsaklı sosla barbekü sosunu karıştırmadınız mı siz ? tarifi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hepsi çok çok kötü yaw hele barbekü fln bildğin mazot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Sarimsakli mayonez dabikide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Seperate said: hepsi çok çok kötü yaw hele barbekü fln bildğin mazot çarpılırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barbekü sos + ranch sos sorgular.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barbekü sos&ranch. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barbekü sos, mangalda zamanla yapışan biriken yanan yağı sıyırmışlar gibi bi his veriyor ranch sosta sana yağı tadı :( bufalo sos iyi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Barbekü sos baya sağlam, ardından büfalo gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 barbekuuu ardindan ranch sos favorilerim.adam oldururm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 İşte pati konu dışı bölümünde görülmesi arzu edilen,çığır açıcı, ufuk genişletici,sarsıcı,aydınlatıcı,post modern,hiperaktif,deoksiribionükleikasit bir konu ve anket. Açan arkadaşı kutluyor,hayatımızın belirli bir kısmını doldurduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Yaşasın beyaz pati. Not:Yazar yaşasın beyaz pati derken,diğer renklere karşı herhangi bir ayrımcı,ayrıştırıcı yaklaşımda bulunamamıştır.Beyaz rengin özünde tüm renkleri kastetmekte ve her birini ayrı ayrı sevmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ketcap bufolo ve sarimsakli mayonez. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 izmirdeki bk lere sarimsakli mayonez yetistirilemiyormus. kactir gidiorum ranch sos a talim ediyorum. AZ YİYİN SU ZIKKÎMI!!!:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar