Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Burger da favorim barbekü ve sarmısaklı sos ama sosların genel olarak en güzeli arbys deki cheese sos.
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu konuları okuyup okuyup hamburger krizine giren bi benmi varım sayenizde her gün yiyip içer oldum.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarımsaklı owning tabi ki de ankette de
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 allam deli gibi tok olmama rağmen görünce şu topiği acıkıyorum. big king yerken patateslerimi sarmısaklı mayoneze banarmış gibi oluyorum.
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sarımsaklı mayonez süpermiş hakkaten, ilk defa bugün denedim, kafamı duvarlara banıyorum.
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Duvarlar komple sarımsaklı mayonez mi:)
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarımsaklı mayonezin bu kadar fanetiği olduğunu bilmiyordum :) hakkaten bende çok etkileniyorum böyle topiklerden, KFC ye bakarken aklıma geldi soslarda, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum bi de resim koyuyorsunuz ağzımın suyu akıyor resmen :D
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bu topik olmadan önce bu sosların bazılarının varlığını bile bilmiyodum.
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 -007- said: Bu topik olmadan önce bu sosların bazılarının varlığını bile bilmiyodum. zaten söylemezsen sormuyorlar bu soslarımız var alırmısın diye de şansıma bir gün çocuğun birine sormuştum ne soslarınız war diye çocuk hepsinden 1 er tane getirmişti dizmiştim tepsiye teker teker denemiştim, o da ayrı bi zevkti hakkaten
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de saydırdım bigün, alırken sadece 3 tanesini verebiliyoruz falan dediler ama.
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şubesine bağlı demek ki. Aynı şubede istemeyince kupon muhabbetini de vermiyolar. Bahsedilen şube: Cadde şubesi. (marks&spencer'ın yanındaki)
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 var öyle bi muhabbet bazı yerlerde yapıyorlar birazda çalışana bağlı adam kılsa veremiyorum diyor
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mesela mecidiyeköy şubesi iyiydi. adamlar extra 1 kupon falan daha vermiş.. vs.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eko said: burger ın barbekü sosu o kdr iyi dgl çok agır bi kokusu var ben bu yemek sektöründe çlştıgım için ii biliyorum. ahaha çok bilimsel olmuş yemek sektöründe çalışmayanlar koklayamıyor mu?
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLDUĞUM İÇİN İYİ BİLİYORUM RESET TUŞUNA BASINCA BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLAR.
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 MAKİNE MÜHENDİSİ OLDUĞUM İÇİN İYİ BİLİYORUM BENZİN KOYARSAK ARABA GİDER.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ballı hardal ne ya ne kafasının ürünü bu
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ardeth said: ballı hardal ne ya ne kafasının ürünü bu aslında tadı kötü değil ama neyle iyi gider çözemedim, patatesle hamburgerle gimediği kesin
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dondurmalı karides gibi bişi işte (uluslararası bi yarışmada türk ahçıların tarifiydi bu, 1. olmuştu sanırım)
Öne çıkan mesajlar