Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Burger da favorim barbekü ve sarmısaklı sos ama sosların genel olarak en güzeli arbys deki cheese sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bu konuları okuyup okuyup hamburger krizine giren bi benmi varım sayenizde her gün yiyip içer oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarımsaklı owning tabi ki de ankette de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 allam deli gibi tok olmama rağmen görünce şu topiği acıkıyorum. big king yerken patateslerimi sarmısaklı mayoneze banarmış gibi oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ne yedigine gore degisir ki bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Sarımsaklı mayonez süpermiş hakkaten, ilk defa bugün denedim, kafamı duvarlara banıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Duvarlar komple sarımsaklı mayonez mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 onca mayonez siz gider mi yaw hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarımsaklı mayonezin bu kadar fanetiği olduğunu bilmiyordum :) hakkaten bende çok etkileniyorum böyle topiklerden, KFC ye bakarken aklıma geldi soslarda, iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum bi de resim koyuyorsunuz ağzımın suyu akıyor resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Spidee said: Barbekü yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bu topik olmadan önce bu sosların bazılarının varlığını bile bilmiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 -007- said: Bu topik olmadan önce bu sosların bazılarının varlığını bile bilmiyodum. zaten söylemezsen sormuyorlar bu soslarımız var alırmısın diye de şansıma bir gün çocuğun birine sormuştum ne soslarınız war diye çocuk hepsinden 1 er tane getirmişti dizmiştim tepsiye teker teker denemiştim, o da ayrı bi zevkti hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ben de saydırdım bigün, alırken sadece 3 tanesini verebiliyoruz falan dediler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 seni yemişler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şubesine bağlı demek ki. Aynı şubede istemeyince kupon muhabbetini de vermiyolar. Bahsedilen şube: Cadde şubesi. (marks&spencer'ın yanındaki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 var öyle bi muhabbet bazı yerlerde yapıyorlar birazda çalışana bağlı adam kılsa veremiyorum diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mesela mecidiyeköy şubesi iyiydi. adamlar extra 1 kupon falan daha vermiş.. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eko said: burger ın barbekü sosu o kdr iyi dgl çok agır bi kokusu var ben bu yemek sektöründe çlştıgım için ii biliyorum. ahaha çok bilimsel olmuş yemek sektöründe çalışmayanlar koklayamıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ OLDUĞUM İÇİN İYİ BİLİYORUM RESET TUŞUNA BASINCA BİLGİSAYAR YENİDEN BAŞLAR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 MAKİNE MÜHENDİSİ OLDUĞUM İÇİN İYİ BİLİYORUM BENZİN KOYARSAK ARABA GİDER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dslkjflksdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ballı hardal ne ya ne kafasının ürünü bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Ardeth said: ballı hardal ne ya ne kafasının ürünü bu aslında tadı kötü değil ama neyle iyi gider çözemedim, patatesle hamburgerle gimediği kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dondurmalı karides gibi bişi işte (uluslararası bi yarışmada türk ahçıların tarifiydi bu, 1. olmuştu sanırım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
joe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 buffalo+ranch+ acı soss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar