Buyse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mük kemmel bir seçim stratejisi baykaldan. Hıncal uluç said: Ah Baykal hocam ah!.. Baykal Hocam.. Hastaneye ilk senin çiçeğin geldi. Teşekkürler. Beni sevdiğini bilirim. Ben de seni severim, insan ve hocam olarak. Ama kızma politikacı Deniz Baykal'dan nefret ediyorum. Hele bu son yaptığından sonra, elim kırılsa CHP'ye oy vermem.. Yani bu nasıl bir hırstır.. "Ben CHP Başkanı kalayım da, parti hep kaybetsin, ülke batsın boş ver.." Bu mudur?.. Mustafa Sarıgül'ü, CHP'yi kurtaracak adamı tasfiye etmek için çırpındın, başardın. Bedri Baykam gibi bir gerçek militanı, korkundan temizledin. Partisinde muhalif bırakmayan adamdan "İnanılan" muhalefet lideri olur mu?. Sarıgül'e öfken devam ediyor. Çünkü adam, partinin 60 bin oy aldığı Şişli'den tek başına 100 bin oy çıkardı. Partiden attın, hala ezmeye çalışıyorsun. CHP'nin Şişli'de şansı yok.. O zaman Sarıgül'ün de olmamalı.. Ama anketler gösteriyor ki, adam yüzde 70'lerde gidiyor.. İşte Deniz Baykal dehası.. Muharrem Sarıgül, yani M. Sarıgül diye bir aday koy CHP'ye.. Kaç kişi şaşırırsa kardır. Peki Sarıgül'ün oyları bölünürse, Şişli'den kim çıkar?.. AKP!.. Buna bile razısın hocam.. Buna bile razısın.. O zaman ben senden razı değilim.. Senin partine oy vermem.. DSP'ye veririm, sana vermem.. Bu seçimde CHP öyle çarpılmalı ki, senden kurtulabilsin. CHP'yi, Atatürk'ün partisini sevenler.. Bu sevgi adına CHP'ye değil, bir başka sosyal demokrat partiye oy verin!.. ayrıca http://haber.gazetevatan.com/Sarigule_karsi_Sarigul/220119/9/Siyaset Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şu baykal gitsin, oyumu chpye vermezsem bebek okan olıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raw power Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Şu olay gerçekleşirse,CHP İstiklal Marşı'nı söyleyip kendini feshetsin,dağılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Bence artık Baykal bi dağılsın yeter anacım bu ne hırstır git torunlarınla ilgilen denedin olmadı beceremiyosun lider olmayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Denilecek laf yok hakatten , Muharrem Sarıgül he ? Adamlar artık göz göre göre isim soy isim ile insanları kandıralım moduna girmişler. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oha kamasonic gibin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ana irl scam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 lol süper lan :D ortaçağda olsak yağa batırıp yakarlardı kazıkta baykalı cadı bu diye kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sg-1 said: oha kamasonic gibin AHAUHSAUS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 CHP'yi kurtaracak adam Mustafa Sarıgül'se tüküreyim ben Hıncal'ın sosyal demokratlığına. 20 yaşındaki çıtırlarla gezmekten başını kaldıramayan, politikayı yüksek oy alma sanatı zanneden bu tarz aydın tipi, ne yazık ki son zamanlarda halktan da destek bulmaya başladı. Oylar bölünmesin diye diye ülkeyi bu hale getirdiler. Bu seçimde de bölünsün arkadaş, bu seçimde de millet elim kırılaydı da vermeyeydim oyumu demesin. CHP'yi sevmem, ki Baykal yüzünden değildir bu, çoğu adama tercih ederim Baykal'ı. Politikalarını beğenmiyorum, olası görmüyorum. Ama bu Sarıgül denen Karen Fogg izcisi, AB'nin ve ABD'nin has adamını haklı çıkarmayı gerektirmez. Hıncal gibilerin şapla şekeri ayıracağı günleri görmek dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 CASIQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Cons said: ana irl scam. hahahhaha +1 Bir de aklıma mmorpg'lerde gordugumuz Legooolass, Gendelff, Arttheas gibi tipler geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 ehah sarıgül fazla liboş geliyo chpye heralde, sindiremiyolar =) ama liboş olmadan da seçim kazanılır mı? hahays.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarıgülün ABD ye gidip ne haltlar karıştırdığı belli değil. CHP den tafsiyesi gerekliydi ve yapıldı. bu konuda haksız hıncal bana göre fakat Baykalın parti içindeki iktidarı konusunda haklı. kan değişikliğine ihtiyacı var partinin. fakat CHP ye oy atmam için Kemal Kılıçdaroğlu bu seçimlerde aday olması bile yeter. fakat hıncal muhtemelen kullandığı oyun sadece ilçede değil büyükşehir içinde öenmli olduğunun farkında değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 SQNY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 öeh sarıgülden daha çirkef birisi varsa o da tayyiptir bülent arinçtir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çakma sarıgül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Tayyip ve onun gibiler yatıp kalkıp deniz baykal gibi salaklara dua etsin.Onun oturduğu koltukta adam gibi bir adam otursaydı böyle at oynatamazlardı kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hıncal sosyal demokrat mıymış? ahuahuahauhheuheü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 sarigul 360 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Baykal'in yaptigi angutluk da, Sarigul CHP'yi kurtaracak adam mi? CHP icinden cikmis en rezil adamlardan biridir Sarigul acikcasi. Ulan CHP'de normal adam yok galiba ya =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mustafa sarıgül_ falan bulsalarmış aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 baykal (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 chp böyle yapmamalı.ama iyi bi taktik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 DKNO (Donna Karan New Orleans) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar