Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 eski tanrı oğlu (thor benim biyolojik babam ama hiç tanışmadık):
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 "Muhteşem Olmak" okuyup "Müslüman Olmak" işaretledim, oyum sayılmasın.
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Norak said: Mercenary abi onlar çok şerefsiz oluyor. hep para için satıolar şereflerini falan ):
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 dadaist seçeneği olmaması beni yaraladı. bari diğer olsaydı=/
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bıred pitten biraz daha yakışıklı ve çok daha erkeksiyim
Cons Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Senden birsey rica etsem bugün filistin deki müslüman kardeşlerimiz için fatiha okur musun ve rica etsem bu istegimi herkese gönderirmisin belki yüzlerce fatihaya vesile olacaksın Peygamberlere İnanıyorsan bu mesajı 20 dakika İçinde 15 kişiye yolla Çünkü bu akşam peygamberler avucuna gül koyacak eğer zinciri kırarsan babanın başı beladan kurtulmayacak İnanmıyorsan ßile allah rızası İçin yap (kusura bakma allah rızası dendiği İçin yollamak zorundayım)
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 gerizekalı çevik barzo dolandırıcı
DoubleW Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 "Nerede bir Türk varsa, orayı kalbinden seveceksin." "Boyun eğmeyeceğiz! Zira öteden beri Hing-nu'lar (Hun) kuvveti takdir eder, tabi olmayı hakir görürler. Savaşcı süvari hayatımız sayesinde bri ulus olduk. Zira bilirler ki, savaşta savaşcıların kaderi ölümdür. Biz ölsek de, kahramanlığımızın şöhreti kalacak, çocuklarımız ve torunlarımız diğer kavimlerin EFENDİSİ OLACAKLARDIR." cCc :D
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 "önce benim" tarzı bişi yok burda. (td)
Mike Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Asteroth said: "Muhteşem Olmak" okuyup "Müslüman Olmak" işaretledim, oyum sayılmasın. ha gayret komik oluyosun hafiften.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 5 değilim ama en yakın o gibi nasyonel sosyalist desem korkunç olacak, humanist sosyalist desem gay olcak. bunların hepsinin karışımı desem saçma olcak gibi falan. bilemedim bilim adamıyım desem?
Öne çıkan mesajlar