Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 mukemmel sarki diil mi lan yollarin ustasi, riyannanin hastasiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 karının sesi güzel yani şarkıda iyi tabi lan karıda taş zaten vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 film olanında da, oynayan kızımızı ailece beğenerek izliyoruz http://3.bp.blogspot.com/_nfkR5Y9s1bc/RjQFia73X0I/AAAAAAAAA3o/qXFLkvSR-ko/s400/disturbia6.jpg direkt koymayayım da topicin yörüngesi şaşmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hadise ve rihanna arasinda bazen kaliyorum hadise daha gorsel rihanna daha eglenceli tabi j.lo yonetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bam bam biram bam bam birambam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 renk ayirimi yapmiyorum ama cikolata renkler bana guzel gelmiyo zaten. rihannanin sarkilari eglenceli demek istedim, belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fede said: adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zaten umbrella klibinde çorap var. bende çorap fetişiyim(fetişisti diil direk o kavramım o derece). bana göre o klipte güzel. ama saçlarını kesip salak salak giyinince koala pipisine döndüğünü bende itiraf ediyorum hatamı anlıyorum giderayak bu post sonunda hatta neresi güzel lan bu hatunun hakkaten falan diyeyim ki yaranayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fede said: adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zaten allaha inanmıyorum ama varsa çarpar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 fede said: adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zatenben ki beyaz ten manyagiyimdir, rihanna'ya guzel demeyen adam kendinden kusku duysun lan ayrica ne demek adriana limayi da bi yere kadar anlayisla karsilarim hoop fede, bak benden yaslisin, sesini yukseltiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 van minüt ekskuiz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 şu topike koala pipisi nerden karıstı lan. hayır bir de hani baska hayvan deil de niye koala. neyse rihanna bazen guzel bazen cirkin, adriana lima guzel, sarısın mavi gozluler hep guzel. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Taenaron said: fede said: adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zaten allaha inanmıyorum ama varsa çarpar yoksa da ben carparim bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 kral şarkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 barbu said: şu topike koala pipisi nerden karıstı lan. hayır bir de hani baska hayvan deil de niye koala. neyse saygılar. çünkü biyoloji okuyorum. (bu mantıkla bir inşaat mühendisden 'sütun gibi hatun' bir elektrik mühendisinden 'sağlam voltaj olur' bir fizikçiden 'aerodinamiği yerinde' gibi benzetmeler alabiliriz. bende biyoloji okuduğum için anca koala pipisi düşüyor bana yoksa isterim teknik konuşayım ama nerde kurbağa bacağı, fare beli, koala pipisi, bize düşüyor) *^* buda kuş mortisten öğrendim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 makinacı da "meme yapmıs" mı diyo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 neden demesin. adamlar buzdolabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Hayır abi bizim repertuvarımız çok geniş.Buraya yazarak seviyeyi düşürmek istemiyorum ama motorlu araçlardan tamponlara ve hatta çarklara kadar yolumuz var.Daha nerelere var.Nerelere nerelere var daha.Makineci olmak zor :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 hepiniz buzdolabısınız. (bazılarınız çamaşır makinası, onlar biraz feminen) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 abi yapmayın ya.. adrianaymış rihannaymış filan bunları yakından görseniz götünüz düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 otolize mi uğruyor götümüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 şarkı güzelmiş ama :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Penthesilea said: fede said: adriana limayı da bi yere kadar anlayışla karşılarım ama rihannaya güzel diye adamın piskolojik sorunları vardır bence. ha topikte denmiş mi denmemiş tabii ki. denmesin diye yazıyorum zatenben ki beyaz ten manyagiyimdir, rihanna'ya guzel demeyen adam kendinden kusku duysun lan ayrica ne demek adriana limayi da bi yere kadar anlayisla karsilarim hoop fede, bak benden yaslisin, sesini yukseltiyosun. fede de beyaz tenli. O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 rihanna da parça da süper. gereğinin yapılmasını arz ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar