Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Şu resim nasıl çekilmiş ya,yok artık lebron james abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Bir sürü fotoğrafın birleştirilmiş hali bu, tek seferde bunu çekecek kamera veya lens olduğunu sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 yok zaten bilmemkaç tane fotoğrafın birleşmesiyle oluşturmuş adam ama yine de baya iyi tabi. 1400 megapiksel falan mıydı neydi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 en az iki fotoğrafın birleştirilmesiyle yapılıyor. 3 fotoğraflı yapılıyor genelde. daha örnek için http://www.karikuukka.com/peking2008/100m/ http://www.3dmekanlar.com/ ha bu arada, çekimleri yaparken şöyle bir balıkgöz lens olursa iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 soldaki objektifin üzerindeki tozlar görülüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 "Dunyanin en yuksek cozunurluklu fotograflarin biri olmaya aday olan ABD Baskani Barack Obamanin yemin torenini gosteren fotograf tam olarak 1474 Megapiksel cozunurluge sahip. 2 GB datayi iceren ve 220 karenin bir araya getirilmesi ile olusan devasa panoramik fotografta Barack Obamanin yemin torenini yaptigi alan ve izleyiciler gorunuyor. Canon G10 fotograf makinesi ve Gigapan robot kamera sehpasi kullanilarak David Bergman tarafindan cekilen fotograf, bugune kadarki benzerleri arasinda en yuksek cozunurluklu olmaya aday bir kare. Foto ozel bir teknikle cekilmis ve istenilen bolgesine zoom girilebiliyor. Zoom girildikce de detaylar daha belirgin hale geliyor." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 big brother bu olmalı veya tanrı benim bilgisayarım yükleyemedi resmi :( sadece bandonun notalarına bakabildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Franceskooo Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2009 bu ne be kardeşim,ben biraz kıvrandırıp öyle koymayı düşünüyodum açıklamayı. Evet barack obamanın yemin töreninde çekilen bi fotoğraf,kendisi 2gb yer kaplıyor ayriyetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 miami plajına koycaksın bu kameradan bi tane üüüüüü..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 benim çocuklarım böyle fotoğrafları beğenmeyecekler ya, ben ona yanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 miami ye gidicem de fotoğraf falan çekicem işim yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 bizi düşüncen tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 süpermiş alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 oha sapıkların eline geçerse cok kötü şeyler olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Franceskooo said: bu ne be kardeşim,ben biraz kıvrandırıp öyle koymayı düşünüyodum açıklamayı. Gazete ve internet sitelerinin sadece sana açık olduğunu düşündün herhalde bi an :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 360 değilmiş yalnız bu, ben de açmadı sandım gerisini eheh. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 çözünürlük çok sağlam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2009 Canon EOS-1Ds Mark III Şu tarzda Telefoto ve Supertelefoto objektifler kullanmalısın. http://www.europe-nikon.com/family/en_GB/categories/broad/25.html said: ve buradaki aletlerdende kullanılmalı http://www.europe-nikon.com/family/en_GB/categories/broad/318.html said: alibaba.com said: 'da çok ucuza satılıyor. bakabilirsin arkadaşa aldık 1 ay önce D700 ve geldi inceledik. yazılımda ve donanımda hiç bir sakatlık yok. 4000-5000 tl ye satılıyor diye biiyorum TR'de. Biz bu aleti Tayland'dan getirttik ve hic bir sorun yok. 2 sene once magazaya kuyuma urun cekimi icin d300 aldik yine bu siteden 2 senedir taş gibi. bi araştır bak bakalım. bu tarz fotoğraflarda ister tek kare çekim yaparsın ister 4 kare ve ya 26 kareye kadar götürürsün çekimi. o yüzden bu adamlar deklanşöre bir kere tıkladığında 20 kare çeker aynı kareyi ve saniseler uçuştuğu için perde aralıklarında netliğin üzerine Adobe Bridge'de netlik koyup daima net olur fotoğraf %80'e kadar farkındaysan net fotoğraf. Amazing! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 kuyum çekimi için (pırlanta vs.) cmos sensörler daha iyi diye biliyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2009 bana sormamışlardı hiç direk almış amcam. bana kalsa dahada araştırmalar yapılabilirmiş. sonucunda internet ortamında kendi sitesinde tanıtıyor işçiliğini. haklısın. daha çok alibaba.com'un reklamıydı benimkisi birde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar