kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 vay be adamlar evlenmiş ciddi ciddi ne güzel lan mutlu mesut yaşayın inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 adamlar evlenmiş ne demek lan ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kermit said: vay be adamlar evlenmiş ciddi ciddi ne güzel lan mutlu mesut yaşayın inşallah sen de gidip ezele yazmayaydın..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit said: vay be adamlar evlenmiş ciddi ciddi ne güzel lan mutlu mesut yaşayın inşallah ahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 zaugna baya şişmişin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben ardayla di evlendi sandıydım. arda yeni gelin gibi duruyoda öyle sandım yani bide selin herkes hata yapar önemli olan affetmek =( bide di yenge karadenizlimi? çok benziyo sankide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Selam, Ahanda evlendik bitti. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Arda ve Ferit'e ayrica tesekkur ediyorum. Oraya kadar geldiler, yalniz birakmadilar. Benim icin anlami buyuk gercekten. Gerci evet deme kismi zordu cunku salondaki bi 5-6 kisi sira bana gelince "yok de yok de" gibisinden ayartmaya calisti ama -bilmiyorum ne kadar dogru yaptim =P- ben evet dedim yine de =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Dur dur Ferit'in mesajlarini simdi tekrar okudum. Arkadasim emo degilim ama benim berber -artik intikam mi aldi bilinmez- o hale soktu beni. Ayrica siz begenmesenizde hastasi cok taam mi?!!!11 Evet fotograflar garip cikiyor biraz ama dijtal cekim yapip hemen sonrasinda basilan butun fotograflarda gordum onu. Sadece bunlarda degil. Ve hayir. Gelin karadenizli degil =) Bu arada Evrim'cim kilo verdim ama aldiklarimi geri verdim gibi birsey oldu. Eskisinden 2 kilo fazlayim. Saclari kestireli de epeyce oluyor. Uzun saca bakamiyorum bu kadar yogunlukta. Kel kalicam uzun sac sevdasina. Dedim koku bende kalsin daha musait bi zamanda uzatirim tekrar. Bu arada konunun en bomba kismi adamlar evlenmis kismiydi. Kermit'i tebrik ediyoruz burdan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kermit said: vay be adamlar evlenmiş ciddi ciddi ne güzel lan mutlu mesut yaşayın inşallah bi delilik yapma kermit. asdfgdjg hayırlısı olsun tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kermit said: ben ardayla di evlendi sandıydım. arda yeni gelin gibi duruyoda öyle sandım yani of sabah sabah iyi güldüm ahushad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ZaugnaKhaldun said: günaydın=) Kimin kim olduğu belli zaten=) o baba kızın babası ise nası verdi bu damada la :D sanki hiç ellere vermicek gibi ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 baba baya mazlum duruyo, benim babamda ablam evlenirken böyleydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 damat abdullah gül mü? (bir de bıyık olsa bildiğin abdullah gül :P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 damat di işte..di de neyse 2 kelimelik nick mi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tebrik ederim mutluluklar abi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 büyük geçmiş olsun senin için yas tutacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Ne yas tutucan adam senelerdir yengeyi seviyordu zaten muradına erdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar