Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nikah masasinaaa oturduk isteee ...

di

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ahanda evlendik bitti. Iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. Arda ve Ferit'e ayrica tesekkur ediyorum. Oraya kadar geldiler, yalniz birakmadilar. Benim icin anlami buyuk gercekten.

Gerci evet deme kismi zordu cunku salondaki bi 5-6 kisi sira bana gelince "yok de yok de" gibisinden ayartmaya calisti ama -bilmiyorum ne kadar dogru yaptim =P- ben evet dedim yine de =)
Sosyal ağlarda paylaş

Dur dur Ferit'in mesajlarini simdi tekrar okudum.

Arkadasim emo degilim ama benim berber -artik intikam mi aldi bilinmez- o hale soktu beni. Ayrica siz begenmesenizde hastasi cok taam mi?!!!11

Evet fotograflar garip cikiyor biraz ama dijtal cekim yapip hemen sonrasinda basilan butun fotograflarda gordum onu. Sadece bunlarda degil.

Ve hayir. Gelin karadenizli degil =)

Bu arada Evrim'cim kilo verdim ama aldiklarimi geri verdim gibi birsey oldu. Eskisinden 2 kilo fazlayim. Saclari kestireli de epeyce oluyor. Uzun saca bakamiyorum bu kadar yogunlukta. Kel kalicam uzun sac sevdasina. Dedim koku bende kalsin daha musait bi zamanda uzatirim tekrar.

Bu arada konunun en bomba kismi adamlar evlenmis kismiydi. Kermit'i tebrik ediyoruz burdan =)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...