Hagii Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 siz kutu kutu bira içerken ben de klavye kullanmamayı kendime öğütlüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 ''Ne Orhan Ne Ferdi Kimse Bilmes Derdimi Sen Söle Müslüm BABA nerden sevdim O Zalimi'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 [LARGE]ALLAH BELANI VERSİN, ALLAH SENİ KAHRETSİN, BANA GELEN SANA GELSİN YÂR![/LARGE] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 hayat bir sınavsa adımı yazar çıkarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 PZero said: o mermilerle mi öldüreceksin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 "siz dersten bırakmayı çok iyi bilirsiniz...tevratın 6.maddesi der ki: "bırakmayacaksın". burda bırakma var. olmaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pikachu* Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 daha da gelmem paticiğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 UP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 unleash the barzo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claif Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2009 Ben şuursuzdum o sıra sanırım, fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 örnek alma çiçek çiçek dolasan arıyı sonra pilin erken biter s.kemezsin karıyı... Mutlu edersen gerdek gecesi taze gelini Minnetle öpecektir her sevişmede elini Olmuşu dururken yeme meyvanın hamını Helali varken *ikme namahremin amını Yemeklere tat verir bir kaşık salça Erkeği baştan çıkarır yuvarlak kalça Elinden düşmez tası tarağı kadının Baş tacı eder,yeterki iyi çalışsın *rağın Ormana hayat verir diktiğin çam Ömrüne ömür katar *iktiğin *m Kırışık pantolonu düzeltir ütü *arağı dimdik eder kadının *ötü Kadının her yanı misler gibi kokmalı *arrağı **ten önce sulanmış *ma sokmalı Pencereni açık koyma merdiven dayarlar *mını sokağa bırakma yakalayıp koyarlar Yatağa girmeden önce kadını bi güzel yıka Onu mest etmek istiyorsan 3 deliğide tıka ArAma her *mcıkta var mı diye bir pire Sonra talim edersin yıllarca otuzbire Kadının vücudu tatlıdır benzer kovanda bala Aklın varsa her noktayı bir güzel yala Bilki dokuz nefsi vardır yataktaki kancığın Hepsini doyuramazsan gider yataktaki *mcığın Önemli olan senin değil kadının istediği andır Dünyadaki en tatlı şey iki bacak arasındaki *mdır Mala mülke güvenme ona her avrat gelir Sana ayda yılda, dostuna hergün verir Geleceğinle bol keseden harcama belini Sonra kullanmak zorunda kalırsın elini Bozulsada arada sırada evinin dirlik düzeni Kadın aldatmaz kendini iyi *ikeni Her kurşun önüne atma torban darıyı Sonra başkası *iker elindeki karıyı Kırkından sonra sanma kendini zampara *mcık şöyle dursun bu günlerde ** bile para Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır Kadını kadın yapan **ü değil önündeki *mdır Üzüm üzüme baka baka kararır Kadın ****** yemezse susuz kalır sararır Pili tükenmiş erkek erken uykuya dalar ******sız kalan amcığı evin köpeği yalar Olsada başında oyalı yazma Yatağa girince kadına az gelir kazma Sahip çık gece gündüz bağ bahçe bağına Yoksa acımadan koyarlar o güzelim *mına Şehvetli kadını memesi herzaman diktir Arzuzusu ve isteği bilki herzaman *iktir Sen sen ol her karıyı koynuna alma *mını *ikmeden **üne yakın olma Kadını acele etmeden usul usul soymalı *mına hemen değil gıdım gıdım koymalı Yırtığı söküğü sağlam iplikle dik Mutlu olmak istiyorsan kadını iyi *ik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 oha ahahahaahhaahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahanda ban gelyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 küfür var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 ahaha kaybolmadan ss falan alam haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Bu alemde dalımızı koparanın ağacını sökeriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 yannız yukarsı çok fenaymıs.tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Nelfe bilfiçim şelfeyler bulfunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
camel Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 bu alemde kralda tanımam kuralda!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 meme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Senden çocuğum olsun istiyorum , gözleri senin gibi baksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 JILET-USTURA-BICAK OYUNCAGIMIZ KELEPCELER KOL SAATIMIZ MAPUSHANE CAY OCAGIMIZ GARDIYAN ANAMIZ, HAKIM BABAMIZ IDAMLAR SALINCAGIMIZ, NE KIVRAK NE DE KAYPAKTIR ADIMIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2009 Şirinler Şirinler ananın hmı Gargamel geliyor skr hananı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 ilk okul yıllarıma döndüm bir anda. thx kitty. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar