Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yer aldiklari sehirler bile alakasiz... konsept tamamen alakasiz yani, tony stark tam tony stark olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 tony stark olmuş, daha fazla olamazdı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Film hakkaten muhteşem olmuş laf etmek anlamsız. Kaptan amerikanın filmi mi gelecek yoksa avangersta falan mı ortaya çıkacak böyle kalkanından başlayarak göstermeye başladılar hafif hafif işliyolar? Warptan çıkacak heralde yakınlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Gelecek filmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 warpta değildir, atlantikten cıkartırlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Cuce said: abi batman, "my parent are deaaaad" diye gezinen emo, Iron man rockstar wanna be playboy. neden "dark knight gibi" olsunki, asıl o zaman rezalet olurdu Hayir abi bir psikolojiye sarsinlar holycow comic booklari cok ciddi idi, iron manin en azindan 1 nesillik heart sorununu cart diye cozduler kaldiki butun zayifligi ve gucu dengesi bu idi...ek olarak hammer boyle cortlamamisti seride, neyse.Karakter ozellikleri olarak cok iyi ona lafim yok ama dedigim gibi Marvel yarattigi karakterlerin ciddiyetini verse bence cok guzel olucak.Dark knight nokta ise psikoloji olsun senaryo olsun iyi idi tamam kotu yanlarida var idi ama shotly my friends cok daha iyi olabilicek filmler, yeah ciw ciw ciw dan fazla idi beklentim ondan az hrrr ladim. Asil sorun bence yasli kitle yani bizim gibiler tanisti gordu gecirdi daha iyisini ve derinlik bekliyor ama bir acidan yeni nesilde iron man ile tanisiyor, bu filmlerin bundan baska amaci yok ondan sadece one shot movie olarak kaliyorlar....neyse kizdim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Cuce said: warpta değildir, atlantikten cıkartırlar muhtemelen. ya işte warp mıydı neydi tam hatırlayamadım emin olamadım o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aksiyona fazla dalıp tony'nın yasadığı herseyi es gectiniz sanırım, adam ölücem diye yavas yavas herseyini dagıtıyo, herkezi kendinden uzaklastırıyo cünkü milletle yüzlesicek cesareti yok, sonunda kaldıramayıp self doom'a götürüyo olayı, "artık silah üretmiycem" derken icip icip iron man zırhıyla etrafa ates edicek kadar kendini kaybediyo. sonunda herseyden vazgecmis gitmisken, shieldla karsılasıp o kadar zekasına rağmen futuristliğine ragmen ne kadar acız olduğunu anlıyo. "herseyi kendim halledicem"den rhodey yiğidim gel'e getiriyo mevzuyu. vs vs var yanı grim dark=deep character hatasına düsmeyin yahu. @rew kapitan amerikan statisede düstüğü oluyo abi öle maceralarıda var, ama o zamanlar öle teknolojiler yok gibi olucak muhtemelen film dünyasında o yüzden atlantikten buzulda cekerler muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Filmin castinden sonraki kısmın linki falan var mı youtubede vs. ? Işıkları açtılar çıkın hadi dercesine, bekleyemedim. Edit: Neyse birisi koymuş zaten, birisi aramaya inan demeden güncelliyim asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 bisi yok abi, black widow soyunup tonye gidiyo, "e su isi aradan cıkartalım" diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 youpron linki alayım o zaman özelden onu hala bulamadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 DarKRideR said: Credits'ten sonra çıkan sahne http://www.youtube.com/watch?v=MmQArus7fxc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mjolnirin new mexicodan cikmasi gibi bi hikaye var mi? bi de plakaya niye zoom, adres vermekten baska bi anlami var mi acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Çok iyi lan film. Harbi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 anlatıyımmı mevzuyu cekicle ilgili? siz bilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Anlat lan ben merak ettim. Ama yatıyorum şimdi sabah okurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 cuce filmi full anlatmışın aga alkışlıyorum sadece... elit olcanız bi de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 50 senelik çizgiroman hikayesini spoiler veriyolar diye şikayet etmek paha biçilemez :D Hani okumamış bile olsanız hikaye ortada 50 senedir, kaç kuşak kaç nesil takip etti, genel hatlarıyla biliyosunuzdur az çok, bilmiyosanız da zaten ayıp :/ Bunu yapan Amerikan tarih kitapları ve Disney'e de Avatar'ın konuyu spoiler ettiniz diye şikayet etti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 olmamis uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Cystein said: cuce filmi full anlatmışın aga alkışlıyorum sadece... elit olcanız bi de... Sen.. iyi misin evladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Cuce said: aksiyona fazla dalıp tony'nın yasadığı herseyi es gectiniz sanırım, adam ölücem diye yavas yavas herseyini dagıtıyo, herkezi kendinden uzaklastırıyo cünkü milletle yüzlesicek cesareti yok, sonunda kaldıramayıp self doom'a götürüyo olayı, "artık silah üretmiycem" derken icip icip iron man zırhıyla etrafa ates edicek kadar kendini kaybediyo. sonunda herseyden vazgecmis gitmisken, shieldla karsılasıp o kadar zekasına rağmen futuristliğine ragmen ne kadar acız olduğunu anlıyo. "herseyi kendim halledicem"den rhodey yiğidim gel'e getiriyo mevzuyu. vs vs var yanı grim dark=deep character hatasına düsmeyin yahu. adam çizgiroman hikayesini değil filmde tony'i nasıl anlattıklarını anlatmış. filme niçin gidiyoruz? çizgiromanı nasıl yansıtmışalr diye gidiyoruz. adam oturup bir de bin tane sahne betimlemiş filmden. hmm evet ben malmışım pardon çizgiromanı anlatıyomuş ironman kimmiş onu anlatıyomuş kthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 senin malligindan suphemiz yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 agatörler, seri üretime denk gelmişiniz. imalat sırasında beyin takmamışlar size. off dur ya bi dakka ben adminlerin baş kankası olan şükrü beye laf attım. şimdi ip ban yemiyim? weeeeeeeeeeeeeeeee i got a jeep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 hakkinda yazdigimi kanitladigin icin tesekkur ederim. sagilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Abi pms rage sırasında patiye girmene gerek yok. aquila said: senin malligindan suphemiz yok zaten. qft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar