Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Iron Man 2 (2010)

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Cuce said:

abi batman, "my parent are deaaaad" diye gezinen emo, Iron man rockstar wanna be playboy.

neden "dark knight gibi" olsunki, asıl o zaman rezalet olurdu

Hayir abi bir psikolojiye sarsinlar holycow comic booklari cok ciddi idi, iron manin en azindan 1 nesillik heart sorununu cart diye cozduler kaldiki butun zayifligi ve gucu dengesi bu idi...ek olarak hammer boyle cortlamamisti seride, neyse.Karakter ozellikleri olarak cok iyi ona lafim yok ama dedigim gibi Marvel yarattigi karakterlerin ciddiyetini verse bence cok guzel olucak.Dark knight nokta ise psikoloji olsun senaryo olsun iyi idi tamam kotu yanlarida var idi ama shotly my friends cok daha iyi olabilicek filmler, yeah ciw ciw ciw dan fazla idi beklentim ondan az hrrr ladim.

Asil sorun bence yasli kitle yani bizim gibiler tanisti gordu gecirdi daha iyisini ve derinlik bekliyor ama bir acidan yeni nesilde iron man ile tanisiyor, bu filmlerin bundan baska amaci yok ondan sadece one shot movie olarak kaliyorlar....neyse kizdim :P
Sosyal ağlarda paylaş

aksiyona fazla dalıp tony'nın yasadığı herseyi es gectiniz sanırım,

adam ölücem diye yavas yavas herseyini dagıtıyo, herkezi kendinden uzaklastırıyo cünkü milletle yüzlesicek cesareti yok, sonunda kaldıramayıp self doom'a götürüyo olayı, "artık silah üretmiycem" derken icip icip iron man zırhıyla etrafa ates edicek kadar kendini kaybediyo. sonunda herseyden vazgecmis gitmisken, shieldla karsılasıp o kadar zekasına rağmen futuristliğine ragmen ne kadar acız olduğunu anlıyo. "herseyi kendim halledicem"den rhodey yiğidim gel'e getiriyo mevzuyu.
vs vs

var yanı grim dark=deep character hatasına düsmeyin yahu.

@rew

kapitan amerikan

statisede düstüğü oluyo abi öle maceralarıda var, ama o zamanlar öle teknolojiler yok gibi olucak muhtemelen film dünyasında o yüzden atlantikten buzulda cekerler muhtemelen.

Sosyal ağlarda paylaş

50 senelik çizgiroman hikayesini spoiler veriyolar diye şikayet etmek paha biçilemez :D

Hani okumamış bile olsanız hikaye ortada 50 senedir, kaç kuşak kaç nesil takip etti, genel hatlarıyla biliyosunuzdur az çok, bilmiyosanız da zaten ayıp :/ Bunu yapan Amerikan tarih kitapları ve Disney'e de Avatar'ın konuyu spoiler ettiniz diye şikayet etti hehe
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

aksiyona fazla dalıp tony'nın yasadığı herseyi es gectiniz sanırım,

adam ölücem diye yavas yavas herseyini dagıtıyo, herkezi kendinden uzaklastırıyo cünkü milletle yüzlesicek cesareti yok, sonunda kaldıramayıp self doom'a götürüyo olayı, "artık silah üretmiycem" derken icip icip iron man zırhıyla etrafa ates edicek kadar kendini kaybediyo. sonunda herseyden vazgecmis gitmisken, shieldla karsılasıp o kadar zekasına rağmen futuristliğine ragmen ne kadar acız olduğunu anlıyo. "herseyi kendim halledicem"den rhodey yiğidim gel'e getiriyo mevzuyu.
vs vs

var yanı grim dark=deep character hatasına düsmeyin yahu.

adam çizgiroman hikayesini değil filmde tony'i nasıl anlattıklarını anlatmış. filme niçin gidiyoruz? çizgiromanı nasıl yansıtmışalr diye gidiyoruz. adam oturup bir de bin tane sahne betimlemiş filmden.

hmm evet ben malmışım pardon çizgiromanı anlatıyomuş ironman kimmiş onu anlatıyomuş
kthxbye
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...