wiski Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 burda daa ucuzu var vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 mulgear6 said: metalde bass ne ya ahah dındındındındındındın dındındındındındındın ıyk lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 cx55 ve cx95 de mukemmel secenekler bu arada. bende cx95 var, tam 5800 icin, iki parcali kulaklik kablisu var, ilk kisim cok kisa, direk nokia remote controllerla kullanabiliyosunuz. ayrica bu kulaklik dengeli ses isteyenler icin ideal, cx55 biraz daha bass agirlikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 cx300 var memnunum parasini sonuna kadar hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thranduil07 Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Bu telefonu almayı düşünüyorum ama ikilemde kaldım şimdi biri mükemmel derken diğeri vasat diyo,telefonu kullananlar ne der buna??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2009 ben de aynı durumdayım. bazı yerlerde çok olumlu şeyler okuyorum, bazı yerlerde tam tersi yerin dibine sokuyolar. ses kalitesi düşüklüğü, tuşların düzgün çalışmaması filan gibi şeyler sık rastlanıyomuş. bunlar üretim hatasından kaynaklanan şeyler mi, yoksa telefon genel olarak bu hataları/arızaları göstermeye meğilli mi? karşılaştığınız en büyük problemler nelerdir? ayrıca nereden almamı tavsiye edersiniz? telefon böyle arıza çıkarırsa çok süründürmeden bürokrasiyle uğraştırmadan sorunu çözecek/değiştirecek, hatta en baştan mümkün olduğunca sağlam ürün satacak neresi iyidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2009 nisandan beri kullanıyorum şu ana kadar hiç sorun yaşamadım. bence çok fazla düşünmeden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 bendede hiç bir sorun cıkmadı ses kalitesi oldukça iyi tuşlarda falanda sorun yok alın bitmeden :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yav agalar ben yeni aldım bu telefonu. uygulama-theme indirebileceğim adam gibi bi site var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 http://www.tube5800.com/ blog gibi bi site 5800 üzerine, bayagı bişeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Symbian s60v5 diye aratırsan, zibil gibi uygulama bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 map/gps uygulaması olarak ne kullanıyosunuz peki? ya da kullanıyo musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 kendi uygulaması var nokia maps diye, haritayı acıp şurası nerde falan diye aratmak ücretsiz fakat yön söylesin istiyorsanız bi ücret ödemek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ya ben onu güncelledim. ovi maps oldu. şimdi internete baglanmassa harita beyaz cıkıyor. anlamadım gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Nokia map loader uygulaması ile haritaları yüklemen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 hmm teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Hepsiburadan aldım bugun , inş gzl çıkıcak telefon heryerde güzel yorumlar okudum :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ilk seri sorunlu cıktı da, cidden bu paraya alınabilecek en iyi telefon herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Telefonda yok yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 telefon bugun geldi sabahtan beri kurcalıyorum.İnanılmaz iyi ya harika bir telefon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hayatımda gps'ini etkin olarak kullanabildiğim tek telefon oldu bu. cidden sırf gps'i için bile alınıp arabaya konulabilir. ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 GPS programını çok seviyorum ben de ama crackli değil, yön tarifli kullanmıyorum (ücretli). Genellikle bir dükkanın, sokağın yerini bulmak için çok işime yarıyor ve çok anlaşılır bir harita. Crackli olarak Garmin'in programı mevcut. İstanbul, Demirciköy'e giderken gerçekten ihtiyacım olup da deneme amacı dışında ilk defa kullanmaya çalıştım. Önce istikrarlı bir şekilde göçtü. Ardından çok sıkıntı yaptı, açıp kapatayım derken telefon kitlendi falan. Sonra çalışır hale getirdiğimde de istediğim yolu değil, başka yolu tarif etti falan,(ki bu ayarlanabilir olsa gerek. Sonuç olarak kendi kafamdan tahmin ettiğim gibi gittim. Yine de hiç bilinmeyen bir yere giderken falan işe yarar diye düşünüyorum. Özellikle uzun yollarda falan ne kadar mesafe kaldığını görmeye, sapaklara yaklaşıldığında uyarmaya falan yarar. Bir kenarda bulunmasının ve arada kullanmaya çalışmanın çok da zararlı olmayacağı kanaatindeyim. Bu arada birkaç dakika önce öğrendim ki settings>personal>themes>general menüsüne girip kullandığınız theme seçili iken sağ alttaki "options" seçeneğine tıklantığında theme effects seçeneği aktive edildiğinde daha neş'eli efektler veriyormuş telefon. Pratik fayda olarak telefonun yavaşlığının göze batmadığını söyleyebilirim. Özellikle program, menü falan açarken küçük bir progress baloncuğu gibi bir şey çıktığı için telefonun kilitlenmediğini falan idrak edebiliyorum. Benim gibi çok sabırsız birisi için iyi bir özellik. Genel olarak efektler kullanımı yavaşlatır mı yavaşlatmaz mı bilemiyorum henüz ama sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 3g yok di mi bunda? var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 oo kral. bir bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar