Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

cx55 ve cx95 de mukemmel secenekler bu arada.

bende cx95 var, tam 5800 icin, iki parcali kulaklik kablisu var, ilk kisim cok kisa, direk nokia remote controllerla kullanabiliyosunuz. ayrica bu kulaklik dengeli ses isteyenler icin ideal, cx55 biraz daha bass agirlikli.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ben de aynı durumdayım.

bazı yerlerde çok olumlu şeyler okuyorum, bazı yerlerde tam tersi yerin dibine sokuyolar.

ses kalitesi düşüklüğü, tuşların düzgün çalışmaması filan gibi şeyler sık rastlanıyomuş. bunlar üretim hatasından kaynaklanan şeyler mi, yoksa telefon genel olarak bu hataları/arızaları göstermeye meğilli mi?

karşılaştığınız en büyük problemler nelerdir?

ayrıca nereden almamı tavsiye edersiniz? telefon böyle arıza çıkarırsa çok süründürmeden bürokrasiyle uğraştırmadan sorunu çözecek/değiştirecek, hatta en baştan mümkün olduğunca sağlam ürün satacak neresi iyidir?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
GPS programını çok seviyorum ben de ama crackli değil, yön tarifli kullanmıyorum (ücretli). Genellikle bir dükkanın, sokağın yerini bulmak için çok işime yarıyor ve çok anlaşılır bir harita. Crackli olarak Garmin'in programı mevcut. İstanbul, Demirciköy'e giderken gerçekten ihtiyacım olup da deneme amacı dışında ilk defa kullanmaya çalıştım. Önce istikrarlı bir şekilde göçtü. Ardından çok sıkıntı yaptı, açıp kapatayım derken telefon kitlendi falan. Sonra çalışır hale getirdiğimde de istediğim yolu değil, başka yolu tarif etti falan,(ki bu ayarlanabilir olsa gerek. Sonuç olarak kendi kafamdan tahmin ettiğim gibi gittim. Yine de hiç bilinmeyen bir yere giderken falan işe yarar diye düşünüyorum. Özellikle uzun yollarda falan ne kadar mesafe kaldığını görmeye, sapaklara yaklaşıldığında uyarmaya falan yarar. Bir kenarda bulunmasının ve arada kullanmaya çalışmanın çok da zararlı olmayacağı kanaatindeyim.

Bu arada birkaç dakika önce öğrendim ki settings>personal>themes>general menüsüne girip kullandığınız theme seçili iken sağ alttaki "options" seçeneğine tıklantığında theme effects seçeneği aktive edildiğinde daha neş'eli efektler veriyormuş telefon.
Pratik fayda olarak telefonun yavaşlığının göze batmadığını söyleyebilirim. Özellikle program, menü falan açarken küçük bir progress baloncuğu gibi bir şey çıktığı için telefonun kilitlenmediğini falan idrak edebiliyorum. Benim gibi çok sabırsız birisi için iyi bir özellik. Genel olarak efektler kullanımı yavaşlatır mı yavaşlatmaz mı bilemiyorum henüz ama sevdim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...