nuwanda Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 ya bu telefonda flash destegi var diye geciyor ama kullanamadim plugin falan mi yuklemek gerekiyor oyleyse nereden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Mighty_THoR said: iphone nezaman smart oldu ya bişey kaçırdım sanırım ofice programı kullanamayan smartphone mu olur görende sokakta 7/24 excelden spreadsheet hazırlıyonuz sanacak... Office özelliği olan telefon alıp kaç kere kullandınız özelliğini ya kaldı ki iphone bütün office dosyalarını artı pdf leri açabiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Yahu senin kullanmadığın şeyleri kimse kullanamaz mı da hep böyle yaklaşıyorsun olaylara? Ben zamanında gayet de Excel açıp fonksiyonlarından yararlanıyordum, financial kategorisinden özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 valla excel her daim lazım olabiliyor ben dokunmatik ekran olmayan telefonumda bile ihtiyaç duyup kullanıyorum zaman zaman. ha o mantıkla gören de 7/24 wireless internet kullanıp fotoğraf çekiyoruz sanacak, alalım bi a1018 yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2009 Gören de hep telefondasın sanacak lan sen de, her yerde ankesör var artık, kasma hiç bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2009 dün aldım telefonu baya hoşuma gitti. :) 5800 için güzel bi program yüklenebilecek site bilen var mı acaba? topic içinde yazıldıysa bile raslayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2009 ya ben 5800 ım için facebooktaki texas holdem pokeri istiyodum iphone da ne güzel oynuyolar ama hiç bişey bulamadım. bide netten videolar indirdim hevesle bilgisayar yanımda değil diye wirelesstan bağlanıp hallettiğimde real videosu olsa bile çözünürlüğü uymadığı için takıla takıla oynatıyo vs.. illa pc de convert edicez ama pc yok fak öss -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 http://www.thgtr.com/consumer/20090326/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Penayı "speaker ters çevirme" işlemine bir gönderme sandım ben de ilk görünce, kutudan stylus diye çıkıyormuş meğer :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 MrMarvelous said: Mighty_THoR said: iphone nezaman smart oldu ya bişey kaçırdım sanırım ofice programı kullanamayan smartphone mu olur görende sokakta 7/24 excelden spreadsheet hazırlıyonuz sanacak... Office özelliği olan telefon alıp kaç kere kullandınız özelliğini ya kaldı ki iphone bütün office dosyalarını artı pdf leri açabiliyor... şöyle söyliyeyim telefonumla en son ne zaman müzik dinledim hatırlamıyorum ama her gün, gün içinde defalarca office özelliğini kullanıyorum.ofis mailim cep telefonuma geliyor eklentiyi açıyorum eklemelerimi yapıyorum geri yolluyorum geçen gün yolda çok başarılı olmasa bile durumu kurtaracak bir sunum bile hazırladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 KOŞUN! 527 LİRA! http://www.hepsiburada.com/nokia-5800-xpressmusic-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?categoryid=371946&productid=telcepnok5800xm&utm_source=hepsiburada_anasayfa&utm_medium=MP_TopSales&utm_campaign=telcepnok5800xm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Oha fiyata bak lan! Ayıp lan 2 ay önce bi dünya para verdim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 n79 yerine bunu istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 fiyat çok iyi ya. tam değerine düşmüş şu an. bir çılgınlık yapsam mu acaba diyorum yani :) gps wifi hede hödö. 500 liraya zor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 iyi telefon iyi ben kullanıyorum 2 aydır bir sorunu yok gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 media markt a 5800 550 falandı 5530 da 470 falandı sanırım yanlış hatırlamıyorsam bunların ses kalitesi nasıl ipod nano olcaktım fiyatlar bu kadar düşmüsken bunlara bakayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 bu paraya gayet alinir. i-podlardan guzel valla ses kalitesi, ozellikle surekli fw attilar telefona daha da iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 250 milyona aldım 2. el 1 hafta kullanılmış, sanırım yeni üretim oldugu icin hoparlor sorunu yok, düzeltmişler. software güncelledim, kaymak gibi oldu, güel telefon. tek canımı sıkan şey müzik dinlerken shuffle gibi bi özelligin olmaması, varmı bunun bi çözümü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 sanırım alacam hepsiburadaya siyah hariç tüm renkler var önümüzdeki haftada yurtdışından yeni parti geliyormuş ordan bi siyah kaparım herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2009 Quel-Thul said: tek canımı sıkan şey müzik dinlerken shuffle gibi bi özelligin olmaması, varmı bunun bi çözümü? olmaz olur mu shuffle? şimdi çalınıyor'da seçenekler>karışık çalma. bu arada ovi store'dan playlist dj'i de yüklemek isteyebilirsiniz, ne tarz şarkılar dinlemek istediğinizi seçiyosunuz program otomatik olarak playlist yaratıyo falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 teli sipariş verdim bakalım şimdi kulaklık arıyorum karar veremedim CX-300 II 120 lira falan cx 200 80 lira falan hangisini alsam cx 300 40 liralık farka değer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 guclu bas seviyosan deger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 gümbür gümbür bass dinlemem metal dinlerim daha çok sesleri düzgün versin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 metalde bass ne ya ahah dındındındındındındın dındındındındındındın ıyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 tın tın giden metal parçaları için evet baya boğuk bir ses dinlemiş oluyorsun, hoş olmuyor metal ağırlıklı dinleyen biri olarak cx300 ü kullanmaya zorladım kendimi ama sonunda pop r&b seven arkadaşıma havale ettim, sinirimi bozmuştu 100 lira verip bu kadar rezalet bir şeyle karşılaştığım için. çok sonra cx200 almıştım, başta o da boğuk ses veriyordu da 1-2 ay sonra nedense baya dengeli vermeye başlamıştı, psikolojik mi bilmiyorum da öyle işte 200-300 arasında kaldıysan (bu arada 200 ün yanında street ii mi ne öyle bir şeyler daha vardır model adı olaraktan, onlardan alıyorsan) 200 daha güzel bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar