Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Mighty_THoR said:
iphone nezaman smart oldu ya bişey kaçırdım sanırım ofice programı kullanamayan smartphone mu olur

görende sokakta 7/24 excelden spreadsheet hazırlıyonuz sanacak... Office özelliği olan telefon alıp kaç kere kullandınız özelliğini ya

kaldı ki iphone bütün office dosyalarını artı pdf leri açabiliyor...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben 5800 ım için facebooktaki texas holdem pokeri istiyodum iphone da ne güzel oynuyolar ama hiç bişey bulamadım.

bide netten videolar indirdim hevesle bilgisayar yanımda değil diye wirelesstan bağlanıp hallettiğimde real videosu olsa bile çözünürlüğü uymadığı için takıla takıla oynatıyo vs..

illa pc de convert edicez ama pc yok fak öss -_-
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
MrMarvelous said:
Mighty_THoR said:
iphone nezaman smart oldu ya bişey kaçırdım sanırım ofice programı kullanamayan smartphone mu olur

görende sokakta 7/24 excelden spreadsheet hazırlıyonuz sanacak... Office özelliği olan telefon alıp kaç kere kullandınız özelliğini ya

kaldı ki iphone bütün office dosyalarını artı pdf leri açabiliyor...

şöyle söyliyeyim telefonumla en son ne zaman müzik dinledim hatırlamıyorum ama her gün, gün içinde defalarca office özelliğini kullanıyorum.ofis mailim cep telefonuma geliyor eklentiyi açıyorum eklemelerimi yapıyorum geri yolluyorum geçen gün yolda çok başarılı olmasa bile durumu kurtaracak bir sunum bile hazırladım
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
Quel-Thul said:

tek canımı sıkan şey müzik dinlerken shuffle gibi bi özelligin olmaması, varmı bunun bi çözümü?

olmaz olur mu shuffle? şimdi çalınıyor'da seçenekler>karışık çalma. bu arada ovi store'dan playlist dj'i de yüklemek isteyebilirsiniz, ne tarz şarkılar dinlemek istediğinizi seçiyosunuz program otomatik olarak playlist yaratıyo falan.
Sosyal ağlarda paylaş

tın tın giden metal parçaları için evet baya boğuk bir ses dinlemiş oluyorsun, hoş olmuyor

metal ağırlıklı dinleyen biri olarak cx300 ü kullanmaya zorladım kendimi ama sonunda pop r&b seven arkadaşıma havale ettim, sinirimi bozmuştu 100 lira verip bu kadar rezalet bir şeyle karşılaştığım için.

çok sonra cx200 almıştım, başta o da boğuk ses veriyordu da 1-2 ay sonra nedense baya dengeli vermeye başlamıştı, psikolojik mi bilmiyorum da öyle işte

200-300 arasında kaldıysan (bu arada 200 ün yanında street ii mi ne öyle bir şeyler daha vardır model adı olaraktan, onlardan alıyorsan) 200 daha güzel bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...