Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Şirkette varsa sana ücretsiz de... Sonuç olarak birilerinin parasını vermesi gereken ücretli bir hizmet değil mi bu mail for exchange? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 yok abi. para veren yok. yani şirketin kendi kurar exchange i senle ilgisi olmaz. ama ovi mail mi ne onlar (turkcellin de mail servisi var) onları kullanmak paralı olabiliyor. çünkü adam senin e postalarını takip ediyor, bunu da beleşe yapmaz herhalde. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ovi mail beleş. Her neyse, anlayamıyorum zaten tam olarak exchange for mail hikayesini. Sayfasına girince paralı bazı paketler falan görmüştüm... Onun dışında arkadaşın probleme de yanıt veremedik sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 valla mail for exchange outlook gibi bir program. sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. şöyle birşey var, turkcell blackberry için BIS var. sen turkcell sayfandan bu hizmeti alınca(paralı) tanımladığın mail adreslerini kontrol edebiliyorsun. baya da para alıyo adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Aldım bugün ben de. Hatta şu an telefondan yazıyorum, dokunmatik klavye + T9 pek bir winmiş :) Bir de şu iki defa 1 tuşuna basınca :) koyması da hoşmuş. Bu arada şu invisible shielddan da aldım birazdan onu da uygulayacağım bakalım nasılmış. Bir de yeni bir kullanıcı neler indirip kurmalı kısaca özet geçebilir mi biri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 nimbuzzla opera kur yeter termometresi var mı bu telefonun? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bizimkilerde yok ama illa isterim dersen sauna edition varmış iskandinavlar için http://www.allaboutsymbian.com/features/item/Nokia_5800_Sauna_Edition.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ovi mapste uydu görünümü adam akıllı yüklenmiyor ne yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şu invisible shield'i uyguladım. iğrenç oldu. gidip baba kılıfı alacam bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ya kullanın mis gibi. gerek yok bence kılıfa falan. kolay çizilmiyor ekranı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi ben de uyguladım invisible shield. Tamam koruyo falan ama cidden iğrenç gözüküyo. Nasıl kaldırıyoruz acaba sdfksd Edit: Neyse ya bildiğin, ucundan tutup çıkarıyosun. İlginçtir, yapışkan falan bırakmıyo arkasında. Adamlar kaliteli yapmışlar valla, uğraşmışlar falan ama görünüşü baya etkiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 cizilirse sana aldırırım yenisini kozalak =P cıkaracam ben de aksam. su 24-72 saat bekleme olayını yapam bi diom az daha gecsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 fizban said: şu invisible shield'i uyguladım. iğrenç oldu. gidip baba kılıfı alacam bi tane. oyle bi kilif yok abi. uzulerek soyluyorum. i phone icin rijid kiliflar war. ama bunun icin yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ya ben çok özenerek uyguladım, en ufak bi hava kabarcığı falan bırakmadım içinde. Ama ekrana bakınca kırmızı-yeşil-mavi ışık kırılmaları oluyo. Aynı şey gibi, hani camı ıslatır üstüne jelatin koyarsın ya, öyle. Ekranı tam olarak net göremiyorum. Yine de çekindim ekrandakini çıkarmadım. Arka kapaktakini ve telefonun kenarlarındakileri çıkarttım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi çıkarın şu jelatinleri dede misniz ya uyuz oluyorum cıkarmayanlara dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Esh said: fizban said: şu invisible shield'i uyguladım. iğrenç oldu. gidip baba kılıfı alacam bi tane. oyle bi kilif yok abi. uzulerek soyluyorum. i phone icin rijid kiliflar war. ama bunun icin yok. var yav. deri kılıf var mis gibi. kullancağın zaman çıkarıosun içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 ben de heves edip almıştım shild i. ertesi güne çıkardım valla. kullanımı da zorlaştırıyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Deri kılıf win direk. Boşuna jelatinle vs. uğraşmayın hiç. İlk başta sokup takması biraz dert olmuştu ama deri esneyip telefona alışınca hiç problem kalmadı. Öyle çok kaba da durmuyor, şık baya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 45 ya$ uzeri icin kemer tokali telefon deri kilifi kacinilmaz bir ihtiyac da, 20 li ya$larda pek gitmiyor malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Abi ne kemer tokası :P http://www.inkino.co.uk/zen/images/SLTCA042500_4.jpg Böyle bişey bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 5 milyon o bana telefonumu aldığımda hediye ettiler hatta çokta kullanışlı.telefoncularda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kılıf aleti gayet iyi koruyor, toka gibi deri şeyi çekince telefon çak diye geliyor zaten. jelatinle telefonu kullananlara uyuz oluyorum, merak etmeyin o 5 megapixelli jelatini kaldırınca telefon 5 megapixel çekmeye devam ediyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çekemiyor.. çünkü 3.2 mp :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çekmeli kılıf rahat hakikaten. en azından bi koruma hissi veriyo. normalde alışkanlığım hiç yok da ekranı nası korurum derdine almıştım ben de. başta sığdırması, doğru yönde koyması sıkıntı oldu da hem ben hem de kılıf alışınca çok dert olmuyo. sürekli çek çıkar geri koy, telefon elindeyken kılıfa ayrı sahip ol falan uğraş istiyo tabi, pek pratik değil aslında o açıdan ama ekranın çizilmesinden yeğdir yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 "Lol jelatin ne ya" diyenler bi Youtube'da invisible shield videolarını izlesin bi zahmet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar