Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok abi. para veren yok. yani şirketin kendi kurar exchange i senle ilgisi olmaz. ama ovi mail mi ne onlar (turkcellin de mail servisi var) onları kullanmak paralı olabiliyor. çünkü adam senin e postalarını takip ediyor, bunu da beleşe yapmaz herhalde. :D
Mesaj tarihi:
ovi mail beleş.

Her neyse, anlayamıyorum zaten tam olarak exchange for mail hikayesini. Sayfasına girince paralı bazı paketler falan görmüştüm...

Onun dışında arkadaşın probleme de yanıt veremedik sanırım.
Mesaj tarihi:
valla mail for exchange outlook gibi bir program. sadece internet bağlantısına ihtiyaç duyuyor. şöyle birşey var, turkcell blackberry için BIS var. sen turkcell sayfandan bu hizmeti alınca(paralı) tanımladığın mail adreslerini kontrol edebiliyorsun. baya da para alıyo adamlar.
Mesaj tarihi:
Aldım bugün ben de. Hatta şu an telefondan yazıyorum, dokunmatik klavye + T9 pek bir winmiş :) Bir de şu iki defa 1 tuşuna basınca :) koyması da hoşmuş. Bu arada şu invisible shielddan da aldım birazdan onu da uygulayacağım bakalım nasılmış. Bir de yeni bir kullanıcı neler indirip kurmalı kısaca özet geçebilir mi biri?
Mesaj tarihi:
Abi ben de uyguladım invisible shield. Tamam koruyo falan ama cidden iğrenç gözüküyo. Nasıl kaldırıyoruz acaba sdfksd

Edit: Neyse ya bildiğin, ucundan tutup çıkarıyosun. İlginçtir, yapışkan falan bırakmıyo arkasında. Adamlar kaliteli yapmışlar valla, uğraşmışlar falan ama görünüşü baya etkiliyo.
Mesaj tarihi:
fizban said:

şu invisible shield'i uyguladım. iğrenç oldu. gidip baba kılıfı alacam bi tane.

oyle bi kilif yok abi.

uzulerek soyluyorum. i phone icin rijid kiliflar war. ama bunun icin yok.
Mesaj tarihi:
Ya ben çok özenerek uyguladım, en ufak bi hava kabarcığı falan bırakmadım içinde. Ama ekrana bakınca kırmızı-yeşil-mavi ışık kırılmaları oluyo. Aynı şey gibi, hani camı ıslatır üstüne jelatin koyarsın ya, öyle. Ekranı tam olarak net göremiyorum.
Yine de çekindim ekrandakini çıkarmadım. Arka kapaktakini ve telefonun kenarlarındakileri çıkarttım :P
Mesaj tarihi:
Esh said:

fizban said:

şu invisible shield'i uyguladım. iğrenç oldu. gidip baba kılıfı alacam bi tane.

oyle bi kilif yok abi.

uzulerek soyluyorum. i phone icin rijid kiliflar war. ama bunun icin yok.

var yav. deri kılıf var mis gibi. kullancağın zaman çıkarıosun içinden.
Mesaj tarihi:
Deri kılıf win direk. Boşuna jelatinle vs. uğraşmayın hiç. İlk başta sokup takması biraz dert olmuştu ama deri esneyip telefona alışınca hiç problem kalmadı. Öyle çok kaba da durmuyor, şık baya :P
Mesaj tarihi:
kılıf aleti gayet iyi koruyor, toka gibi deri şeyi çekince telefon çak diye geliyor zaten. jelatinle telefonu kullananlara uyuz oluyorum, merak etmeyin o 5 megapixelli jelatini kaldırınca telefon 5 megapixel çekmeye devam ediyor :)
Mesaj tarihi:
çekmeli kılıf rahat hakikaten. en azından bi koruma hissi veriyo.

normalde alışkanlığım hiç yok da ekranı nası korurum derdine almıştım ben de. başta sığdırması, doğru yönde koyması sıkıntı oldu da hem ben hem de kılıf alışınca çok dert olmuyo.

sürekli çek çıkar geri koy, telefon elindeyken kılıfa ayrı sahip ol falan uğraş istiyo tabi, pek pratik değil aslında o açıdan ama ekranın çizilmesinden yeğdir yine de.
  • Yeni Oluştur...