Vargath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Vatanda 490 mı ne şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 aradım ama bulamadım da bana sms inboxu kilitleyecek bir program lazm. active sms diye bir tane buldum onda msjları tek tek kilitleyebiliyorum ama istediğim komple inbox. var mıdır 5800 de sorunsuz çalışan böyle bir yazılm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 arkadaşlar, telefonu aldım şimdi birincisi güncellemeyi nerden yapıcam ? ikincisi facebook, gtalk, msn, browser ve oyun olarak önerilerinizi alayım eheh eerm bi de ssh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ssh buldum, oyun arıyorum halen. bejeweled ile pacman indirdim bi. bir de benim oğlan v31 kullanıyor ve güncelleme yok diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fw güncelleme için produce code değiştirmen gerenk http://www.chip.com.tr/forum/5800-v40-cikti-yuklemek-icin-ayrintilar-burada_t147293.html anlatımı yazıyor ama kodların bazıları patlamış denildi. oyun için labyrinth, resco bubles güzel sensör oyunlarıdır anlık mesajlaşma programları için nimbuzz başarılı tarayıcı için opera mobile, flashlı siteler için skyfire indir el altında dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban kısaca durum şu, v40 diye bi güncelleme çıktı ama nokianın software updaterında gözükmüyo henüz, çokda güzel bi update kinetic scrolling falan filan burdan bakabilirsin gelen özelliklerin bazılarına http://www.youtube.com/watch?v=lSDQIhBRFAI yüklemek için de burdan yararlanabilirsin, 15dk sürüyo max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 batarya seviyem yetersiz olduğu için yapamadım ehue, 10 saat şarja takacağım şimdi, o yüzden yarına kaldı artık. teşkürler ehue skyfire'ı ve nimbuzz'ı kurdum, opera mobile ı bulamadım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ovi store da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bir tane turkcell bayisinden 509 a aldım ben şimdilik memnunum yalnız update ettim v40a şimdi ekrandaki kişilere tıklamakta ve aramakta zorlanıyorum 5 10 sefer bastırmam gerekiyor birini kısayoldan arayabilmem için benim telde mi bir problem var yoksa böyle mi? update etmeden önce çok rahattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Dik, kısa, kaydırmadan basınca çalışması lazım. Bir sürü kişi eklenip menü kaydırılabiliyor çünkü. Basmaya çalışırken telefon kaydırıldığını falan zannedebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 hasta bu insanlar! Bu ne bicim aplakasyondur öyle :D http://www.youtube.com/watch?v=DS3FP8CPWNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 haha su telefona adam gibi bir kılıf onerebilecek var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben baktım koruma falan filan 30-40 lira. yaptırmadım çizilsin çatlasın zaten sıfır orjinal kasa 70-80 e takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban said: haha su telefona adam gibi bir kılıf onerebilecek var mıdır ? kendi orjinal kılıfı var ama artık kutu içeriğinde çıkmıyor niyeyse?!? 20 liraya falan bulursun sanırım kılıfını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 videodaki app çok iyiymiş :) vurunca ekranın çalışması süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fistan said: ben baktım koruma falan filan 30-40 lira. yaptırmadım çizilsin çatlasın zaten sıfır orjinal kasa 70-80 e takılıyor.kasa 70-80 e takılıyor da, ön camı ölmüyor mu ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ben deri bi kılıf aldım. ama çıkartıp kullanıyorum kıçında zamazingo var. cepte taşımak için falan iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban said: kasa 70-80 e takılıyor da, ön camı ölmüyor mu ehue ön camı da 30-40 liradır eğer kasadan ayrı ise :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 fizban said: haha su telefona adam gibi bir kılıf onerebilecek var mıdır ? bende kilif var da, cok sikko kiliflar. kalite biseyler yok istersen vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 oyun olarak edge, farm frenzy, prison tycoon bi de dolu emulator oyunu var onlara bakabilirsin. warcraft 2 falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bunun email zavazingosu paralıymış. kullanan var mı? ne kadar ödeniyor? nasıl ödeniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 paralı mı? ücretsiz diye biliyorum ben ya. eğer paralıysa kendi adreslerini kendin tanımla telefona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 dün gece mail ayarlarını yaparken bi metin çıkardı karşıma. -bu denemedir. sonrasında ücretli olucak diye! yanlışmı okudum acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Mail for exchange, microsoftun mu ne bir servisini kullanıyor. Ben de nedir ne değildir bilmiyorum ama merak eden araştırsın. Paralı olan o. Yoksa normal data planınız varsa telefonun kendi email programı son derece ücretsiz ve kullanışlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 naptın abi asıl parasız olan mail for exchange. şirketinde exchange varsa mail server olarak, o zaman mail for exchange i kullanabilirsin. data paketini kullanıyosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar