Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nokia 5800 XpressMusic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aradım ama bulamadım da bana sms inboxu kilitleyecek bir program lazm. active sms diye bir tane buldum onda msjları tek tek kilitleyebiliyorum ama istediğim komple inbox. var mıdır 5800 de sorunsuz çalışan böyle bir yazılm?
Mesaj tarihi:
arkadaşlar, telefonu aldım
şimdi birincisi güncellemeyi nerden yapıcam ?

ikincisi facebook, gtalk, msn, browser ve oyun olarak önerilerinizi alayım eheh

eerm bi de ssh
Mesaj tarihi:
fw güncelleme için produce code değiştirmen gerenk
http://www.chip.com.tr/forum/5800-v40-cikti-yuklemek-icin-ayrintilar-burada_t147293.html anlatımı yazıyor ama kodların bazıları patlamış denildi.

oyun için labyrinth, resco bubles güzel sensör oyunlarıdır
anlık mesajlaşma programları için nimbuzz başarılı
tarayıcı için opera mobile, flashlı siteler için skyfire indir el altında dursun.
Mesaj tarihi:
fizban kısaca durum şu, v40 diye bi güncelleme çıktı ama nokianın software updaterında gözükmüyo henüz, çokda güzel bi update kinetic scrolling falan filan

burdan bakabilirsin gelen özelliklerin bazılarına

http://www.youtube.com/watch?v=lSDQIhBRFAI

yüklemek için de burdan yararlanabilirsin, 15dk sürüyo max.
Mesaj tarihi:
batarya seviyem yetersiz olduğu için yapamadım ehue, 10 saat şarja takacağım şimdi, o yüzden yarına kaldı artık. teşkürler ehue

skyfire'ı ve nimbuzz'ı kurdum, opera mobile ı bulamadım yalnız
Mesaj tarihi:
bir tane turkcell bayisinden 509 a aldım ben
şimdilik memnunum
yalnız update ettim v40a şimdi ekrandaki kişilere tıklamakta ve aramakta zorlanıyorum 5 10 sefer bastırmam gerekiyor birini kısayoldan arayabilmem için

benim telde mi bir problem var yoksa böyle mi? update etmeden önce çok rahattı
Mesaj tarihi:
Dik, kısa, kaydırmadan basınca çalışması lazım. Bir sürü kişi eklenip menü kaydırılabiliyor çünkü. Basmaya çalışırken telefon kaydırıldığını falan zannedebiliyor.
Mesaj tarihi:
fizban said:

haha

su telefona adam gibi bir kılıf onerebilecek var mıdır ?

kendi orjinal kılıfı var ama artık kutu içeriğinde çıkmıyor niyeyse?!? 20 liraya falan bulursun sanırım kılıfını.
Mesaj tarihi:
Fistan said:

ben baktım
koruma falan filan
30-40 lira.
yaptırmadım
çizilsin çatlasın
zaten sıfır orjinal kasa 70-80 e takılıyor.
kasa 70-80 e takılıyor da, ön camı ölmüyor mu ehue
Mesaj tarihi:
fizban said:

haha

su telefona adam gibi bir kılıf onerebilecek var mıdır ?

bende kilif var da, cok sikko kiliflar. kalite biseyler yok istersen vereyim.
Mesaj tarihi:
Mail for exchange, microsoftun mu ne bir servisini kullanıyor. Ben de nedir ne değildir bilmiyorum ama merak eden araştırsın. Paralı olan o. Yoksa normal data planınız varsa telefonun kendi email programı son derece ücretsiz ve kullanışlı.
Mesaj tarihi:
naptın abi asıl parasız olan mail for exchange. şirketinde exchange varsa mail server olarak, o zaman mail for exchange i kullanabilirsin. data paketini kullanıyosun o kadar.
  • Yeni Oluştur...