lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 fw v40 güncellemesi gerimi çekildi? orjinal prot. code bendeki chip forumlarındakilerle aynıda ama güncelleme v31çıkıyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 yok o kodu değiştir. diğerlerini dene oluyor. bende de o kod vardı olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 saol blue code kullanınca oldu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Lan harbi alcam bunu ben ha. Koydum kafaya laskjfhf Bu arada telefondan patiye yazmayı deneyen var mı? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 2-3 Sorum olucak arkadaşlar... Yanlisim varsa düzeltin bi güzel :) öğrenmiş olurum bende.. Telefon bildiğim kadariyla avi ve mp4 formatlarını oynatmıyoru (en azından ek bi program yüklemeden kendi içindeki oynatıcıyla) Varsa bunları oynatabilen bir program adını verebilirmisiniz? Birde kullanımı kolay. Altyazıyı gömebileceğim bir converter adı söyleyebilirseniz tadından yenmez. Teşekkürler şimdiden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 evet telef0ndan f0ruma yazlLly0mus bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Oh mis, sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 ben avi izledim kendi içindeki programla da henüz mp4 denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Kojiroh said: Lan harbi alcam bunu ben ha. Koydum kafaya laskjfhf Bu arada telefondan patiye yazmayı deneyen var mı? :P yeni opera ve güzel bir bağlantı ile pcden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akean Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2010 MelihMercan said: 2-3 Sorum olucak arkadaşlar... Yanlisim varsa düzeltin bi güzel :) öğrenmiş olurum bende.. Telefon bildiğim kadariyla avi ve mp4 formatlarını oynatmıyoru (en azından ek bi program yüklemeden kendi içindeki oynatıcıyla) Varsa bunları oynatabilen bir program adını verebilirmisiniz? Birde kullanımı kolay. Altyazıyı gömebileceğim bir converter adı söyleyebilirseniz tadından yenmez. Teşekkürler şimdiden... Imtoo dene converter ve yazı gömme için program önerisinde bulunamayacam sanırım :) mp4 oynatıyor ama entegre yazılımla avi denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 operanın yeni sürümü opera mobile olarak geçen heralde di mi? ben direk mini yuklediğim için en son kaçtı yenisi kaç bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Opera Mini beta 2 Opera Mobile beta 3 Bu iki versiyonu var şu anda operanın. İkisi de farklı ve güncel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 mini boktan mobile süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Telefonun pil ömrü ne kadar? Bir de ilk çıktığı zamanlar problemleri vardı sanırım, millet şikayetçiydi. Sonradan yorumlar olumlulaşmaya başladı. Ne değişti ki? Yarın falan gidip kendime bir telefon alacağım da kullanım alanlarım; - Dışarıdan nete girebilmek (adam gibi bir browserla), - Müzik dinleyebilmek, belki de film izleyebilmek, - Maillerimi kontrol edebilmek, - Hızlıca mesaj yazabilmek olacak büyük ihtimalle yalnızca. 5800 bu yapacaklarımı kolayca ve verimli olarak yapabilmemi sağlar mı yoksa HTC, Iphone 3gs, N900 falan mı bakayım direk? Hani süper sensitive dokunmatik ekran, milyon tane ek yazılım, oyunlar ıvır zıvır pek de umrumda değil. İstediklerimi doğru düzgün yapabilsin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 pili 3-4 gün gidiyor benimkinin, ve o aradığın 4 özellik bu telefonda var(film izleniyor mu ondan emin değilim) al bence pişman olmazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2010 - Dışarıdan nete girebilmek (adam gibi bir browserla), operayla akarsın valla baya da rahat kullanımı. - Müzik dinleyebilmek, belki de film izleyebilmek, müzik için bir numara zaten. film de converter falan halledilebiliyor tabi ekran ufak normali gibi zevk vermez =p. - Maillerimi kontrol edebilmek, bu çok rahat oluyor. - Hızlıca mesaj yazabilmek ilk bikaç gün sıkıntı çekebilirsin ama sonra takır takır alışıyor insan. büyük qwerty veya alfanumerikle çok rahat. el yazısı da gayet iyi ama ben üşeniyorum sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Netten de biraz kurcukladım da gidip alayım yarın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya bu arada benim telefonu ne zaman kapatsam hafıza kartını çıkarmadan tekrar açamıyorum. başka yaşayan var mı? v40la ilgili bi şey mi acaba? hani çok sorun olmuyor fazla kapanıp açılmadığı için de merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 bende v40 güncelledim de dün bir ton programdı temadı yükledim kaldırdım bir sorun olmadı bu arada; update ile gelen flash-playerdan başka player var mı? harici olarak indirdiğim flash videolarda ileri-geri yapamıyorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 sonunda takılan programları telefonu resetlemeden kapatmayı öğrendim eheuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 PrudenT said: ya bu arada benim telefonu ne zaman kapatsam hafıza kartını çıkarmadan tekrar açamıyorum. başka yaşayan var mı? v40la ilgili bi şey mi acaba? hani çok sorun olmuyor fazla kapanıp açılmadığı için de merak ettim. hafıza kartını formatlayı denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 menüye basılı tutarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Flash player diyince, streamlerden browserda video izleyebiliyor muyuz telefonla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ya şimdi aldım ben bu telefonu. wirelessle giremiyorum internete baglanıyorum adresi yazıyorum açılmıyor sayfa beyaz ekran bekliyorum oyle biraz sonra hata veriyor napmam lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2010 ben direk giriyorum şahsen. sorun da olmadıydı hiç. yazılımını update cart curt et. belki modemde sorun vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar